Bildirim
KYMCO AGİLİTY 125 SCOOTER KULLANANLAR KULÜBÜ
https://www.amazon.com.tr/hz/contact-us/foresight/hubgateway
https://www.amazon.com.tr/hz/contact-us/foresight/hubgateway
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Geçen sene 2012 agility city aldım çok memnunum iki kez kalkışta titreme yapıyor diye gittiğim tamirci debriyajın baga denen yuvarlak parçalarını değiştirdi şimdilerde yine kalkışı zayıfladı yine aynı sorun galiba baga,lar değişecek
Bu normalmıdır bilmiyorum -
Aynı sorun bende de vardı. Tam isabet senin bahsettiğin konu üzerinde ağırlık tahrik seti (Baga) yada karbüratör de rolanti gaz ayarından da yapabiliyor. Şahsen benim ki gaz ayarı fazlaydı zangır zangır titriyordu. Ama garanti olsun diye Dr. Pulley marka baga kullandım. Şuan hiç sorun yok. -
Kalkışta titremeyi nasıl ayarlarım? -
Koltuk (sele)yi söküp karbüratöre erişmelisin. Daha sonrasında onun üzerinde vida gibi bir şey olacak. Bildiğimiz yıldız vida. Onu sağa yada sola tornavida ile çevirerek gaz yoğunluğunu hissederek optimum kendi isteğine göre ayarlayabilirsin. Fakat çok kısma rolantiyi sonra stop edebilir. Vida konusunu merak ediyorsan YouTube de karbütatör gaz ayarı yaz sıkacağın vidayı açıkça öğrenebilirsin karışık bir konu değil. Bence titreme problemi bundan dolayı da yapıyor olabilir. Yaparsan eğer haber ver:) -
OK, yarın deniyecem tamircim çözememişti titreme şikayetimi -
Dostum sana samimi birşey söyliyim ustalara dünya para bayıldım çok canım yandı. Ve bu yüzden dolayı tamamen kendim uğraşmaya kendim parçaları değiştirmeye başladım. Debriyaj ve varyatör değişimi yaptım artık ustalara minnet etmiyorum memlekette alçak insan çok. Elimiz geldiğince biz birbirimize destek olsak kafi. Umarım sorunun çözülür -
Maalesef öyle dediğin gibi bende kendi işimi kendim yapmaya çalışıyorum
Bu kritik zamanlarda elimizdekinin değerini bilmemiz lazım
Fiyatlar her şeyde uçuk
Vahşice sömürülüyoruz, :/
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X