Şimdi Ara

Maranta Ardour yada 150 CC Scooter Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Maranta Ardour 150 cc düşünüyorum. 9.5 BG olması şeklinin güzel olması ve en önemlisi 2650 liralık fiyatı ile cezbediyor. Tabi aklımda 1 tek soru var parça ve servis sorunu. Mersinde 1 tane yetkili servisi var. Arayıp konuşcam parça tedariğinde sıkıntı olur mu diye ama kimse yoğurdum ekşi demez yani...

Benim kriterlerim.

A-B ye 80-90 km hızla götürsün yeter.
    20 krş dan fazla yakmasın.
    İki kişinin rahat edeceği bir scooter olsun.

Biliyorum çin malı dayanıksız fln diyeceksiniz ama çokta umrumda değil. Bunuda kıstasa alırsanız sevinirim

21 yaşındayım Babam ile ortak kulladığım Sportage var ama babamda olduğu zaman ben yayan kalıyorum bende olduğu zaman babam yayan kalıyor. Bu sorunu çözebilmek için 2. motorlu taşıt şart. Tutupta babam scooter sürecek değil ama sağa sola gitmeye tek kişilik ihtiyaçlarda scooter bana çok çok yeter. Arkadaşlarımla eğlenmeye gezmeye gidersem Sportage her türlü benim :) Birde mersinde olduğum için yazları dolmuş felaket bu yüzden rüzgarın etkisi ile serin ve hızlı bir şekilde seyahet etmek istiyorum.

Tavsiyelerinizi bekliyorum....

• Servisi ariyorsunuz su parca var mi elinizde diyorsunuz bir kac kez yapin sorun parcalari, zaten ortaya cikar var mi yok mu , motor iyi guzel ama cok sorunlu olursa sogutur illallah getirtir. Ekipman vs. Saymiyrm bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar büyük ihtimalle bu motoru alıcam fiyatı çok uygun 9 taksit 2890 lira 150 cc scooter klasmanında baya uygun geldi.

Bakalım hayırlısı
  • fıyatı uygunmus gerçekten ama 2-3 bın km sonra abuk subuk arıza yapan mondialler gibi 1-2 bın tl masraf cıkartırsa moral bozar
  • sasnaily S kullanıcısına yanıt
    Ben motorsiklet ehliyeti alıcaktım. Ocak 2016 dan itibaren tüm kurslarda fiyat sabit uygulamasına gidilmiş. 500 liraya A2 ehliyet deyince hop dedim. Ben buna gider altımda ki Spoya pedalchip alırım yaw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RKS R 250 CC RACİNG TAVSİYE ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.