< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Volvo Xc 60 yada 90 kullandınızmı?
-
-
2015 XC60 sahibiydim bir sene kadar. 2018 XC90 da kullandım bir süre. Öncelikle sınıf farkı çok net büyüklük olarak. Benim XC60 eski kasaydı yenisini bilemeyeceğim ama XC90 teknolojik olarak çok iyi gelmişti.
Sonuç olarak 90 çok daha büyük olan ve hissettiren bir araç. Daha farklı sorularınız olursa elimden geldiğince yanıtlarım.
-
Şu anda 520i model araç kullanıyorum ve aracımı değiştirmeyi düşünüyorum , Xc 60 ile 90 arasında kaldım , biri daha yüksek diğerine göre ama 90nın yol tutuşu konforu yakıt tüketimi 60a göre nasıldır acaba , tavsiye etseniz hangisini daha çok önerirsiniz rica etsem ..2.el almayı planlıyorum aynı sene aynı km ama aralarında 1 milyon fark var ilanlarda cidden bu kadar farka değerim 90 yoksa 60 almak daha mı mantıklı ..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Paran varsa kesinlikle XC90 al . Paran yoksa mecbur XC60 alacaksın . Çok çok daha fazla paranız varsa Porche Cayenne alırsınız. Bu araçlara bakipta yakit tüketimini sormanız garip . Yakıt tüketimini düşünüyorsanız bu araçlara hiç bakmayin zaten .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yurtdışında kullandım ikisini de t8 motorlu olarak
Eğer içindeki alan benim ailem için yeterli diyorsan xc60 al
Yok bana büyük hacimli araba lazım diyorsan XC90 al
Sürüşleri vs hemen hemen aynı zaten,xc60 daha ufak olduğundan manevralarda şehir içinde vb daha çevik
İkisinde de T8 motorlu olanı şiddetle öneririm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 23 Temmuz 2024; 10:9:47 >
Benim ortalamam 11 lt benzinli ve 6 senedir kullanıyorum aracımı , yakıtı dert etsem zaten 520i ye binmem , benimki aracı gerçekten kullanmış kişilerin yorumlarını öğrenmek sadece..Ama yorumunuz için de teşekkür ederim 😉
xc60 2023 model kullanıyorum oldukça konforlu, sade kaliteli, tüketim şehir içi 10-11 uzun yol 6-7 litre, dizel sesi ilk çalıştırmada ve hızlanmada var onun dışında eksi bir yanı yok
-
Xc60 ölçüleri su anki aracımdan daha kısa ve genişlik aynı sayılır , aracın içi ya aynı yada bir tık daha dar olabilir xc90 5/6 cm daha uzun ve 10 cm daha geniş aslında xc90 kafama daha yatkın olmaya başladı , teşekkür ederim yorumlarınız için 😉
O zaman ben olsam 90 alırdım. Motor karşılaştırması yapamam benim 60ım d5ti 225hp gayet güzel gidiyordu xc90 benzinliydi t8 değildi ama o da 200 hp civarıydı sanıyorum tabii ki kilo avantajından 60 daha iyi gidiyordu. Yakıt tüketimlerinde uçurum olacağını sanmıyorum.
-
Xc 60 modellerinde havalı süspansiyon mevcutmu acaba , eğer öyleyse normal yükseklik 1.65 civarı süspansiyonda ortalama 10 cm yükseltse 1.70/1.73 yüksekliğe ulaşıyormu merak ettim bazı tanıtım videolarında gördüm off road seçeneği ile yükseltme yapılıyormuş
T8 lerde vardı, diğer paketlerde opsiyon diye hatırlıyorum
standart değil, benimkinde yok mesela
-
polestar engineered donanımında ohlins amortisör var. frenler de çok farklı. t8 recharge olanlarında zaten ilk 100 km de bir tüketim yok gibi. Sonrasında eğlence başlar. 455 hp araç bunlar sonuçta.
-
bu arada ikisinin de 2022 modelini ve 22 jantlı versiyonlarını kullandım bir süre. xc90 ı daha uzun kullandım. ikisi de rahat , konfor olarak bakarsan xc60 olanı bmw 3 serisi gibi düşün , xc90 ı da 5 serisi gibi düşünebilirsin. Dizeldi, bence kesinlikle t8 recharge alınmalı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X