Öneririm hocam fiyat bandında en güzel motor bu sonradan silindir değiştirme işleriyle felan uğraşmıyorsunuz ben aldıktan bir süre sonra sattım ama sıkıntı çıkarıcak motor değil. Alırken granajlara dikkat edin yerine oturmuşmu çizgileri düzgünmü malum şaseleri burda yapılıyor motor burda toplanıyor işçilik sorunları olabiliyor. Güvendiğiniz bir motor ustasına vidaları sıktırın bakımlarını yaptırın binin |
50cc motor önerisi (4. sayfa)
-
-
Yuki gentle yi bir inceliyeyim diye geçen hafta yuki nin sitesinde baktım kadıköy de bir bayisi var, bana da 300 metre, yürüdüm gittim. Bayi dediki biz artık yuki satmıyoruz...
bugün de ümraniye cadde üstünde (yuki kendi sitesinde bayi listesinde görünüyor) bayisine gittim, geçen yıl kapatmış yerinde araba servisi var :)
yani yuki bayileri yuki satmıyor :) hatta bayi yerinde yok :)
modeli göremedim,
sonuç; koskoca İstanbulda Kadıköy ve Ümraniye ilçelerinde bayisi yok yada sayfasındaki bayiler çoktan kendisini bırakmış ama yuki nin haberi yok :) şimdi ben nasıl güvenipte alayım bu markadan bir ürün...
-
Maalesef çin markalarının çoğu böyle kurumsallıktan uzak. Bir çok bayi modelleri tanımıyor. A ehliyeti olsa ben de bulaşmazdim.
-
Kurumsallık zaten artık beklemiyorum, bayileri olsun ve parça alabileceğim bir yer ümidi olsun yeter, baksana yuki de o bile yok :)
dediğiniz gibi zaten çin kalitesi (Türkiyeye özel çin kalitesi, yoksa adamlar abd ye almanya ya da mal yapıyor, xiaomi, byd gibi markalarını da görüyoruz... ) olunca kalite beklemiyorum...
-
-
hayırlı olsun kaça geldi ? (Peşin, taksit, masraflar vs.)
-
52 bin tl hocam nakit getirme ücreti verdim birde ist tekirdağ 1.5 bin tl noter vb 55 e geldi hocam
-
Fiyat gayet iyi, kazasız belasız kullanırsın inş.
Garanti işini nasıl çözeceksin ? 500 km bakımı ve sonraki bakımları yetkili serviste yaptırman lazım ki parça garantisi devam etsin.
Ben servis/garanti/parça denklemini düşünüp soğudum, İstanbul ilinde bayi listesinde yazan 3 bayi yerinde yok yada yuki satmıyor...(Kadıköy, ümraniye, ataşehir)
yolda araç bozulsa nereye götürecem yada aldın rodaj sırasında arızalandı yakında servis yok, ne yapıcam, kaza yaptın düştün bir parça değişmesi lazım nerden bulucan... İstanbul da hayat çok hızlı akıyor, kalırım ortada...
-
tekirdağda 3 adet servisi mevcut hocam daha bugün gittim servise bir kaç şey vardı aklımda onları sordum sizin öyle bir probleminiz varsa direkt başka motor bakın ,
Teşekkürler amin inşallah 🙏
-
hocam yakit tahliye konusunda bi sıkıntı yaşadınız mi. depoyu fullyince tahliyeden atıyor diyorlar. önemli bi sorun mu anlayamadim.
-
Evet yaşıyordum hocam 2. Kez benzin aldım 15-20 dk önce yine fulledim ama taşmayıncaya kadar işi bilen pompacı ayarlıyor şu anlık bir sıkıntı yok he hayvan gibi yakıt basıp taşıran pompacılara gelmemek lazım
-
Bende Revolt rs5 var 80cc 75km/saat yapıyor, cüsseli motor fakat aşırı titriyor acaba daha az titreyen çin var mıdır bildiğiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X