50k-60k Bandında Kasa Tavsiyesi
-
-
o İŞLEMCİ ve ESKİ, ddr4 SİSTEM İLE ASLA OLAMAZ.Zaten o işlemci ,o ekran kartının çeyreğini bile besliyemez Muazzam, darboğaz olur. Şu iki makinadan birini seç.
-
GPU olarak 7900 GRE i de dusunebilirsiniz 4070 superden daha hesapli ayni performansi veriyor
-
Metin abi ilgi alakan için teşekkürler. İlk fotoğraftakini beğendim onu alıyorum eline sağlık.
-
Teşekkürler.
-
Öff felaket makina .İşlemci de muazzam İlerde ,çok daha üst seviye e.kartlarını bile kaldırır .Zaten onu bu yüzden,özellkle seçtim.32 gb ramde,şahane.
-
60k'nin harcanabilecegi en kotu sistem olabilir hocam, o islemci i3 12100F ile ayni kalibrede hatta belki i3 daha iyi bile olabilir. Hazir sistemlere cok asina degilim ama parca parca dizmek isterseniz 7500F + 4070 Ti Super'li sistem toplanir o butceye bence.
-
-
Bunu toplamıştım arkadaşların yardımıyla.Bi göz atabilirsiniz.
-
Islemci olarak 7600 oyunlarda daha iyi ve daha uygun fiyat
GPU olarak asagi yukari ayni fiyata 7900 GRE var yine powercolor in, onun disinda cok guzel gorunuyor
-
Wrait Prism soğutucu vardı 7700 de, iyi olur dedim.
Bi de 7900 gre yapabilirsin dediler.Gerek duymadım artık.Yeterliydi bana bu.
-
hayirli olsun
-
7700 almakla doğrusunu yapmışsınız.8 çekirdek ile daha uzun ömürlü olacaktır ve daha performanslıdır.
-
İnventus o kasayı kendi mi toplamış ? o kasayı kendileri toplayıp satıyorsa inventus gibi bir yer o sistemi uyumlu diye toplayan ve satışa koyan elemanı derhal işten çıkarmalı. Ryzen 5500 ve 4070 ti süper ??? utanmasa bıraksalar fx 8320 takacaklarmış. Birde 60 k istemişler ???
Kasayı buldum dediğinize göre onlar hazırlamış. Siz burada söylenilenlere kulak verin toplama konusunda. Rtx 4070 super falan olacaksa kart işlemci olarak en az 7500f / 7600 / 7700 gibi bir şeyler olmalı işlemci. Ramide 32 gb alın ddr 4 e artık bakmayın bu saaten sonra.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erhan1982DZC -- 5 Ekim 2024; 13:5:10 > -
Hocam merhaba, aldınız mı sistemi?
-
aynı performansı veriyor demek doğru olmaz 4070 super daha güçlü
-
fark : 16 fps
7600 : 6400 tl
7700x : 10800 tl
%10 fps farki icin %80 e yakin fiyat farki mantikli degil bence bunun yerine VRAM i daha cok olan bir ekran karti tercih edilebilirdi
-
birbirlerine cok yakin 2 kart zaten fiyat olarak da 7900 GRE bir tik asagida , ben karsilastirm yaparken asagidaki listeye bakiyorum genelde orda da sizinkine benzer bir fark var. Ama birde youtube da oyun oynarken cekilmis videolara bakip ordaki FPS farklarina bakacak olursaniz nerdeyse ayni olduklarini gorebilirsiniz. 7900 GRE nin avantaji yuksek VRAM, 4070 SUPER den 1-2 yil daha fazla degistirmek zorunda kalmadan oyunlari oynayabiliriz diye dusunuyorum.
www.videocardbenchmark.netPassMark Video Card (GPU) Benchmarks - High End Video Cardshttps://www.videocardbenchmark.net/high_end_gpus.html -
Ekran Kartı ; GeForce RTX 4070 Tİ SUPER
ile
İşlemci İntel ; Core İ5-13600K/KF veya İ5-14600K/KF (6+8/20)
İşlemci AMD ; Ryzen 7 7700 (8/16) Soğutucu var Wraith Prism
alabilirsiniz
-
Render için uygun olur mu bu sistem hocam
Benzer içerikler
- hotfix nedir
- gürcistan media markt
- rx 7600 alınır mı
- dled nedir
- oyun için amd mi intel mi
- işlemci sıcaklığı ölçme
- 4060 ne zaman çıktı
- intel core ultra
- ekran kartı resetleme
- atx 3.0 nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X