< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
50k-80k arası sistem tavsiyesi (3. sayfa)
-
-
İşlemciyi oturturken dikkatli ol ,anakartın pinlerine bi şey olmasın. Gerisi önemli değil.
-
Geç açılma olayını çözemedim sistemi 0 dan yeni kurdum .Eski sistemi sök tak zaman aldığı için hala konuya da testleri koyamadım. MSI PRO X670-P WIFI İLE 7800X3D kullanıyorum evet diğer sisteme göre (i9 9900k MSI MAG Z390 TOMAHAWK SOKET ) daha yavaş açılıyor. Ama ne kadar geç açılıyor 15-20 sn max bence insanların ayarlarda bir şey var.
-
alışmışız çat diye şimdi her şeyin gelmesine, bios ile ilgili bir durumdur diye tahmin ediyorum ama benim için problem değil. hali hazırda açtığımı günlerce açık bırakıyor yada koştura koştura açmam gereken durumlar olmuyor
-
Ben sabahtan açarım ,gece yatıncaya kadar açık kalır.
-
Çok güzel makina toparladınız be, ağzım sulandı helal valla :))
-
parçalar gelsin üç beş görsel atarım
tower ve ssd gelmedi gerisi hazır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Darısı başınıza.
-
Msi z790 edge wifi + 13700k aldık yahu,
2. el 24gb rtx3090 ile 2k 144hz gerçek G-sync modüllü monitöre fazla bile gelmekte.
Ben bi 5 sene sistemi elemem sanırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bayağı güçlü bi makina olmuş .Sıvı soğutucu ne var.Bi de, işlemcinin power limitlerini biosdan açtınız mı.
-
-
Soğutma yönünden ,çizgiyi aşmışsınız zaten. Custom sıvı soğutma demek,zaten son noktayı koymak gibi bi şey.
Merak ettim.
13700K da 5,9 ghz de cinebench puanı ,kaçtan kaça fırladı .Yani , işlemciyi zorlamaya değecek kadar bi artış oldu mu .20 senedir bu overclock işinde olduğumdan,her zaman bu konulara ilgim olmuştur. Şimdi işlemciler aşrı güçlendi. Sanki overclockun pek bi esprisi kalmadı gibi bi fikir içimde ,hasıl oldu. O nedenle sordum.
Size de ,iyi bayramlar.
-
Arkadaşlar bende böyle bir sistem almak istiyorum bu konuya denk geldim aşağıda linkini attığım sistem nasıl sizce fiyatı uygun gibi geldi
4k 144hz monitörde alacağım yanına
www.teknogenetik.comGenetik Venom INTEL Core i5 13600K 16GB TUF Gaming RTX 4090 500GB M.2 NVMe Oyun Bilgisayarı Fiyatıhttps://www.teknogenetik.com/genetik-venom-intel-core-i5-13600k-16gb-tuf-gaming-rtx-4090-500gb-m2-nvme-oyun-bilgisayari-pmu99098 -
by rallier in topladığı makinadaki Ryzen 7700 ,13600K dan güçlüdür.Ayrıca bu makina daha pahalı.
-
yani hocam fiyat 4k bizim topladığımızdan pahalı.
yetmezmiş gibi ;
işlemci daha kötü
ram 16gb, 32 değil
ssd 512mb, 1tb değil
bunları konfigürasyon yapsan üzerine fiyata 3-4k daha koyacak sanırım.
hadi ram takarsın, işlemci de idare ettim de ama ssd bence 1 tb altı 2023 yılında oyun bilgisayarı için mantıklı değil.
iki büyük oyun kur işletim sistemi vs derken zaten 3'te 1 doluyor diskin. ssd lerde %70 den çok yer Kaplaması performans kaybı yaratıyor. bir süre sonra oyun kurmak için oyun silersiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by rallier -- 22 Nisan 2023; 7:48:7 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1,20v
P-Core: 5.8 Ghz
E-Core: 4.5 Ghz
CineBench Single/Multi sonuçlaım ektedir.
-
bende topluyorum, bugün aksilik çıkmazsa hazır olur. bende overclock yapmalı mıyım :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X