Merhabalar LG OLED 65 g2 model sahibi olraka sizlere sormak istediğim bu tv ye denk yarışabilecek Oled olmayan hangi model bir tv bakabilirim evde 2. TV olacak bütçe max 80,90 k |
50k ya kadar Kaliteli Hangi Tv'yi önerirsiniz? Oled mi, Qled Mi, Mini Led mi? (2. sayfa)

-
-
Tcl c855 ayarinda bir tv baska bir markada yok. Piyasanin en iyisi. 75c855 alabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selam, size iki yıla yakındır kullandığım ve çokta memnun olduğum(her anlamda 10 numara) Mini led TV' nin 2024 modelini tavsiye ederim, bütçeniz dahilinde Oled harici alabileceğiniz en iyi TV
-
Selam, samsung marka TV ve Soundbar var. İkisinin de desteklediği codec, dolby atmos vs.. aynı olduğunu düşünün. ARC hdmi portundan bağlantı tv ile soundbar arasında kurulmuş durumda. Bu durumda harici oyun konsolu, android box vs.. kutuları TV'nin arkasında ki hdmi portuna mı bağlamak mantıklı yoksa Soundbar üzerinde ki hdmi portlarına bağlamak mı mantıklı sizce?
-
Ses kaynağından (tv box, konsol vs) direkt sesi işleyecek cihaza (soundbar) aracısız (tv) göndermek daha mantıklı bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackice_serkan -- 21 Aralık 2024; 14:37:11 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam ne aldınız.bende televizyon almayı düşünüyorum
-
Merhabalar
Ben de bir tv arayışı içerisindeyim.
Q80d, qn85d ve qn90d modelleri aklımda şimdilik..
Sizin cihazdan memnun kaldığınız veya kalmadığınız yönleri nelerdir acaba?
Kanal geçiş hızı nasıl acaba?
Uygulama vs zengin bi yelpazesi var mıydı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, Uydu kanallarını neredeyse hiç seyretmiyorum ,ancak nadir(test amaçlı)açtığım zaman görüntü gayet tatminkar , hatta yine test amaçlı bir kaç SD kanala da baktım,1.5-2 metreden gayet iyi,4K upscaling olayı bir harika
Kanal geçişleri1-1,5 sn
İnternetten her format Video yu açıyor
İnternet çok seri, uygulamalar a bastığım anda açılıyor, akıyor sanki
HDD den 4K Remux(50gb+) hiç takıılmadan oynatıyor,
Her kez diyorya ;işletim sistemi dandik Tİzen az uygulama var, yok öyle bir şey
Tek eksisi uygulama Arama özelliği yok
Buyurun aradığın herşey var
250 den fazla uygulama
video
oyun
spor
yaşam
müzik
Bigi
Hava
Mesela çok övülen '' Stremio ''
inat a rakip '' LİVE TV ''
''Tik tok ''
50 den fazla oyun
Benim favorim ; '' Aquarium TV '' diye bir uygulama, TV yi akvaryuma çeviriyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X