Bildirim
50lt akvaryumda sarı prensesim var.Hangi balıklarla besleyebilirim?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
10 tane küçüklerinden sarı prenses alsan iyi olur farklı balık bakmana gerek yok büyüsünler yavru alırsın zaten -
İlk defa büyük akvaryum kuruyorsunuz ve hacim 50 lt?? Akvaryumunuz küçük.Sarı prensesi elden çıkarıp canlı doğuran yada tetra türlerinden besleyin.50 lt cıchlıd için çok küçük.Sp yanına kendi türünden balık almanız lazım ama 50 lt'de bu balık beslenmez.ısıtıcı ve iç filtrede lazım akvaryumunuza... -
quote:
Orijinalden alıntı: onsonmez
10 tane küçüklerinden sarı prenses alsan iyi olur farklı balık bakmana gerek yok büyüsünler yavru alırsın zaten
Arkadaşım 50 lt diyo akvaryuma ne 10 tane yavrusu.bilip bilmeden insanları yanlışa sürüklemeyin...10 yavru nasıl büyüyecekte yavru alacak arkadas 50 lt hacimde.yapmayın allah aşkına yha.. -
50 lt lik bi akvaryumda sp beslenir kardeşim ben gecmiş zamanlarda besledim hatta yavru bile almıstım -
Sende 1 oda evde beslenir ürersin dimi? Gayet normal...Burada ben yaptım oldu mantığı ile insanlara yanlış bilgi verme..
@onsonmez -
Yerim fazla olsa daha büyük akvaryum alicam da .yer sıkıntısı var.sari prensesimi nasil satabilirim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Takas edebilirsin.Akvaryumcuya ver,karşılığında canlı doğuran yada tetra al... -
50 litre akvaryumda sari prenses beslenmez, bu sp icin cok yetersiz bir hacimdir.Siz o akvaryumda 3-4 adet japon baligi yada lepistes, molly gibi canli doguran turlerinden sayiyi abartmamak kosuluyla besleyebilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
50 litrede sp beslemek üstelik yanına da başka balıklar almak hayvanlara eziyettir. 50 litrelik bir akvaryumda güzel bir erkek betta besleyebilirsin. Yoksa ben biraz fazla balık bakmak istiyorum dersen bitkili bir akvaryum yapıp neon tetra besleyebilirsin. Gayet hoş balıklardır.
Bazı arkadaşlar ben besledim hatta yavru bile aldım demiş. Gerçekten anlamıyorum bu durumu. Evet insanlardan örnek verecek olursak 2 metrekarelik bir odada insan yaşamını devam ettirebilir, üreyebilir ama mutlu olur mu sorun burada ? Akvaryum işi hobi işidir. Balıklarımız mutlu olduğu sürece biz de mutlu oluruz. İnsanlara bile koskoca dünya dar gelirken bu hayvanlara eziyet etmenin anlamı yok.
Lütfen duyarlı olalım biraz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X