Şimdi Ara

50Mbps/4Mbps 250GB AKK Önerir misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba ben yıllardır TTNET kullanıyorum ve bıktım. Her gün net gidiyor ve 110TL vermeme rağmen çok kötü hız alıyorum. Mart'ın 5'inde sözleşmem biticek ve Uydunet'in 50 Mbps Download / 4 Mbps Upload 250GB AKK olan tarifesini kullanmak istiyorum. Buulnduğum yer İstanbul.

Kullanım şeklim :
    + Steam veya Origin'den günde 4-5 saat oyun oynarım.
    +Günümün çoğu müzik dinlemekle geçer. YouTube'da müziği beğenirsem direk mp3'ten indirip dinlerim.
    + Her türlü orjinal oyun güncellemesi gelirse yaparım. Torrent'le pek aram yoktur.
    +Ailede 2 kişi kullanıyor. 1'i face'e girip candy crush vs.. oynamakla meşgul. 1'i ise arada bir film indirir o da zor,facebook vs.. gezer.
    + Soucre seviyesinde Twitch'ten canlı yayın izlerim haftada 1-2 kez. Video izlersem de 720p izlerim o da varsa.

Sizce nasıl ? Kuzenim 25 mbps kullanıyor ve bir sorununun olmadığını söylüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _PowerStaff_ -- 21 Aralık 2014; 15:34:17 >

• Yeter de artar bile ben 100 mb 250 mb AKK olanı kullanıyorum bisürü film program müzik indiririm ama genellikle akk' yı aşmıyor...
  • evde 4 kişi yoğun olarak kullanıyoruz, 250GB çok nadir durumlarda yetmiyor. o da ayın son 4-5 gününe denk geliyor. nitro paketi geldiği için indireceğim dosyaları biriktirip öyle indiriyorum, yani size de her türlü yeter diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kota da hız da rahat yeter

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim için yetmiyor. 50mb 250gb kullanıyorum ayın 20sinde kota doluyor. Online oyun oynuyorum, film izliyorum, youtube vs.. tamamen kullanıma bağlı.
  • Ben 25 mbps 50 gb kotalı kullanıyorum herhalde rekor bende ayin 1 i kota sıfırlaniyo bnm kota 3 gun sonra doluyor : )) su anda 395 gb olmus upload 10 gb diyo ya ben 10 gb ne yükledim ?

• bütün indirmeleri torrent ile yaptıysanız gönderme 1 kb yaparsanız sorun çıkmaz ben öyle yapıyorum diğer sitelerde durum nedir bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam şunu yapmayın ya indirdiğiniz gibi seedleyin de torrentleri. Mesela ben biten torrentleri 1 hafta seed de bırakıyorum sonra süresi gelince kaldırıyorum.

• Virinom V kullanıcısına yanıt
    seed yapıyorum o kadarda değil ama 1 kb gönderme hızı hep öyle ayarlı indirdiğim dosyayı harici hddye atmadığım sürece seed yapıyorum.

• Sence o 1kb seed ne işe yarar. İndirdiğin birkaç gb dosyayı 1kb ile indirmeye kalksan gerçekten zor olur dimi. Günlük kullanımda upload hızı neti çok etkilemez. O sebeple online oyun vs oynamadığın sürece 40 falan yap hiç olmazsa.

• Virinom V kullanıcısına yanıt
    haklısın.

• Film, oyun vb. bir koleksiyon yapmıyorsanız çok fazlasıyla yeter, hız da tatmin eder. Ki artk Uyku Yok ve Nitro gibi servisler de eklenmiş durumlarda yeterli olacağını düşünüyorum.
  • Yeter mi yetmezmi kişiden kişiye değişir. Benim download sitem, youtube kanalım vs. steam orijin uplay ayda 800gb ul+dl net kullanımım var. Bana yetmiyor. 2 adet hat var biri 24 mbit diğeri 100. birinde akk 200gb diğerinde 75. 275 gb artı teldeki 3g leride sayarsak 300gb hızlı netim var. Gerisi 3 mbit. Sizde hesaplayıcılardan net kullanımınızı hesaplayın benim gibi akk ile uğraşmayın.
  • Konuyu hortlatmak gibi olucak ama yetiyomu suanda?
  • Bu kablonet tariflerini nereden görebiliriz arkadaşlar? Sayfaları kapatılmış, ulaşamıyorum bilgilere.
  • Tuykil T kullanıcısına yanıt
    http://www.kablonetbasvuru.com/kablonet/
  • Tuykil T kullanıcısına yanıt
    https://www.turksatkablo.com.tr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.