Şimdi Ara

50MP kameralı Lumia 1030'a ait görseller internete sızdırıldı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: turan4646

Kardeşim sence saçma, ama bence saçma değil, bence hayal. Birçok insanın saçma bulduğu şeyden bazı kimseler köşeyi dönmüşlerdir. Örneğin Turkcell Sabancı ve Koç a teklif edildiğinde cep telefonu olayını saçma bulmuşlardı, Karamehmet aradan sıyrılıp en zenginler listesine giriverdi.
    Bir insanın hayaline bir başkası saçma dediğinde o hayal saçma olmaz, saçma diyen kişinin ufkunun ne kadar dar olduğunu gösterir.

Android, PC'nin yerini alabilecek birikime ve altyapıya sahip değil. Rahatlığa hiç değil. Boşuna uğraşmayın. Android çöptür ve çöp olarak kalmaya devam edecektir.
  • Ben fikrimin mükemmel olduğunu iddia etmiyorum, imkansız olabilir, boş uğraş olabilir, gereksiz olabilir, ... Ancak bir insanın fikrine saçma demek biraz onu aşağılamak gibi oluyor, haklı olabilirsiniz ama sizce haklısınızdır. Mutlaka sizinde başkalarına saçma gelen fikirleriniz oluyordur.
    Yıl 2001 Üniversitede okurken maddi olarak çok sıkıştım, nereye başvursam reddedildim. Elime tansiyon aletini aldım pazara gittim, Tansiyon ölçümü 1 TL yazdım. Yanımdaki arkadaşım saçmalama, herkesin evinde tansiyon aleti var hemde sağlık ocakları, hastaneler bedava ölçerken sana parayla mı ölçtürecekler dedi. Belki inanmayacaksınız ama mezun olana kadar her cumartesi ve pazar günleri Pazaryerindeki masamda 10 tane bursa bedel kazancım oluyordu, hatta cep numaramı alan bazı yaşlı teyzeler günlük evde ölçümede çağırıyorlardı, evde ölçümde gidiş-geliş dolmuş parası + 1 TL alıyordum (yürüyerek gidiyor, dolmuş parasınıda cebe atıyordum)
    Ben başkasına saçma gelen bir fikir sayesinde okuyabildim, hatta benim gibi zor durumdaki başka arkadaşımıda okuttum sayılabilir. Son senemde pazarın tadı kalmamıştı zira Tansiyon ölçümü yapan üniversiteli sayıssı 10 u geçmişti.
    :)

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Önce gidin Tango'yu koyun şu W8 telefonlara yetti artık.

50mp pazarlama stratejisi kameranızdan önce, gidin eksikliklerinizi tamamlatın Nokia olarak, mesaj atıyoruz ''biz telefon üretiyoruz işletim sistemine karışamayız'' demeyi biliyorsunuz.

Buyur:http://www.tango.me/contact

• quote:

Orijinalden alıntı: Nokia Lumia 1020

quote:

Orijinalden alıntı: dreamblue35

50mp değil arkdaş sensör o ; 41mp de bile pixel sıkıştırılıp 5mp boyutuna inmiyor mu yanlışım varsa düzeltin

Yanlışın var. Lumia 1020'deki sensör 41 megapixel.

Yani bu demek oluyor ki siz Lumia 1020 ile 34 megapixel (16:9) ve 38 megapixel (4:3) fotoğraf çekebilirsiniz.

orası kesin bana 50mp çözünürlüğün ebatsal anlamda ne kadar çözünürlük sağladığını yazar mısın; örneğin 8mp= 3264x2448 ebatında fotoğraf demek 50mp karşılığı nedir?
  • Android PC de zaten calisiyor ki, sizi tutan ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesmanyax

50 MP çok abartı olmuş.Fazla çözünürlük kumlanmaya neden olur.

Hocam 200 mp lik hasselbladlar var onlar tamam orta format ama yinede ayna gibi çekiyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nokia Lumia 1020

quote:

50mp değil arkdaş sensör o ; 41mp de bile pixel sıkıştırılıp 5mp boyutuna inmiyor mu yanlışım varsa düzeltin

Yanlışın var. Lumia 1020'deki sensör 41 megapixel.

Yani bu demek oluyor ki siz Lumia 1020 ile 34 megapixel (16:9) ve 38 megapixel (4:3) fotoğraf çekebilirsiniz.

orası kesin bana 50mp çözünürlüğün ebatsal anlamda ne kadar çözünürlük sağladığını yazar mısın; örneğin 8mp= 3264x2448 ebatında fotoğraf demek 50mp karşılığı nedir?

1020 7712x4352 çekiyor 34 mp de. 50'yi de sen hesapla

• Gaydurugububak kullanıcısına yanıt
    o ebatta hiç görmedim örnek fotoğraf verebilir misin ?
  • quote:

o ebatta hiç görmedim örnek fotoğraf verebilir misin ?

50MP kameralı Lumia 1030'a ait görseller internete sızdırıldı

kendi fotoğraflarımı yükleyemiyorum kabul etmiyor o boyutu siteler. Bu da 1020 ile çekilmiş bi fotoğraf.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.