Şimdi Ara

50MP kameralı Lumia 1030'a ait görseller internete sızdırıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mesincır

Microsoft berbat etti bu işi. Ben Nokiadan transfer olan elemanların da severek isteyerek çalıştıklarını sanmıyorum. Biraz devlet dairesi gibi. Saldım çayıra mevlam kayıra havası var. Bir şey olmaz mok gibi para var MS' de nasılsa filan.... Çocuk terliği gibi modeller bir yere kadar. Hiç düşünmezlere mi hayret yahu.

50MP kameralı Lumia 1030'a ait görseller internete sızdırıldı

Çocuk terliği mi?

Bence yorumunuz aşırı taraflı olmuş.

Alıp günlük kullanım için memnun kalmayan yok.

Android alıp da çok profesyonel işler çıkartılmıyor sonuçta.

• Sensör dahada büyüdü arkadaşlar ve tamamen yeni bi sensör var.
  • hemp pro kamera hemde telefon isteyenler için üretilmii bir telefon çok iyi bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahmini olarak 2015 yılının balında çıkacak bir amiral gemi için 4 çekirdek az, 8 olmalı, ram 3 olabilirdi ama 2'de yeter, foto ve video odaklı bir telde batarya en az 4000+ mAh olmalı, işlemci snapdragon 810 ile gelmeli, 5" çok ideal bir boyut bence yeterli, hafıza seçeneği en az 32'den başlamalı çünkü 50 mp... 128 micro sd desteği şart, usb 3. şart, En önemliside kamera odaklı bir telefonda artık led değilde xenon flash şart oğlu şart !
  • quote:

Orijinalden alıntı: *siteci*

50 mp kim ne yapacak allahasen? 38 mp fotoğraf çekebilen Lumia 1020 fazlasıyla yeterdi. Bence şimdi fotoğraf kalitesinden çok video kalitesini arttırmaya çalışmalılar ki uzun ömürlü olabilsin. Lumia 1020'nin fotoğraf kalitesi hala telefonlar arasında en iyilerden ama video kalitesi 1 yılda geçildi.

4k da kayıpsız zum özelliği olması için muhtemelen 50 mp çözünürlüğüe çıkardılar sensörü. birde şu var. 50 mp olarak almak zorunda değilsin. daha düşük çözünürlükte daha yüksek kaliteli fotolar oluşturabiliyor olacaktır muhtemelen. mesela Nokia 808 .vardı.41 mp.ama 8 mp yüksek kaliteli foto olarak alabiliyordun ki çekilen 8 mp fotoların kallitesi çok iyi oluyordu.
  • Wp pişmanlıktır. Dedi 2 senelik wp kullanıcısı.

• Merhabalar ,

Ilk olarak , 1 senelik 1020 kullanicisiyim ,
    1/ Bazi arkadaslar 2gb ram ve islemci konusunda microsoftu kucumsuyolar , fakat unuttuklari birsey var, isletim sistemi farkli ve windows android cihazlardan daha gucsuz gibi gorunsede pratik yonden windows daima daha akici bir deneyim sunar. Ve bilakiz 2015 de cikarilacak olan windows telefonlari windows 10 isletim sistemiyle gelicek ne kadar iyi olucagi tartisilabilir ama windows 7 - 8 - 10 siralamasindaki iyi gidisatin bu nedenli sarsicak bir atilim yapmiyacagi windowsun asikardir. Tabiki yeni isletim sistemi her platform icin tasarlanacagini goz onunde bulundurursak baslarda optimizasyon sikintilarinin yasanacagini rahatlikla ongorebiliriz.
    2/Bu telefon bir prototip yapimi oldugu gercegini goz ardi etmemek gerek, Lumia 1020 deki sensorun boyut oalrak kuculecegine hic bir zaman inanmiyorum vede xenon flashdan vazgecilecegini. Sensor kuculmesi isik bakimindan telefonun resim kalitesini tamamen diger telefonlar klasmanina dusurur ki microsoftun boyle birsey yapmasi elindeki muhtesem kamera telefonunu diger uyduruk sony ve samsung telefon sensorlerinin ayni klasmanina sokmasi demek, bu pek akillica bir hamle olmaz. Resimde dikkar ederseniz sag tarafta bir xenon bolumu var, Led flaslar asla xenondan alinacak bir kaliteyi vermezler (su andaki teknoloji ile),xenon flashin devre disi birakilmasi lumia 1030 daki beklentileri buyuk bir hayal kirikligina ugratir.

Tesekkurler

• Nokia bu işi bıraksın fotograf işine girsin piyasanın anasını ağlatır :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Üfler

eyer tutarsa mutlaka alırım

50MP kameralı Lumia 1030'a ait görseller internete sızdırıldı

Sıkı sıkıya tutuyor çok şükür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 2 Aralık 2014; 11:31:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

Lumia'lar Türkiye'de üst segmentte çok yanlış fiyat politikası izliyor. Z3 Compact gibi bir cihazla aynı fiyata Lumia 930 satmaya çalışıyorlar.

Önce sistemin kendini kanıtlayacak, belli bir istikrar sağlayacak ki sonra insanlar güvenip yüksek paralar versin.

720p ekranlı bir telefonla aynı fiyata 1080p amoled ekranlı telefon satıyorlar. enayilik bence z3compact tan 200tl daha pahalı olmayı hakeder lumia 930
  • quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

quote:

Lumia'lar Türkiye'de üst segmentte çok yanlış fiyat politikası izliyor. Z3 Compact gibi bir cihazla aynı fiyata Lumia 930 satmaya çalışıyorlar.

Önce sistemin kendini kanıtlayacak, belli bir istikrar sağlayacak ki sonra insanlar güvenip yüksek paralar versin.

720p ekranlı bir telefonla aynı fiyata 1080p amoled ekranlı telefon satıyorlar. enayilik bence z3compact tan 200tl daha pahalı olmayı hakeder lumia 930

300 ppi üstünü zaten gözünle fark edemiyorsun. 720p ekran daha az şarj yiyecek ve daha fazla gpu performansı demek. Sony materyal kalitesi tartışılmaz zaten.

Bunlar bir yana WP yeni bir platform ve uygulama sıkıntısı çok büyük. Android ve iOS'ta olan bir çok uygulamanın muadilini bile bulmak zor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

quote:

300 ppi üstünü zaten gözünle fark edemiyorsun. 720p ekran daha az şarj yiyecek ve daha fazla gpu performansı demek. Sony materyal kalitesi tartışılmaz zaten.

Bunlar bir yana WP yeni bir platform ve uygulama sıkıntısı çok büyük. Android ve iOS'ta olan bir çok uygulamanın muadilini bile bulmak zor.

330 un altında yine farkedilir ayrıca artık ppi meselesi değil o iş
    bir ekrana takacağında telefonu ne olacak?
    720p tv mi kaldı piyasada?
    mecbur 1080p olması gerekiyor telefonun şu devirde çünkü yazılım veya donanım olarak bir sıkıntı kalmadı şu aşamada.
    sony materyal kalitesi dediğin %100 plastik bu arada... karşılaştırdığın nokianın kenarları ve şasesi metal
    tam aksine wp nin uygulama çeşitliliği androidden çok çok fazla.
    booklet gibi bir facebook uygulaması dahi yok androidde retrika dışında kamera uygulaması yok :)
    ios kadar yok ama android çok çok geride kaldı wp ye karşı. android bir oyun platformu sadece, oyundan başka hiç bir şey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: selmand

Wp pişmanlıktır. Dedi 2 senelik wp kullanıcısı.

orası öyle harbiden
  • 50 MP çok abartı olmuş.Fazla çözünürlük kumlanmaya neden olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

orası öyle harbiden

2 tane kendimde var 2 tanede arkadaşlara aldırdım. Şimdi androide geçeceğim diyorum kızıyorlar bana.

• quote:

quote:

quote:

orası öyle harbiden

2 tane kendimde var 2 tanede arkadaşlara aldırdım. Şimdi androide geçeceğim diyorum kızıyorlar bana.

hem kendin yandın hem eli yaktın. ben olsam bende kızardım

• Böyle olursa 1020 den iyi olmaz sanırım.
    O değilde bunlar canonla anlaşma yapmışlardı ne oldu ona
  • 1030 çıksın 1020 ucuzlasin şöyle 500-600e düşse tadından yenmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

orası öyle harbiden

hem kendin yandın hem eli yaktın. ben olsam bende kızardım

valla ilk basda hepimiz memnunduk ama zamanla sıkılıyor insan. bari tema değiştirme olsun baydı bu kutucuklar beni :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.