Şimdi Ara

512(256)MB ATI Radeon X1300 HM (PCI-E) AVIVO öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 512(256)MB ATI Radeon X1300 HM (PCI-E) AVIVO kartı almayı düşünüyorum. 1 yıl 8 ay garantisi olan ikinci el bir ürün. 50 YTlye alacağım. Sizce benim gibi orta seviye bir kullanıcı için uygun mu? Tavsiye eder misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: grekoremen

512(256)MB ATI Radeon X1300 HM (PCI-E) AVIVO kartı almayı düşünüyorum. 1 yıl 8 ay garantisi olan ikinci el bir ürün. 50 YTlye alacağım. Sizce benim gibi orta seviye bir kullanıcı için uygun mu? Tavsiye eder misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Zaten yenisi 140 ytl.. Orta seviye için gayet uygun alınabilir....
  • 2.el fiyatı gayet uygun gözüküyor.fakat oyunlardan çok fazla beklentin olmasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FelixCrail

2.el fiyatı gayet uygun gözüküyor.fakat oyunlardan çok fazla beklentin olmasın.

Counter-Strike Source veya Quake 4 oynayabilir miyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: grekoremen

quote:

Orjinalden alıntı: FelixCrail

2.el fiyatı gayet uygun gözüküyor.fakat oyunlardan çok fazla beklentin olmasın.

Counter-Strike Source veya Quake 4 oynayabilir miyim?

arkadaş herhalde çok çok fazla bir beklentin olmasın demek istedi... yoksa gayet ideal ve ev kullanıcıları için iyi bir kart...
    dediğin oyunları oynayabilirsin tabiki... ben 128 mb ATI Radeon 550 ile oynuyorum...

• arkadaş herhalde çok çok fazla bir beklentin olmasın demek istedi... yoksa gayet ideal ve ev kullanıcıları için iyi bir kart...
    dediğin oyunları oynayabilirsin tabiki... ben 128 mb ATI Radeon 550 ile oynuyorum...

Alacağım bu kartı. Yorumlarınız için çok teşekkür edirim.
  • dediğin oyunları oynarsın.ama fear gibi ağır oyunları full detailde oynaman çok zor.bendeki x1600 ile bile fullde oynanmıo.ama iş görmez değil kart.sana yeter bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.