Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
ESKİ EFSANELERDE BUGÜN: ASUS ATI RADEON X850 XT 256 MB GDDR3 256 BİT PCI-E © 2004 - [BOL GÖRSEL] :)
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
-
Gerçekten öyle hocam, hangi ürün olursa olsun eski versiyonuna baktığınızda daha özenilerek yapıldığını görüyorsunuz. Yeni olan her şeyin ömrü de azalmaya başladı. Bu kart 17 yıllık ve hâlâ sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Şahsen 2038 yılında sorunsuz çalışan bir RX 6900XT bulabilir miyiz pek sanmıyorum :) Kartın soğutma sistemini temizledim mesela, soğutma sistemi; fan, plastik kapaklar, bakır kısım, aliminyum kısım, arkadaki bellek soğutucu parça ve yine arka kısımdaki bakırı ekstra sıkıştıran kule gergisine benzeyen parça olmak üzere 6 bölümden oluşuyor. Tüm bunları da tam 17 tane vida tutuyor.quote:
Orijinalden alıntı: Renovatio90Vayy eskilerin güzel kartlarından ne varsa eskilerde vardı be valla
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Şu forumda nerdeyse her kartı gördüm ama ilk defa x850 xt görüyorum, bi görmediğim ve merak ettiğim kart olarak 7900gx2 kaldı, o karta zamanında çok özenmiştim.
Hayırlı satışlar, agp sistem projesi düşünenler için kaçırılmayacak bir kart, bir sanat eseri
edit: kart pci-ex'miş, o yıllarda o arabirim çıkmış mıydı vay be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assassinchn47 -- 26 Haziran 2021; 23:22:7 > -
Evet hocam Ati'nin ilk pci-express kartlarından bunlar pci-express 1.1. Birde Platinum olsaydı çok iyi olacaktı hocam ama olsun gpu aynı :) 7900GX2'ye denk gelmedim ama 7950GX2 kaçırmıştım birkaç sene önce. 2-3 kere 7900GS almıştım hepsi de ram sıkıntılı çıkmıştı ya iade ettim ya da başka bir parça ile takas etmiştim. 68xx serisi ise piyasada hiç yok. 6600 serisi bolca var 6600GT falan ama 6800 Ultra bulamadım hiç.
Bende epey uzun zaman agp sistem kullanmıştım. Agp'nin en yeni kartı HD 4670 ayarında HD 4650 gddr3 de kulanmıştım ama Nvidia tarafındaki 7950 GT agp yi hep merak etmiştim :)
Yakın zamanda da X1950 XTX ve X1950 Crossfire Edition da kaçırdım hayırlısı artık denk gelirde alırsam yine burada konularını görürsünüz :)