Şimdi Ara

satılık powercolor 9600 xt bravo edition 128 mb tv out

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ekran kartımı satıyorum. kutulu tertemiz tüm kabloları cd leri ve orjinal tomb raider oyunu ile birlikte. fiyat olarak 190 milyon belirledim. faturası falan var ama sistemle birlikte aldığım için size faturasını nasıl veririm bilmiyorum ama fatura fotokopisi yeterli olur herhalde. 10 ay daha garantisi var. ve sadece istanbul içinden bir arkadaşa satmak istiyorum.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• abi ben mi yanlış görüyorum yoksa fiyatı 190 ytl mi gördüm, o fiyata 9800pro alırsın ve senin karttan baya bir üstün.
  • benim piyasada gördüğüm en ucuz 9800 pro 260 YTL. ama bu kart 9600xt lerin en performanslısı ve sıfırı da en ucuz 260 YTL. ve dediğim gibi kutusu ve ekleri ile birlikte tertemiz ve sorunsuz bir şekilde elden teslim edicem. ben de yönümü 6600GT ye çevirdim o yüzden satıyorum. ve üst model kartlarla takasa da açığım. zamanında -faturasında da gösteririm- 240$+KDV ye almıştım ben bu kartı. isterseniz bu fiyatı diğer 2.el powercolor bravo edition larla kıyaslayın.

• arkadaşlar fiyatı 140 YTL ye indirdim. sadece istanbul içi satış yapabilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.