Şimdi Ara

512 bit 4095mb'lık 1600 pro...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    merhaba arkadaşlar, 3850 min biosunu flashlarken(winflash) yanıt vermeyi durdurdu,
    eski biosu yüklemek için 1600 pro mu diğer pci-ex slotuna taktım, o da yanıt vermedi, slotları değiştirdim yine çalışmadı.
    o kasadan ümidi kesip diğer anakarta geçtim, 3850 de, 1600 pro da tek başına çalışmadı, 1600 pro da görüntü yoktu ancak windows açılıyordu, 3850 ile hiçbir işlem yapmıyordu makina(3850 yi flashladığım anakartta 1600 pro ile windows açılmadı).

kısaca 1. sistemde 3850 flashlanırken gitti
    eski biosu yüklemek için 1600 pro yu taktım,çalışmadı
    anakart gitti sanırım,
    2. sistemde 1600 pro tek başına windows açıyor ancak görüntü yok,
    3850 ile 1600 pro beraber takılınca sistem yanıt vermiyor.
    sorunu anlayamadım, daha önce ekran kartı flashlarken uçarsa bu şekilde eski biosu yüklüyordum, ancak bu sefer işler sarpa sardı
    sorunun nerede olduğuna dair fikirlerinizi ve çözüm önerilerinizi bekliyorum...
    (iki sistemde de e8200 ve x38ds4 var)[simage][/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falco911 -- 12 Haziran 2008; 2:57:54 >

• garanti duruyorsa servise gönder hiç uraşma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_h -- 10 Haziran 2008; 18:07:23 >
  • Hocam 3 parçayıda yaktıysan bravo vallaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTnçr -- 10 Haziran 2008; 18:06:18 >
  • 3850 nin ve uçan x38 şn garantisi var ama 1600 ün garantisi dolalı bayaa bi oldu, 4 serisine kadar idare eder diyordum
  • bugun bende bir x1600 pro bozdum :D hiç uraşmaya değmez zaten kart 40-50 ytl dir attım çöpe Sparkle 8800gt alıombirazdan 300 ytl ye yeni kart alayı düşünürsen kaçırma bu fiyatı vatan pcde
  • Bios u gitmiş bi ekran kartını nasıl tekrar flashlayabiliriz yokmu herhangi bi bilgisi olan ?
  • Valla anakarta flash gibi bir olaysa sen yapamazsın sanırım. Chipseti söküp flash dosyasını internetten indiririp değişik bir alete takıp flashlayıp geri lehimliyorlar ama ekran kartında durum nedir bilemem... Geçmiş olsun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anakartlar konusunda emin değilim, iki anakart da ekran kartlarını sökünce windows açıyor, pci-ex slotları mı gitti anlamadım...
    zaten anakartları aklıma esince değiştirebiliyorum, abi bu yeterince stabil değil diyip
    ekran kartını da değiştirebilirim, ama 1600pro ma üzüldüm cidden
    3850 nin çalışmamasını anlarım, sonuçta bios flashlanırken giti, ama 1600pro ya ne oldu :S
    yani burada naapmalıım dan ziyade sorun ne olabilir diye soruyorum,
    çünkü teknik servisteki arkadaşlar da bana soracaklar, üstüne su döküldü desem de değiştirirler, ama sorunu merak ediyorum...
  • bugün teknik servise gittim, anakartlar çalışıyor :)
    3850 ve 1600 ise sizlere ömür...
    serviste x700 le çalıştırdım, sistem açıldı normal bir şekilde, winflashla 3850 yi flashlarken yine gitti kart,
    winflashuyuz etti beni, çizgiye gönderdim kartı, biosu da diskete attım, forma da teknik serviste bios güncellenirken bozuldu , disketteki biosu yükleyin diyip telefon açtırdım xD

1600 pro yu da flashlıycam şimdi evde, usb bellek bulursam tabi...
    idareten 2600xt aldım servisten

sonuç : 1600 pro durup dururken iptal etti kendini, ki hala çözebilmiş değilim neden bozulduğunu,
    kartın son hali : 512 bit ddr2 4gb, 27 mhz gpu 27 mhz ram
    http://www.techpowerup.com/gpuz/35d6q/
    3850 bios flashlarken gitti...

• bende 3850 mi winflash kullanarak 10-15 defa flashladım bir sorun olmadı.yerinde olmayı istemezdim açıkçası geçmiş olsun.ama bu işler adamı bir sararsa bir daha bırakmıyor. bende bios mod dan sıkıldım başladım pencil moda.her akşam eve geldiğimde kartı karalamadan bırakmıyorum. nedense günde 10 dakika karalayarak 5 ohmcuk düşürebiliyorum.
  • hocam flahslamak ne demek ayrıca nasıl teknik servismiş ya burlardada olsa keşke2b kulan hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi king size -- 11 Haziran 2008; 14:20:04 >
  • bilgisayarcımla aramda karşılıklı çıkar ilişlkisi söz konusu, o bana ucuza ürün sağlarken(xaserVI 272 ytl ) ben de üst seviye sistemlerde kullanması gereken ürünleri seçip, malzeme geldikten sonra kurulumunu, hızaşırtmasını, soğutmasını düzenliyorum, oyuncu arkadaşlarımı da kendisine yönlendiriyorum tabi, 7000 dolara yakın, adıma faturalanmış ürünler

edit :
    karta ne olduğunu hala çözebiliş değilim, biosunda sorun var desem, bios flashlanmıyor, winfaslh error reading rom diyor, dos'a düşüremiyorum sistemi 1600 takılıyken,
    2600 le düşüyor, 1600 ü de takınca verifiyng dmi pool data diyip kalıyor...
    bi 1600 pro için mi bu kadar yazı yazdım, tabi ki hayır, sorunun kaynağını merak ediyorum, 300 civarı okunma ve 10 civarı cevap da kimsenin bir fikri olmadığını gösteriyor sanırsam ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falco911 -- 12 Haziran 2008; 2:51:40 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.