Şimdi Ara

512 ciler edonkey le ilgili!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 512 kullanan arkadaşlar edonkey2000 kullanıyorum.birde edonkey accelerator..siz bu programla kaç görüyosunuz?ben dün kurdum programı gördüüm max. hız 21-22 bana düşük geldi..ayrıca telekomun speedtestinde hiç 512 göremedim.hep 483 fln 53 kbps hız gösteriyor..sizde nasıl durum?*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sLmkLc -- 9 Şubat 2006 16:46:36 >

• telekomun hız testi normal çünkü senin ulaşabileceğin maximum hız 512 kbps. telekom serverinden adsl sinyani senin modemine gelene kadar zayıflar, bu zayıflama da senin hızını biraz olsun düşürür. yani 483 görmen normal. 256 limitsiz kullanıyorum ama ben de 210dan yukarı göremiyorum.

eDonkey ile ilgili soruna gelince; eDonkey be bitcomet acceleratorlar iyi çalışmıyorlar. fake download yapıyorlar ve suni hız artışı yaratıyorlar. gerçekte bir hız artışı sözkonusu değil. eDonkeyde yapacağın downloadlar 1-2 dosyayla sınırlı kalmamalı. hem kaynak sayısı fazla olmalı hem de seçtiğin dosya sayısı fazla olmalı. önemli olan tek dosyada hızlı gelmesi değil, toplam hızın fazla olması.

bu arada merakımdan soruyorum. 512 limitli misin limitsiz mi? eğer 3 GB limitliysen eDonkey senin canını çok yakacaktır. tavsiye etmem. ancak limitsizsen keyfini çıkar derim

kolay gelsin...

• eywalalh saol o zmn acceleratori sliim cfosspeed yükliim?
  • hiçbirine gerek yok. sadece netlimiterle uploadını 1 le kotala yeter.
  • dostlar sizce en ii netlimiter programı hangisi ona göre yuklicemde
  • netlimiter v 1.3
  • quote:

Orjinalden alıntı: salpyilmaz

hiçbirine gerek yok. sadece netlimiterle uploadını 1 le kotala yeter.

Senin mantığınla netlimitere de gerek yok kendi içinden 1 kb a ayarlıyabilirsin. Yanlız merak ettiğim upload yapmaktan neden bu kadar korkuyorsunuz. Ozellikle 512 adsl ile yapıcağın upload seni hiç bir şekilde etkilemezken upload yaptığın kişilerden de yüksek hızlarda download yapabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harddisk ile ilgili 1 sorunum ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zafer 72 konunun uzmanısın.bi soru soriim sana yaw bende 7 tane dosya war gördüüm max 21 22 kb.benim 40 45 çekmem lazım deilmi?*arttırmanın bi yolu yokmu uploadı 6kbla sınırladım ben..ne önerirsiniz?
  • 512 değilim, 256 yım. 1den fazla yapılan upload da dowloadı engeller. çünkü benzer zamanlar içinde surf de yapmak gerekebiliyor. her defasında upload kotasını değiştiremiyorum.

ikincisi, netlimiteri genel amaçlı da kullanıyorum. sadece eDonkeyin hızını kotalamak için deil, webcam açıldığında da camın uploadını 2 ile kotalamak için kullanıyorum.

üçüncüsü de eDonkey cracklenmezse uploadı 1 le kotaladığınızda downloadı otomatik olarak 3 le kotalar. dolayısıyla, cracklendiği zaman 1 le kotalanabilir, haklısın. ancak cracklenmezse netlimiter gerekir.

kolay gelsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: salpyilmaz

512 değilim, 256 yım. 1den fazla yapılan upload da dowloadı engeller. çünkü benzer zamanlar içinde surf de yapmak gerekebiliyor. her defasında upload kotasını değiştiremiyorum.

ikincisi, netlimiteri genel amaçlı da kullanıyorum. sadece eDonkeyin hızını kotalamak için deil, webcam açıldığında da camın uploadını 2 ile kotalamak için kullanıyorum.

üçüncüsü de eDonkey cracklenmezse uploadı 1 le kotaladığınızda downloadı otomatik olarak 3 le kotalar. dolayısıyla, cracklendiği zaman 1 le kotalanabilir, haklısın. ancak cracklenmezse netlimiter gerekir.

kolay gelsin...

Cfosspeed kullanmayı denedinmi hiç?
    Uploadu 1 kb ile sınırlandırdığında surverlardan devamlı kopmalar yaşarsın. Ama en azından 256 k ile 3 kb a sınırlandırdığında emin ol ki hızda hiç bir değişim olmaz.

Full speed download ve upload yaparken nette de rahatlıkla dolaşabilirsin. Cfosu bir dene derim.

• quote:

Orjinalden alıntı: sLmkLc

zafer 72 konunun uzmanısın.bi soru soriim sana yaw bende 7 tane dosya war gördüüm max 21 22 kb.benim 40 45 çekmem lazım deilmi?*arttırmanın bi yolu yokmu uploadı 6kbla sınırladım ben..ne önerirsiniz?

7 dosya demişsin ama bu dosyaların toplam kaynak sayısı kaç?
    Maximum hıza çıkabilmen için en azından 2000 civarında kaynak olması gerekir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zafer_72
    Cfosspeed kullanmayı denedinmi hiç?
    Uploadu 1 kb ile sınırlandırdığında surverlardan devamlı kopmalar yaşarsın. Ama en azından 256 k ile 3 kb a sınırlandırdığında emin ol ki hızda hiç bir değişim olmaz.

Full speed download ve upload yaparken nette de rahatlıkla dolaşabilirsin. Cfosu bir dene derim.

en kısa sürede deneyeceğim, teşekkür ederim.

• sources:72 ozaman bu hız normalmi arkadaşlar??birde bu çektiimiz dosyayı indiren dier userların grafikleri gözükmüyo bende niye olabilir?tamamen siyah yada kırmızı vb.şeyler var..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sLmkLc -- 9 Şubat 2006 17:59:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.