Şimdi Ara

512 MB RAM HATALAR[ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bulduğunuz bütün hataları burada paylaşabilirsiniz.
    Yaşadığınız sorunları da yazın çözüm bulmaya çalışalım.
    Buyrun sürekli tekrarlayan hatalar:

512 MB RAM HATALAR[ANA KONU] 512 MB RAM HATALAR[ANA KONU] 512 MB RAM HATALAR[ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lordem -- 20 Aralık 2014; 10:12:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk fotoğraf 512 ile alakalı değil 1gb cihazlardada ara sıra oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lordem

Bulduğunuz bütün hataları burada paylaşabilirsiniz.
    Yaşadığınız sorunları da yazın çözüm bulmaya çalışalım.
    Buyrun sürekli tekrarlayan hatalar:

512 MB RAM HATALAR[ANA KONU] 512 MB RAM HATALAR[ANA KONU] 512 MB RAM HATALAR[ANA KONU]

Arkadaşlar bu problemler Ram'den kaynaklanmıyor. Aylarca beklediğimiz Cyan güncellemesi aslında hatalarla dolu bir fiyaskoydu. Şu an Windows Phone 8.1 Uptade Beta kullanıyorum fotoğraflardaki hataları çok nadir yaşıyorum. Bence Denim güncellemesi bu sorunlara çözüm olacak.

• Geliştirici sürümü daha stabildi.Cyan arkadaşımızın dediği gibi fiyasko.İe atması ve ekranı döndürmemesi sinirimi bozuyor.(L620)

• İnşallah düzelir denim de kapıda geliyor, 512 de daha sık yaşanıyor bu hatalar.
    Başlığı değiştirmeyi düşünüyorum, forumda bir sürü konu açılıyor arkadaşlar yaşadıkları sorunları buradan yazsalar daha iyi olmaz mı?
    Android forumlarında bir suru SS'li detaylı anlatımlar var.(WP o kadar sorunlu bir sistem değil o ayrı)
    Sizce konu devam etmeli mi kapatayım mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lordem

İnşallah düzelir denim de kapıda geliyor, 512 de daha sık yaşanıyor bu hatalar.
    Başlığı değiştirmeyi düşünüyorum, forumda bir sürü konu açılıyor arkadaşlar yaşadıkları sorunları buradan yazsalar daha iyi olmaz mı?
    Android forumlarında bir suru SS'li detaylı anlatımlar var.(WP o kadar sorunlu bir sistem değil o ayrı)
    Sizce konu devam etmeli mi kapatayım mı?

Konunun başlığı aslında Windows Phone 8.1 Hataları olmalı ancak bir arkadaşımızın böyle bir konusu mevcut, o konu biraz daha eski daha fazla bilgi var istersen orayı takip edebilirsin.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=99933552

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Det.Harvey Bullock -- 20 Aralık 2014; 19:08:24 >

• Hocam cyan yükleyince çok kastı.(620) Bu arada 620 d enim alır mı ve ne zaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lumiasha23 kullanıcısına yanıt
    Bütün cihazlar denim alacak büyük ihtimalle 2015'e girmeden, kasma varsa soft reset atabilirsiniz.
    O da olmadı fabrika ayarlarına dönersin.

• youtube istemcilerinde olsun pinterest istemcilerinde olsun sık sık kapanma sorunuyla karşılaşıyorum. ram sıkıntı.
  • olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam Denim de düzelmeli artık.
    Neyse ki Denim yükleyen arkadaş video ileri sararken gelen patır kutur sesler yok demişti, düzelen bir şeyler var.

• Bu sayfadaki tüm sorunları 920de de yaşadım 512 ile alakası yok

Ayrıca 3GB Ramli G3 kullanıyorum o kadar özlemini çektiğiniz android de güllük gülistan değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 21 Aralık 2014; 8:21:54 >
  • Elsa kullanıcısına yanıt
    Özlemini çektiğimi de kim söyledi?
    Şuana kadar 3 lumia aldım, bir o kadarda çevreme aldırdım.
    Android gibi bir sistemin özlemini çekmeyi bırak şuan android kullansaydım kasmalarını çekerdim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.