Şimdi Ara

512GB microSD kartlar geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _-_bluedragon_-_

quote:

Orijinalden alıntı: myhotyro Kartın pahalı olması onu biraz daha profesyonel fotoğrafçılara yönelik hale getiriyor. Evet evet, tüm profesyonel fotağrafçılar HTC ONE M9 kullanmaya başlamışlar, Salak değiller ya, fotoğraf makineleri ve lenslere binlerce dolar harcamıyorlar artık. 2000 $ a bir HTC ONE M9 birde 512 MB microSD kart aldılarmı ömürboyu profesyonel fotoğrafçı olurlar artık :)) Aaah Ekrem Abey ah, bu kartları ayfonun neresine sokucaz, sence ayfon olmadan profesyonel fotoğrafçı olunur mu hiç :)
    bu neyin kafası

at kafası olması lazım

• Çoğu kişi bu kadar kapasitenin gereksiz olduğu anlamında cümleler kurmuş. Tüm dünyayı kendinizden ibaret görmeyin lütfen.

Evet bir telefon için belki şuan ihtiyaçların ötesinde bir kapasite ama 20mp profosyonel kamerası ile RAW formatında fotoğraf çeken bir fotoğraf çı için böyle bir hafıza kartı çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
    Ya da Action Cam kullanan bir motosiklet, bisiklet kullanıcısı için. Yavaş yavaş 4k video çeken cihazların yaygınlaşmaya başladığı şu zamanda depoloma ürünlerininde kapasite olarak büyümesi zaten zorunlu bir ihtiyaç.

Bill Gates den hiç bir farkınız yok.

bknz : 640k ought to be enough for anybody
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirirdem

vay anasını şu ahle bak nereye geldi teknoloji ufacık çipe 512 gb sığıyor zamanında 1 ve 2 gb için de aynı tepkiyi vermiştim. yorumum dursun burda 5-10 yıl sonra bakar gülerim... :)

16 tb kart çıkar sanırım ozamanda torunumuzda 512 tb karta pahalı der bu böyle uZar gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clopin -- 6 Haziran 2015; 21:55:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcgul

teknoloji nereye gidiyor böyle yav. ama en güzeli cep telefonuna film arşivi yapmak olacak heralde :)

Tabi canım 5-6" ekranda film izlemek çok zevkliydi zaten.
  • fotoğrafçı dünyayı gezip dolaşıp gelip :D evde yedeklerken bozulduğunu düşünemiyorum herhalde firmaya atom bombası atar // işin özeti bu denli büyük kapasiteler büyük tehlikeleri de beraberinde getiriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ounomaus

quote:

Orijinalden alıntı: _-_bluedragon_-_
    quote:

Orijinalden alıntı: myhotyro Kartın pahalı olması onu biraz daha profesyonel fotoğrafçılara yönelik hale getiriyor. Evet evet, tüm profesyonel fotağrafçılar HTC ONE M9 kullanmaya başlamışlar, Salak değiller ya, fotoğraf makineleri ve lenslere binlerce dolar harcamıyorlar artık. 2000 $ a bir HTC ONE M9 birde 512 MB microSD kart aldılarmı ömürboyu profesyonel fotoğrafçı olurlar artık :)) Aaah Ekrem Abey ah, bu kartları ayfonun neresine sokucaz, sence ayfon olmadan profesyonel fotoğrafçı olunur mu hiç :)
    bu neyin kafası
    at kafası olması lazım

Sadece yazarın " Kartın pahalı olması onu biraz daha profesyonel fotoğrafçılara yönelik hale getiriyor. " demesine katılıyor olduğun için mi gerizekalı malın tekisin yoksa doğuştan domuz olduğun için mi bana at diyerek kendini tatmin ediyorsun?

• Fotoğrafçı da tek kart ile 512 GB veri taşıyacağına 4 tane 128 GB taşısın. MicroSD kart kaç gram bu meret sanki.

2006'da 6630'uma taktığım 1 GB karta 100+ TL verdiğim günler geldi aklıma.
  • clopin C kullanıcısına yanıt
    aynen öyle olur :D
  • umut_baris kullanıcısına yanıt
    hayırda telefonda izleyeceğimi kim söyledi sana
  • quote:

hayırda telefonda izleyeceğimi kim söyledi sana

Televizyon parasını sd karta vermek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Çoğu kişi bu kadar kapasitenin gereksiz olduğu anlamında cümleler kurmuş. Tüm dünyayı kendinizden ibaret görmeyin lütfen.

Evet bir telefon için belki şuan ihtiyaçların ötesinde bir kapasite ama 20mp profosyonel kamerası ile RAW formatında fotoğraf çeken bir fotoğraf çı için böyle bir hafıza kartı çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
    Ya da Action Cam kullanan bir motosiklet, bisiklet kullanıcısı için. Yavaş yavaş 4k video çeken cihazların yaygınlaşmaya başladığı şu zamanda depoloma ürünlerininde kapasite olarak büyümesi zaten zorunlu bir ihtiyaç.

Bill Gates den hiç bir farkınız yok.

bknz : 640k ought to be enough for anybody

aynen iki saat full hd çekim yap hafıza diye bişey kalmaz

• Hey gidi hey ilk micro sd motorolanın e398 modelinde vardı içinden 64 mb çıkmıştı sene 2004 ve ben tam 190 tl verip 256 mb kart almıştım.. Şıan htc desire 816 telefonumda 128gb kart ve birde 64gblık bir ucu micro usb olan flash bellek var ve yetmiyor :)

• Vay be nerelerden geldik nerelere gidiyoruz
  • umut_baris kullanıcısına yanıt
    şu anda bu fiyata alacağımı kim söyledi
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrMaster

fotoğrafçı dünyayı gezip dolaşıp gelip :D evde yedeklerken bozulduğunu düşünemiyorum herhalde firmaya atom bombası atar // işin özeti bu denli büyük kapasiteler büyük tehlikeleri de beraberinde getiriyor.

bugün bir usb hdd bile durduk yere perte çıkarken bunu alıp verimi ve paramı riske atamam.
  • Bu kapasitede ürünü satan firmalar en azından garanti süresi boyunca ücretsiz bulut hizmeti vermeli, aksi halde facia olur

• quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

fotoğrafçı dünyayı gezip dolaşıp gelip :D evde yedeklerken bozulduğunu düşünemiyorum herhalde firmaya atom bombası atar // işin özeti bu denli büyük kapasiteler büyük tehlikeleri de beraberinde getiriyor.

bugün bir usb hdd bile durduk yere perte çıkarken bunu alıp verimi ve paramı riske atamam.

Amerika'da bulut sistemi diye bir şeyi çok verimli kullanıyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

quote:

Amerika'da bulut sistemi diye bir şeyi çok verimli kullanıyorlar

Bulut deyince aklıma binali geliyor n'olur bulut deme abi.

• quote:

Orijinalden alıntı: AxFs

Ben daha 16 Gb flash belleğe 20 lira versem mi vermesem mi diye düşünürken bu ağır geldi

3_5 sene daha bekle bence sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mentor23 -- 7 Haziran 2015; 12:15:25 >
  • quote:

quote:

teknoloji nereye gidiyor böyle yav. ama en güzeli cep telefonuna film arşivi yapmak olacak heralde :)

Tabi canım 5-6" ekranda film izlemek çok zevkliydi zaten.

her gün 2 saat 20 dk kemiksiz yol gidiyorum toplu taşıma ile. emin ol sağa sola bakmaktan, internet kurcamalaktan daha iyi ve "zevkli".
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.