Şimdi Ara

512K Kotalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5GB kotalı 512K aboneliğe geçen var mı? Ben Dün başvurdum henüz hattım 512K'ya dönmedi. Daha önce geçen varsa tahminen ne kadar sürdüğünü söylerse çok memnun olurum.

• quote:

Orjinalden alıntı: sutas

5GB kotalı 512K aboneliğe geçen var mı? Ben Dün başvurdum henüz hattım 512K'ya dönmedi. Daha önce geçen varsa tahminen ne kadar sürdüğünü söylerse çok memnun olurum.

büyük ihtimal fatura kesiminden sonra geçer
  • Normalde bir günlük iş ama. Benim ki 1 hafta sürdü o da uzun uğraşlar sonucu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corporal -- 9 Aralık 2004, 20:07:54 >
  • Bunun için net bir cevap alamazsın çünkü hemen hemen herkesin ki farklı zamanlarda açılmış.
  • 10 Aralık Cuma ö.sonra Istanbul Bebek Telefon Md'ne 512k kortalıya geçme dilekçesini vermiştim. Bugün (13 Aralık P.tesi) saat 16:00 itibariyle hızım arttırılmış durumda. Ne çare ki uyguladığım değişik birkaç hız testinde 370-425 kbps arası değişen sonuçlara ulaşabiliyorum. Anlayacağınız %15 hız kaybı "normal" desek bile en en az 435 kbps görmem lazım ama işin o tarafı hikaye!... (Sınırsız 256k iken de ençok 235 kbps gördüğümü anımsıyordum ama o herhalde 128k'ların 256k yapılmadan öncesine ait dönemdeydi...)
    Not: Kullandığım speed-test'ler tellekom'un tavsiye ettiği olan değildir. (Telekom'un testinde herzaman ve ne olursa olsun 223.2 kbps gördüğümden, ona güvenemiyorum...)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTNet Hipernet 20Mbps
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.