Merhaba arkadaşlar dün 1gb hızda Kablonet Gpon internet bağlandı eve. PS5 den oyun indirirken 15 20 gb a geldiğinde net aniden kesiliyor 3 4 dk sonra yeniden geliyor. Bunu her Download da yapıyor. Düne kadar superonline kullanıyordum böyle bir şey yokru. Sorun neyden kaynaklı olabilir acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kablonet GPON PS5 Download sorunu.
adidas TERREX ANYLANDER R.RDY Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKXSV2QW
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
cmd üzerinden yazıp 1.1.1.1 yazıp ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz
-
-
tracert 1.1.1.1 şeklinde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ping 1.1.1.1 -t şeklinde yazın. Cloudflare sunucusuna sürekli ping isteği gönderecektir. Bu ekran açık kalsın download işlemini başlatın ve download kesildiğinde bu ekranda da kesinti olup olmadığını kontrol edin. Ping işlemi devam ediyorsa sorun internet bağlantınız değildir.
-
-
Sonuna boşluk -t komutunu da ekleyin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arıza kaydı aç,200 mps kullanırken günlük turbo 500 mps aldıgımda bende aynı sorunla karsılasmıstım. sonra dırek 500 mps ye gectım sorun yok su an.bence ufak bır guncelleme ıle cozerler dıye dusunuyorum.
-
Bu konunun ilk sayfasında yer alan hususları kontrol etmekte de fayda var.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X