Şimdi Ara

512mb mmc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben 512 mb mmc almaya karar verdim ve buldugum ve en uygun olanı 95YTL ama markası stormax data.com.tr de buldum 5 yılda garanti diyo acaba alsam mı??

• al kaçırma
  • Gayet uygun fiyat... (Hatta fazla uygun !!! )
  • 512mb'lik mmc kart hiç biryerde bulamadım.Taminime göre oradada var gözüküyordur ama sana gönderemiceklerdir.Vatan'a ve teknosa'ya baktım yok.Hepsiburada'da yok.İdefixe sipariş verdim temin edemediler.Sonra bascuda.com'a verdim 2 gündür beklemedeyim onlarda arıyorlar.İnşallah sonunda alabilirim.
  • msj attıktan 5 dk sonra aldım fikirlere gercekten sevindim
    ama sansar dedigin dogru hiç bir yerde 512 mmc yok bende bakındım burda var gozuküyordu bende aldım işallah vardırda yollarlar bayrama yetisse keske
  • bu arada şimdi baktım karttan para tahsis edilmiş ve kargoya verildiği yazıyo hepiniz saollun
  • afiyet olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1GB 256 Bit DDR3 Ekran Kartı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende sonunda Bascuda.com'dan alabildim.Dün kargoya vermişler.118 milyon'a twinmos marka.Artı bu fiyata 12 taksit yaptılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sansar61 -- 10 Kasım 2004, 9:29:12 >
  • bende cok aradim bulamayinca kadikoyden 30+kdv dolara twinos aldim. keske 512 bulabilseydim.(evden cikiyorum belki isteyeniniz olur. EXA bilgisayar tel:4189200 yazicioglunun sol kosesinde)
  • ben baktım hiç bir sitede stok yok bayramdan once elimde olsun istedim
    o yuzden bunu aldım twinmos da iyiymiş baba hemde o fiyatta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.