Şimdi Ara

518 TL PHANTEKS P300A MESH TEMPERED GLASS ECLIPSE P300A (PH-EC300ATG_BK) Mid-Tower Pencereli Kasa (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.970
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Phanteks P400S kullanıyorum kasa tek kelimeyle fiyatının en iyisi taş gibi kasa 400A gibi önü mesh yapıda olmamasına rağmen 1 egsoz 2 adet 120lik fan ve 2 radyatör fanıyla kullanıyorum. Bu sıcaklarda oyunda işlemci 40derece ekran kartım 68 derecelerde çalışıyor.Almak isteyen tereddüt etmesin fiyat tercihi kişiyi bağlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harun_n -- 3 Temmuz 2020; 0:29:9 >
  • Ne vereceklerse onu koymuşlar. Son fotoğraf hariç bütün fotoğraflarda tek fan gözüküyor. Açıklama tek fan yazıyor. En sonda da kasanın dolu halinde olabileceği bir görüntüyü koymuşlar. Yok oradaki ekran kartını,anakartı,işlemciyi, ramleri ve sıvı soğutucuyu da versin...
  • tshirt alınca içindekini de istiyorlarmıdır acaba...
  • Phanteks i dark’la karsilastiran mi dersin, fotografa bakip donanim bekleyen mi dersin. Ya coluk cocuk dolmus foruma, ya da mizah seviyemiz cok kotu.

Baska aciklama bulamiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki güzeldir ama tek fan + güç kaynağı yok. Bu parayı verirmiyim... vermem.
  • onderweb kullanıcısına yanıt
    İyi de zaten tek fanlı görsellerde
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.