Şimdi Ara

518 TL PHANTEKS P300A MESH TEMPERED GLASS ECLIPSE P300A (PH-EC300ATG_BK) Mid-Tower Pencereli Kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.970
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 518 TL PHANTEKS P300A MESH TEMPERED GLASS ECLIPSE P300A (PH-EC300ATG_BK) Mid-Tower Pencereli Kasa
    inventus
    PHANTEKS P300A MESH TEMPERED GLASS ECLIPSE P300A (PH-EC300ATG_BK) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=10916

Resmi web sitesi:
    www.phanteks.com
    Phanteks Innovative Computer Hardware Design
    http://www.phanteks.com/Eclipse-P300A.html

518 TL PHANTEKS P300A MESH TEMPERED GLASS ECLIPSE P300A (PH-EC300ATG_BK) Mid-Tower Pencereli Kasa518 TL PHANTEKS P300A MESH TEMPERED GLASS ECLIPSE P300A (PH-EC300ATG_BK) Mid-Tower Pencereli Kasa
    518 TL PHANTEKS P300A MESH TEMPERED GLASS ECLIPSE P300A (PH-EC300ATG_BK) Mid-Tower Pencereli Kasa
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bu kasaya sahibim aynı siteden almıştım daha önce rgb fanlar yok bilginiz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hep böyle yapıyorlar resimde 5-6 fan konulmuş gibi gösteriyorlar ama kasadan çıkmıyor.
  • Arkadaşa sistem kurdum bu kasanın beyazı ile. Kablolama alanı dar. Ben 3,5 inç HDD yuvasını vidalarını söküp çıkarttım alan açılsın diye.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onderweb

hep böyle yapıyorlar resimde 5-6 fan konulmuş gibi gösteriyorlar ama kasadan çıkmıyor.
    Ürün açıklamasında 1 adet fanla geldiği belirtiliyor hocam, napsın adam teneke fotoğrafı mı koysun içini doldurup nasıl bir görüntü alınabileceği göstermek istiyor
  • fan yok toz flitresi yok kasa düdük gibi neye göre paylaşıyorsunuz anlamıyorum

gidin 455tl ye dark guardian alın boşa paranızı harcamayın bu tür çöplere hiç yoktan uzerındeki flitreler 150 lira ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Decent

Ürün açıklamasında 1 adet fanla geldiği belirtiliyor hocam, napsın adam teneke fotoğrafı mı koysun içini doldurup nasıl bir görüntü alınabileceği göstermek istiyor

Alıntıları Göster
    ne verecekse onu çekip koysun,Çoçuk mu kandırıyorlar! 1 fanlı veriliyorsa öyle koyması lazım. Kandırmaya girer bu.
    Avrupada aynısı olsa resim içeriğinde ne varsa söke söke alırdı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • i Am Not Dead kullanıcısına yanıt
    2 sene önce almıştım, güzel kaliteli kasa.

@i am not dead tek fan ve altta üstte toz filtresi mevcut.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meshsiz versiyonu vardı bende sattım yerine corsair 220t aldım.

Meshsiz versiyonunda hava alma sorunu vardı. Ama bu versiyonda soğutmasının iyi olacağını tahmin ediyorum.

Kasa çok kaliteli, sac kalınlığı falan muazzam zaten. Her tarafı metal, plastik parçası yok neredeyse. Darkla falan karşılaştırmak gereksiz. Üst tuşunda rgb olması güzel bir ayrıntıydı. Tuşu bile hoştu bence. Görsel olarak güzel duran kompakt bir kasa. Tek sıkıntısı 240lık sıvı soğutma sadece öne takılabiliyor, üste 140 takabilirsiniz. Bu durumda içeri hava akışı biraz sıkıntı oluyor ve ekran kartı sıcaklığına etkisi oluyor. Alacak kişinin doğru hesaplaması lazım. Harddisk yuvaları çok kolay ulaşılabilir ve kablo toplaması oldukça başarılı, arkasında yeterince yer var. Güzel bir kasa ama bi kampanyası yok. Zaten fiyatı böyleydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asterisk* -- 2 Temmuz 2020; 18:23:44 >
  • cohannan reise yakismayan bir firsat oldu...

• mike4peace kullanıcısına yanıt
    518 tl oldugundan bir sey ifade etmiyor onde flitre yok butun tozu emecek içeriye boş dandik kasa ederi 250

• İncelemeye gore sicaklik açısından sonlarda.almanin mantigi varmi?

• onderweb kullanıcısına yanıt
    Ne alakası var hocam otomobil kataloğuna boş paket araç mı koyuyolar? Her şeyin en dolusunu gösteriyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

İncelemeye gore sicaklik açısından sonlarda.almanin mantigi varmi?
    2 extra fan ile değerler gayet iyi o listedeki diğer kasaların fiyatlarına da bir göz atmanızı öneririm.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Hali hazırda sistemimin kurulu olduğu Phanteks P400 mevcut. Bunun sadece ön panelini meshli olarak bulabilir miyiz acaba?

Edit: 160 TL civarında satılıyormuş, gereksiz pahalı geldi. Kasayı zamanında 300 TL'ye satın aldığımı göz önünde bulundurursak gerek yok meshli yapıya :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daredevil60 -- 2 Temmuz 2020; 22:32:52 >
  • onderweb kullanıcısına yanıt
    Ekran görüntüsü alıp hakem heyetine başvurarak fanları ve bu şekilde uyanıklık yapan tüm satıcıların tüm görsellerindeki aksesuarları alabilirsiniz.

Yasal boşluk yok, hak aramayan insanlar var. Görsel Üzerine kocaman yazı yazması lazım “fanlar dahil değildir” diye. Açıklamaya yazması yeterli değil. Yasalar böyle.

• daredevil60 kullanıcısına yanıt
    https://www.qp.com.tr/phanteks-eclipse-p400a-mesh-panel
  • ben bu kasadan kullanıyorum çok kaliteli bir kasa filtreleri mevcut hele darkla kıyaslayan olmuş sadece komik diyebilirim
  • Aynı kasadan kullanıyorum ben de, ne sıcaklığından bahsediliyor anlam veremedim. -20 derecelerde olmasını istiyorsunuz herhalde sıcaklığın. Bunun yerine dark önerenleri de anlamıyorum. Dark’la kıyaslanamaz bile. Malzeme kalitesi o kadar iyi ki 10 sene değiştirmeden kullanabilirim. Plastik yok bildiğim kadarıyla her yer demir. O yüzden kasanın boş hali bile ağır. Ben geçen yıl almıştım, çok memnunum. Bir de benim kasa meshi değil. Bu kasada sıcaklık sorunu yaşamazsınız. İçinde 1 adet fan ile geliyor 2 tane öne 120mm’lik taktım. 1 tane de üste 120’lik takarsanız hiç sıcaklık olmaz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.