Bildirim
520 misli oynadığım kuponum.
Instant Pot Duo 7'si 1 Arada Akıllı Pişirici, 5.7 L, Düdüklü Tencere, Yumuşak Pişirici, Pilav Pişirici, Sote Tavası, Yoğurt Hazırlayıcı, Buharlı Pişirici Ve Yemek Isıtıcısı, Siyah/Paslanmaz Çelik : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08Z4HCGDH?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
güzel kupon ama bu detay yüzünden leverkusen-werder bremen e oynamadım
(Werder Bremen’de takımın en golcü isimlerinin başında gelen 22 lig maçında 10’kez ağları sarsan Serge Gnabry’ın forma giyemeyeceğini belirtelim) İnşallah gelir diyelim -
o siteden oynamaya devam etme bence -
Parayı elden alıyorum hocam. Bende onu göz önünde bulundurarak kg var ve 2.5 üst oynadım. Umarım gelir. -
Nice maçı geldi. -
Çok saçma oynamışsın kg var ve 2.5 üst nedir 1.13 oranların yanına. -
quote:
Orijinalden alıntı: JeaLeusy
Çok saçma oynamışsın kg var ve 2.5 üst nedir 1.13 oranların yanına.
Para benim param arkadaşım her konuya muhalefet olmaktan vazgeç artık insani bir şekilde uzaklaşmanı rica ediyorum. Dakika 90'da penaltı kaçırdılar sinirlerim alt üst. Lütfen uzaklaş. -
Kuponu paylaşıp sizce arkadaşlar ? yazıp yapılan yoruma para benim param sana ne diyen biri
Saçma geldi yazdım burası forum herkes her konuya yorum yapar güzel kardeşim kuponun kaybetti diye saldırma sırtını mı sıvazlasaydım hey allahım.
Geçmiş olsun. -
Omer topraga penalti attirmak nedir ya yaktilar benide
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçmiş olsun büyük şanssızlık olmuş hocam umarım telafi edersiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ömer toprak kaleciye pas attı resmen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X