Şimdi Ara

521 TL Logitech Z506 5+1 Speaker 75W (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
6.830
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Boş yapma.Burda herkes fikrini belirtmekte özgür.Gir letgo'ya sahibinden'e takip et. 200 250 tl çok rahat alırsın bunun 2.elini temiz.Bende 165 tl aldım 2.el.Zaten sağlam bir arızasıda yoksa gerisinin bir önemi yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt
    z607 dediğiniz hoparlör 1100 lira bilmem farkında mısınız
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    10 liraya don fırsatı olsa, bunun ederi 3 lira gidin letgodan alın mı diyeceksin
  • Gramatik kullanıcısına yanıt
    Verdigin örnekten düşünce yapın değişik bişey demiyorum.Söyleyecegim tek şey şuan kullanıyorum ve 549 tl edecek bir ses sistemi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 30 Ağustos 2019; 14:43:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    sıfır alternatif göster öyleyse
    Evet, farkındayım?

Z506 aşağıda görüldüğü üzere hala kullandığım bir set. Satmam da beklentimi karşılıyor. Fakat bugün alacak olsam bu seti almam. 2 şeyden dolayı,

1-Fiyatı
    2-Eski teknoloji

Bugün yine de bu seti almak istesem sıfır almam. Akıl kârı değil bu sete 500-600 tl vermek. Ederi şuanda bile 200-300 tl.

521 TL Logitech Z506 5+1 Speaker 75W

Mukayese ettiğiniz şeyden dolayı zaten pek mantıksal bir yaklaşım sağlayamayacağım size. Siz alın rica ediyorum. Hatta lütfen bekleyin, indirim bitince 700 TL'ye alın.

En nihayetinde piyasası o zaman 700 TL iken alınır fiyatı yine 700 TL olacak. Sizin için ederi varsa gideri de olur.
    logitechin tek hatası bunun adını bir yerden sonra değiştirip z512-z513 yapmaması. öyle yapsaydı kimsenin fiyata itirazı olmazdı. ben akıl kârı bir alternatif arıyorum ama yok. varsa gösterin.
    ki zaten 5 yıl önce dolar 2 lirayken şimdi 6 lira. fiyatının değiştiği yok.
  • Buna bu parayı verceğinize snopy 2+1 usb den enerji alan yani fişe takma derdi olmayan ve seside süper olan şu ürünü tavsiye ederim . gerçek sıcak fırsat bı ürün kesinlikle.60 tl sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• xmuratbeyx X kullanıcısına yanıt
    Kullanıp desemesem bende gülerdim

• quote:

Orijinalden alıntı: bears2

Mavi bilgisayar vardı z5500 ler vardı.. O zamanlar da güzeldi.. Madem eskiye iniyoruz.
    O Z5500 nasıl bir efsanedir ki 3 kere alıp sattım ve 3 kere de kâr ettim. Hatta sonuncusunu aldım, ertesi gün sattım o derece :D Tabii sonra Heco Victa 302 + Lepai 2020a+ ile kulaklarımın pası silindi o ayrı.

Buarada müzik için ise kesinlikle enazından creative t40 öneririm. Logitech yalnızca film ve oyunda sağlam bassı ile meşhurdur.
    5.83/2,51=2,32=%232 değer kaybı tl adına

549/175=3,13=%313 değer kazancı Z506 adına

Bizi zerre ilgilendirmez ne alıp ne almayacağın. Bizler bu ürünleri yorumluyorsak bir birikmişliğimiz, zaman içerisinde ürünler üzerine oluşan bir tecrübemiz vardır. Burada caz yapmaya gerek yok. Muadili göster! diyip durmanın da anlamı yok. Git istediğini al ister mikado istersen logitech al. Bize ne kardeşim.

Cohannan her zaman ki gibi ürünün piyasasının altında olduğunu görüp paylaşmış. Bizlerde alacak olanlara bilgilendirme yapıyoruz. Gelmiş şöyle böyle saçma sapan konuşuyorsun. Kimsenin sana alternatif önerme gibi bir zorunluluğu yok.

Bu ne saçma bir beyin yapısıdır? iPhone 7 her yerde 22 bin TL'ye çıksa gidip piyasası bu indirim ile 19 bine geliyor iyi bence diyip alma kafasında mısın?

Ne ilginç insanlar var forumda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morgoth Draqe -- 30 Ağustos 2019; 16:36:39 >

ben de diyorum ki tecrübeniz varsa söyleyin neye göre bu fiyat etmez. karşılaştırdığınız farklı bir 5.1'e göre mi bu fiyat etmez? bir altenatifi var mı? ürünün amazon.de fiyatı 85 euro. 85 x 6.44= 547

iki kişi ikisi de terbiyesizlik yapmaktan başka konuya bir katkıda bulunamıyor. biri "boş yapma" diyor, biri "caz yapma" diyor. burası ikinci el forumu değil. daha iyi fiyat varsa buyrun.
  • logitech in ses sitemleri 5 para etmez. bastan başka bişey yapmıyorlar. z5500 falan da dahil bunad
  • Bende.edifier x600 var bundan daha iyi

Sen anlayamıyorsun ki, diyoruz ki olması gereken parayı etmez. Bu paranın hakkı değil bu ürün diyoruz neye göre diyorsun anasını satayım paraya göre etmez. Git 2+1 al daha mantıklı.

Eğer filmleri ve dizileri 5 kanallı olarak düzgün riplemiş gruplardan indirmiyorsan sistemin bir avantajı yok.

Bunu burada sırf o saçma düşünce yapın ile kendi kendine dahi haklı çıkma diye paylaşıyorum.

Ses sisteminin çalışabilmesi için açılan ses parçası ya da ses parçasının bağlı olduğu video parçasının 5 kanallı sese sahip olması gerekir. Fakat Streamable sitelerden ben hiçbirisinde buna rastlamadım. YouTube 5.1 sound test tarzındaki videolar gerçek değildir. Çünkü youtube 2 kanallı ses destekler. Bunun haricinde netflix ve yasal olmayan dizi ve film siteleri de aynı şekilde. 5 kanallı sesi duyabilmeniz için ripperların 5 kanallı riplediği film ve dizileri izlemeniz gerekir. Bunun haricinde 5+1 ses sistemi 3D ses deneyimi yaşatamaz. Ancak tek bir ses çıkışına 5 hoparlörü bağlarsınız o da her hoparlörden aynı anda ses gelmesi demek olur. Bunun için esprisi kalmaz. İşte bu noktada zaten kullanım alanı son derece dar olan ses sistemlerini karşılaştırabilmemiz için sizin kullanım alanınız ile benimki aynı olmak zorunda.

Görmüş olduğunuz dizi NTb tarafından yüksek bitrate ile 1080p ve 5 kanallı ses olacak şekilde riplenmiş.

Ben bu diziyi z506 ile izlerken en temel/giriş 5+1 kullandığımın farkındayım. Bunun aşağısı zaten almaya değmez alınamaz. Çünkü tek işlevselliği 5 kanallı sesi bana nispeten temiz sunabilmesi.

Uydularına baktığımızda ise merkez hariç 4 uydunun 8W merkezin 16W subwooferın ise 27W olduğunu görüyoruz. Yani 75W'lık rms değeri sunuyor. Sürücü tarafında ise ortalama bir sürücü bizi karşılıyor. Yani sesi bozuk değil sadece normal veriyor.

Creative'in şu ürünü ile oldukça benzer özellikler sunuyor.
    https://www.herbirivar.com/
    Creative Inspire T6300 5+1 Ses Sistemi - Herbirivar.com'da
    https://www.herbirivar.com/creative-inspire-t6300-51-ses-sistemi

Diğer yandan başka bir ürün biraz daha iyi özellikler vaad ediyor,
    urun.gittigidiyor.com
    Goldmaster Revo-35 Bluetooth Usb 5+1 Sinema Ses Sistemi Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/tv-ses-goruntu/goldmaster-revo-35-bluetooth-usb-5-1-sinema-ses-sistemi-472722077

2+1 daha mantıklı olacak içinler ise bir başka ürün bence daha mantıklı gibi duruyor,

Ya da biraz z333 kovalayarak aynı performansı yarı yarıya alabilirsiniz.

Biraz daha ürünlere bakarak doğru 2+1 ürün seçimi yapılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morgoth Draqe -- 30 Ağustos 2019; 17:42:2 >

5.1 sesin ne olduğunu biliyorum nerelerde çalıştığını da biliyorum. verdiğiniz t6300'ün orta uydusunda hayır yok. diğerleriyle aynı yapmışlar. z506'nın orta uydusunda 2 hoparlör bulunmakta ve monitörün üzerine hoparlörün tasarımından dolayı kıskacıyla yerleştirilebilir veya monitörün altına rahatlıkla koyulabilir. sahip olduğunuza göre bunu biliyorsunuz zaten. goldmaster tavsiyesini ise komik buldum.
    Sizin anlayamadığınız şey şu, ürün mükemmel bir ürün değil. Piyasadaki çoğu ürünle eş seviyede/kalitede ses veriyor.

Fakat yine de güzel bir set o zamanlarda da baktığımda bunu tercih etmiştim. Çünkü hepsi benzer seviyedelerdi. Centerda 200W'lık polk marka almıyorsunuz. Dahili ses sürücüsünden ses seviyesini arttırarak benzer bir etki yaratılabilir. Aradaki 8 wattlık center için z506 düşünmek saçma.

Üstüne 46 numara botumla tekrar basa basa söylüyorum, set alınır kullanılır fakat 200-300 tl aralığında. Gidip bu setin piyasası 2000 tl olsa da 500-600 tl verilmez. 2.el alınır kullanılır mis gibi. Ama sıfırı bu fiyata alınmaz.

Goldmaster tavsiyesini siz komik bulmaya devam edin. Asıl komik nokta belli de neyse, bildiğinizi idda ediyorsunuz görüşümüzü o kadar sert reddediyorsunuz ama red gerekçesi yok.

Ya iç çamaşırı ile hoparlör kıyaslayan insanla ben neyi tartışıyorum ki, siz birazdan da klipsch ile pioneer kapıştırırsınız

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.