Şimdi Ara

521 TL Logitech Z506 5+1 Speaker 75W

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
6.830
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    www.amazon.com.tr
    Logitech Z506 5+1 Speaker 75W: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/dp/B003U506QU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 8 Eylül 2019; 16:10:38 >

• Nesi iyi arkadaşlar Allah aşkına piyasasına göre iyi olabilir o ayrı da tamamen gerçekçi bakarsak hiçbir iyi yanı yok. Daha bundan 5 yıl önce sıfır mediamarkttan 160 tl'ye almıştım. 5 yıl içerisinde %340 zam nedir?

Hayır setin tek avantajı da 5+1 olması. Üzerinde THX sertifikası optik ses çıkış vesaire de yok.

Z607 falan olsa tamam da. Yok yani ben almazdım. Ha kesin bu modeli alacak arkadaş varsa alsın. Fakat 2.ele yönelin derim hoparlör alt tarafı. Bi temizlersiniz güzelce yeter. 200-300 bandında 2.eli.
  • Bim açılışında 90 liraya almıştım 5 tane. Hey gidi günler.
  • 3 sene kadar önce sahibinden 200 tl ye kapalı kutu kaynıyordu
  • 90 liraya almıştım 6 ya da 7 yıl olacak hala canavar gibi çalışıyor.
  • 75₺’ya satmıştı bim hey gidi günler
    999₺’ye PS4 299₺’ye Xbox 360 999₺’ye 40” KG LED FHD tv satılmıştı,heeey gidi günler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hey gidi günler hey.
    9,95'ten tobleron alıyorduk DH yazıyorduk cıkolatalarla.
  • AsosyalBilgisayar kullanıcısına yanıt
    4,95 di hocam o 400 gr paketler:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: unchange

4,95 di hocam o 400 gr paketler:D
    unutmuyuz zam ustune zam gelınce
  • Bu fiyata Bluetooth destekli modeller alınır.kablo karmaşası çekilmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bimden 75 e almistim ama su an fiyatinin 800 civarlarinda oldugu dusunulurse iyi firsat,ses cok iyi fakat kablo karmasasi acayip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayabusaaa

Bende bimden 75 e almistim ama su an fiyatinin 800 civarlarinda oldugu dusunulurse iyi firsat,ses cok iyi fakat kablo karmasasi acayip
    Sanırım şaka yapıyorsun. 75 tl ye satılan ürün 800 e çıkıyor ve sen iyi fiyat diyorsun.
  • Nesi iyi arkadaşlar Allah aşkına piyasasına göre iyi olabilir o ayrı da tamamen gerçekçi bakarsak hiçbir iyi yanı yok. Daha bundan 5 yıl önce sıfır mediamarkttan 160 tl'ye almıştım. 5 yıl içerisinde %340 zam nedir?

Hayır setin tek avantajı da 5+1 olması. Üzerinde THX sertifikası optik ses çıkış vesaire de yok.

Z607 falan olsa tamam da. Yok yani ben almazdım. Ha kesin bu modeli alacak arkadaş varsa alsın. Fakat 2.ele yönelin derim hoparlör alt tarafı. Bi temizlersiniz güzelce yeter. 200-300 bandında 2.eli.
  • sıradan bir hoparlor. 4 sene önce 150tlye 3 aylık garantili şekliyle almıştım. ses konusunda 0 sıkıntı. çok iyi cihaz ama bu fiyat maalesef fazla.

• Mavi bilgisayar vardı z5500 ler vardı.. O zamanlar da güzeldi.. Madem eskiye iniyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

Sanırım şaka yapıyorsun. 75 tl ye satılan ürün 800 e çıkıyor ve sen iyi fiyat diyorsun.

Alıntıları Göster
    O donemdeki normal fiyati 300tl idi,bim 75tl ye vermisti.

Su anda piyasasina gore 500 kusur tl iyi fiyat,ama sahsen ben bu urune su anki piyasada 500 de vermem 800de. Benim gozumde ederi 300tl falan.

• bears2 B kullanıcısına yanıt
    Vatan bilgisayar yüzünden batmıştı
  • 840'a z906 almıstım hayatımda iyiki almısım dediğim ilk teknolojik ürün
  • Z5500 kullaniyorum hala. Yillar olmus alali vay bee

• 2.el temiz alın daha iyi ederi en fazla 200 250 tl

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    allah aşkına şu piyasada 200 liraya hoparlör göster bana. yine kafadan sallama fiyat belirleyen tayfa toplanmış.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.