Selam arkadaşlar.Kutudan çıkan kulaklığı telefonuma taktım ve çıkan menüden kulaklığı seçtim.Ama kulaklık sesi az geliyor.Bir ayarı varmıdır?Kulaklıktaki düğmeye basılı tuttuğumda ses artıyor.Bıraktığımda gene eski haline dönüyor.Bu herkestemi böyle.Kulaklık ayarını söylermisiniz?
Şimdiden teşekkürler!
cevap yok mu?
kardeşim bazen paket içeriğini değiştiriyorlar. teline orjinal NOKİA 5230 kulaklığı alırsan bu problemi İSTEDİĞİN ŞEKİLDE aşarsın
git değiştir
quote:
Orijinalden alıntı: ystipi
kardeşim bazen paket içeriğini değiştiriyorlar. teline orjinal NOKİA 5230 kulaklığı alırsan bu problemi İSTEDİĞİN ŞEKİLDE aşarsın
kardeşim öyle diyorsunda bimeksten aldım açılmamış kutuda.hem kulaklık wh-102 yani nokia nın sitesindede 5230 un kutu içerisinde bulunan kulaklığı.orjinal kulaklık. birde kulaklığı yarım takınca ses düzeliyor anlamadm :D
telefonun soketinde bir şey vardır başka bir kulaklık falan dene ondada aynımı bakalım
Beyaz kulaklıklardan mı ? Dün bende ilk kez denedim 5800 ile tam yerine oturtunca düzeliyor ses.
arkadaşlar sorunu çözdüm :D telefona nazik davranıyormuşum(yeni olduğundan) az daha ittirdim ve tak dite tam içine girdi kulaklık şimdi bangır bangır :D:D:D yorumlarınız için tekrar teşekkürler..
quote:
Orijinalden alıntı: ilbars95
arkadaşlar sorunu çözdüm :D telefona nazik davranıyormuşum(yeni olduğundan) az daha ittirdim ve tak dite tam içine girdi kulaklık şimdi bangır bangır :D:D:D yorumlarınız için tekrar teşekkürler..
hadi geçmiş olsun :) Kulaklığıda kulağına iyi yerleştir dış dünya ile bağlantın kesilsin :)
quote:
Orijinalden alıntı: oceanic
quote:
Orijinalden alıntı: ilbars95
hadi geçmiş olsun :) Kulaklığıda kulağına iyi yerleştir dış dünya ile bağlantın kesilsin :)
saol kardeşm :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme