Şimdi Ara

525 e binen var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
4.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Drizz

bundan bi tane mi var?

O bizim gönlümüzde bi tane

ama çok var
  • perşembe günü 25 30 kişilik bi grup halinde en arkadaydık marş söylüyoz zıplıyoz filan tam ağaçlı yoldaki ilk ve en keskin virajda körüğü kırdık en arka sağ teker havada kaldı
  • yaw hala o külüstür çamaşır makinaları seferdemi...
  • Ağırlığı dengeliyecek biri lazım sağ tarafa
  • Geçen gün bindim ilk defa, bir heyecan fakülteye gitmek için, sağ amortisör çöktü içinden 250 kişi çıktı, aynı anda metroya yürümeye başladı. Dışardan gören konser var falan sandı heralde
  • o yan gidişi yokmu bitiriyo insanı devrilecek sanıyosunuz ama devrilmesi imnkansız çünkü o 525

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colddplay -- 20 Eylül 2008; 14:02:48 >
  • yarın kpss için gene bincem bakalım nasıl bi atraksiyon bekliyo beni
  • Gecen Gün gene deviriyorduk sol arka lastiklerini yerden kestik az kaldı yakında devirip kurtulcaz
  • 525i yan yatır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akosev

525i yan yatır

O doğuştan yatık...
  • O kadar yıldan sonra hâlâ bir gelişme olmadı mı 525'lerde? Yuh!

525 e binen var mı?
     525 e binen var mı?

deviantart

Ekşisözlük'teki 525 başlığını da okumayı unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 21 Eylül 2008; 6:03:29 >

• bune ya
  • yaşasın okula yürüyerek gidip gelmek
  • artık yürüyom.Binmemeye karar verdim
  • Binmedim ama kampüste yürürken çarpıyordu bana.
  • biz de az binmedik 525 e insanın içini dışına çıkarıo
  • 525 den kralı varmı kıymetini aracı seferden aldıklarında anlıcanız be
  • bu gun donuste bındım ıgne atsan duşmez yaw. kızlardan ford yedım daha ne olsun
  • arkadaş ziyareti için kendi aracımla geldiğim gün , kampüs girişindeki görevli şu gördüğünüz otobüsü takip edin demişti.
    arkadan edindiğim izlenimlere göre bu araç fizik kurallarına meydan okuyup girişten itibaren tüm virajları maksimum merkezkaç kuvveti ile dönen yegane araç. şoförü ralli pilotları gibi kafasını bir o yana bir bu yana habire döndürüyordu. aracın içerisinde kimin eli kimin şeyinde belli olmayan 250-300 kişi kadar insanı hesaba katmıyorum bile
    ayrıca arka römorkun yan yatış özelliği taşıması ayrı bir olay. kısacası binen herkesin gazi , inemeyenlerin şehit sayılabileceği beleş kampüs içi bu ulaşım aracına bir kez olsn ben de binmek istiyorum

diş hekimliği fakültesi ile ziraat fakültesini bağlayan o virajdaki " otobüs drift " olayını asla unutmayacağım.
    saygılar 525

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F0NDiP -- 22 Eylül 2008; 22:45:31 >

• kapıya sıkıştık abi ön kapı açılmıodu o derece balık istifi tutuncak yer bile yoktu bi ani frende ön camdan herkez çıkıcaktı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.