Şimdi Ara

52X LG CDROM için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullandığım 52X LG CDROM 'a tekrar yazılabilen ( CDRW ) CD'leri bir türlü okutamadım. Firmware güncellemesi dahil aklıma gelen her yolu denedim fakat nafile okumuyorrrr. Normal CD leri okumasında bir problem yok. aklıma sizler geldiniz, hadi göreyim sizi

• Kullandığın işletim sistemi nedir.
  • üzgünüm ama lg cd romlarda rw modülü yok onun için okumuyor yeni çıkanlarda var
  • İşletim sistemim XP PRO
    LG CDROM Modeli GCR-8523B ve aynı CDROM dan çalıştığım iş yerinde yaklaşık 20 tane var bunlardan sadece benim kullandığım da CDRW okumama problemi var,
  • ?
  • mrb arkadasim senin kullandign cd-rom bozuk bence..lg nin cd-rom u bi ise yaramaz aksini soyliyen varsa buyursun...
  • Bende bozuk olduğunu düşünüyorum, fakat bozuksa neden normal CD leri problemsiz okuyor sorusunu da sormadan edemiyorum kendime
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DVD Writer yazım yapmıyor.
    4 yıl önce açıldı
    Phılıps DVD yardım lütfen
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bilmiyorum ama lg de bazen boyle gariplikler oluyor cd yi okumuyor masaüstü kayboluyor cd yi yeniden çıkarmadan gelmiyor cd içindeyken kapatıp açınca manuel olarak açıyosun açılıyor bi dene istersen belki olur kolay gelsin
  • arkadaşlar lg cdrom lar da olan bi sorun bende var bir tane kahrı çekilmiyodu çöpe attım
    kimseye lg tavsiye etmiyorum yenisini alabilirsin
  • Sorun yaratan Rw Cdleri is yerinde denedin mi?
  • CD RW CD ler işyerinde diğer makinalardaki aynı model CDROM da sorunsuz çalışıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.