Şimdi Ara

532, bankadan kredi alırken bile avantaj sağlıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: s.volkan

Ya kim alır ii fiyata :)

Artık bedava diyorum okumuyormusunuz..

Numara taşınabilirliğinden sonra hiç bir önemi kalmayacak

Bedavaysa hemşerim bana 200 lü son 4 rakamı aynı numara veya 200-210 lu bir numara alırmısın 100 dolar vericem son 4 rakamı aynı olana
  • ha anlatmak istediğim bu işte :)

532 bitti şimdide 200 lülermi başladı..

Ama bak 10 dolara sana yeni alınmış 0532 -2 ile başlayan numarayı gösterebilirim :) Kutusundan açılmamış bile :)

Geçin bunları ya..

İnsanların işi gücü yok 532 ye bakacak olmadı ondan sonra gelen rakama bakacak..

3 yaşındaki çocuklar güler şu muhabbete..

Konu geçen sene açılmış, o zaman bulunması güç idi genelk müdür demiş, şimdi heryerde var
  • ewt bende 0532nin avantajının olmadıgını savunanlardanım
  • quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan

ha anlatmak istediğim bu işte :)

532 bitti şimdide 200 lülermi başladı..

Ama bak 10 dolara sana yeni alınmış 0532 -2 ile başlayan numarayı gösterebilirim :) Kutusundan açılmamış bile :)

Geçin bunları ya..

İnsanların işi gücü yok 532 ye bakacak olmadı ondan sonra gelen rakama bakacak..

3 yaşındaki çocuklar güler şu muhabbete..

Konu geçen sene açılmış, o zaman bulunması güç idi genelk müdür demiş, şimdi heryerde var

532 liler bitip 200 lü ler başlamadı zaten öyleydi..Git bir telefoncuya sor bakıyım son 4 rakamı aynı 210 220 li bir numara var mı ? varsa fiyatı nedir diye ?

Ortada atıp tutmak kolay bedava..Bu dediğim şekilde bana 10 tane numara getir 10 dolar'dan sen al ben 500 dolar veriyim

Burası amerika'ya dolarla satılıyo artık hatlar 10 dolara almış...bende tırt abone merkezinden 1 dolara aldım 2 ile başlıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amerik@ -- 18 Mart 2008; 10:44:32 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.