Turkcell yeni bir kampanya hazırlıyor. Eski müşterilerini bu kampanya ile memnun edicek.
Turkcell numaraya göre yıllık hediyeler hazırlıyor. Mesela 532 2xx xx xx ve 535 2xx xx xx gibi başlayan numaralara ayda 100 dakika ve 100 kontör hediye, 532 3xx xx xx ile başlayanlara ayda 95 dakika ve 95 kontör gibi, numaranın kıdemine göre azalarak gidicek.
Bu hediyeler yıllık olucak. Mesela numara 536 5xx xx xx gibi birşeyse hediye miktarı aylık 20-25 dakika ve kontör gibi olucak. En az hediye 10 dakika+kontör olucak.
Özellikle eski numaralı Turkcell hatlarınız varsa, sakın kapattırmayın ve elden çıkarmayın. Hediyeler geliyor.
amaaa yine şirket üzerine kayıtlı hatlar bundan yararlanamayacak...
Bu kampanyalardan kaç kisi yararlanacak sanki.Gereksiz bi kampanya.
kaynak nerde bu arada bu kampanya 0538 le başlayan no lar için olur mu eğer bilgi alabileceğim bir yer varsa söyler misiniz
pekı bırsey sorucam:ben gecen sene 535 2** ** ** ıle baslayan 2.el bı hat aldım.bu kampanyadan bende 100 dakıka*100 kontor olarak mı yararlanıcam?yanı alınan tarıhe mı bakılacak yoksa numaranın baslanan rakamına mı bakılacak?
____________________ wwwacemilerboard.com
Yok öyle bir kampanya. Turkcell'in böyle bir şey yapmasına imkan yok..
Herhalde numaraya bakılıcak. Çünkü abone olunan tarihe bakılsa, kaç aylık olduğuna bakılıcak diye yazardı.
ÇAYDA DEM, NUMARADA KIDEM.
quote:
Orjinalden alıntı: corleone
görkem sana mesaj atamıyorum
nasıl yani
quote:
Orjinalden alıntı: .
Herhalde numaraya bakılıcak. Çünkü abone olunan tarihe bakılsa, kaç aylık olduğuna bakılıcak diye yazardı.
ÇAYDA DEM, NUMARADA KIDEM.
Öyle şey yapmaz bence Turkcell.. Çünkü piyasada daha hiç açılmamış 532'li hatlar var.. Ya da ikinci el 532-2XX'li dolu hat var.. 40 YTL'ye satılan hatlar 250 YTL'ye satılmaya başlar artık.
arkadaş 1 nisan şakası yapmış galiba
ne bu ya heryerde 1 isan sakası olmazki bu kdr daaaa
nokiaya en çok yalakalık yapana 6600 vereceklermiş
ulan ben avea ya geciyom ya her yerde turkcell kampanyası
p910 ayrı bir klastır ve kulvarında benzeri yoktur....
quote:
Orjinalden alıntı: nakka
p910 ayrı bir klastır ve kulvarında benzeri yoktur....