Şimdi Ara

532'Li hat alınmalı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
10.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süredir 532 li hatlara bi zaafım var.

2. hat olarak 532 li almak istiyorum.Bayilerde 532 li hat ücretsiz diyor bi türlü girip soramadım.Amacım hattı alıp 2-3 ay hiç kullanmadan kenarda dolaba koymak ve sonrasında avea ya falan geçirmek olacak.Veyahut turkcell in 19 liralık paketlerini kullanırım..

Sormak istedigim konu : 532 li hat alırsam vergi falan ne kadar tutuyor aylık hiç konuşmadığım halde 5-6 tl tutarsa aylık almak istiyorum.3 ay ödesem 15 liraya 532 li hattım olmuş olacak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Focus447

Arkadaşlar uzun süredir 532 li hatlara bi zaafım var.

2. hat olarak 532 li almak istiyorum.Bayilerde 532 li hat ücretsiz diyor bi türlü girip soramadım.Amacım hattı alıp 2-3 ay hiç kullanmadan kenarda dolaba koymak ve sonrasında avea ya falan geçirmek olacak.Veyahut turkcell in 19 liralık paketlerini kullanırım..

Sormak istedigim konu : 532 li hat alırsam vergi falan ne kadar tutuyor aylık hiç konuşmadığım halde 5-6 tl tutarsa aylık almak istiyorum.3 ay ödesem 15 liraya 532 li hattım olmuş olacak ?

hocam hattı ikametgah adresi yada adına kayıtlı herhangi bir fatura ile alabilirsin ve sabit ücreti en düşük tarife ile actrırsın. 1 ay faturalı kalıp 2. Ay ise tüm vergilerini ödersin bu da tarife ücreti ile sanırım 80 kusur lira ediyor. Ben de almayı düşündüm ama artık o lafa da albenisi yok 532 li hattın tabi ki tercih meselesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Focus447

Arkadaşlar uzun süredir 532 li hatlara bi zaafım var.

Sadece 532'li hat değil, faturalı olarak 500 kaçlı hat alırsanız alın;

Hat açılış vergileri tüm operatörlerde 51.56 TL'dir. (ki bunu genelde Avea ve Turkcell 12'ye bölüyorlar ve aylık 4.29 TL ediyor.)

+

1.21 TL de telsiz kullanım ücreti vergisi var her ay ödenen.

Yani aylık toplam 5.5 TL vergi ödeyeceksiniz 1 sene boyunca.

Eğer 1 sene dolmadan hattı taşırsanız (ki hat açılışından 90 günden sonra hattı taşıma hakkınız var) kalan vergiler çıkacak olan ilk faturada toptan tahsil edilir.

• @SeTha nın dediklerine ek olarak birde tarife ücreti var...Turkcellde en düşük faturalı tarife sabit ücreti Tarife saniye ve eski genç tarifede olma üzere 6,9 t l dir...Yani yatan hattın sana maliyeti 12,4 tl olacak...

• 532 li hatlar ücretsizdir ancaaaaak sadece ve sadece 1 yıl faturalı da kalma ve başka operatöre geçmeme şartıyla açılırlar. Abonelik yapılırken bu konuda taahhüde imza attırırlar. Yani gidip 1 adet 532 hat alayım 1 ay sonra hazırkarta geçeyim ya da başka operatöre geçeyim olmaz. Ha olur, nasıl olur, ödersin paşa paşa cezayı olur. 532 li hat prestijdir. Yedirir mi Turkcell öyle beleşe.
  • 1 yıl süresi falan var onların sıkıntılı işler
  • 532 li numaralar hele 200 serisiyle başlıosa dikkatettim hep mütahit,galerici,kuyumcu,üst düzey bürokrat....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.