Şimdi Ara

Bimcell'den hat aldık, kullanılmış çıktı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şansımı diyerek giriyorum. Üç operatörden de hat aldım, üçü de kullanılmış çıktı. Bimcellden alayım bari dedim, bimcelldeki bile kullanılmış çıktı. Hani bu bimcell kullanılmış satmıyordu. Yok mu bunun bir çözümü, gidiyor paracıklar hep çöpe yav.

Sırada pttcell kaldı. Sonra teknosacell, sonra vestelcell. Temiz numara bulana kadar devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 28 Temmuz 2022; 4:7:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ne şanssızsın hocam yav İlla ki sıfır numara denk gelir ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam nasıl anladınız kullanıldığını? Benim de ilk hattım sıfırdı ama aldıktan 1 ay sonra reklamcılar aramaya başlamıştı. Açık olmayan hattı da mı reklam listesine ekliyorlar onu bilmiyorum.

N11 gibi yerlerden sıfır kullanılmamış 532'li bir numara bile alabilirdiniz. Herhalde şu zamana kadar ödediğiniz tutardan daha aza gelirdi. 

• yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    Arıyorlar hocam. Mehmet, Ahmet vs. gibi bende diyorum bu hattın artık yeni kullanıcısıyım, rahatsız etmezseniz sevinirim.

• Yani Allah sabır versin ne diyeyim hocam.

Ben Turkcell'den aldığım zaman online uygulamadan özel bir numara seçtim. Özel dediğim benim için özel.

Seçerken numarayı her tarafta aradım. Numara sorgulama sitelerinde, facebook instagram gibi sosyal medya sitelerinde hatta papara gmail gibi servislerde bile sorguladım. Temiz görünüyordu.

Her neyse hat geldi dedim bir banka numaralarını arayayım. X'i aradım sorun yok Y'yi aradım temiz derken Z bankasını aradım karşıdaki robot "İyi akşamlar Y Bey" diye karşıladı. O an anladım ki numara kullanılmış.

Neyse ki beni çok rahatsız etmiyorlar. Adam temiz kullanmış. Arada oto sanayiciler mesaj atıp çıkma parça soruyorlar. Ne alakaysa.  

Hocam nasıl anladınız kullanıldığını? Diye sordun ya :)

Git hat al sonra facebook ins sitelerde şifre değişikliği iste :) baka bakalım kaç tanesine erişim sağlayacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clarq26 -- 28 Temmuz 2022; 19:16:10 >
  • Yukarıda yazdığım gibi fb tw ig derken her taraftan sorguladım bir sonuç çıkmadı ama benim hattım da kullanılmış. Kesin sonuç vermiyor her zaman.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Benim hat Ankara'da yaşayan bir kadına aitmiş :) Hat aktif oldu neyse ilk hafta direk beyaz masada aradılar. Efendim aradık ulaşamadık kömür yardımı gelecek eve filan dedim göndermeyin. 2 hafta geçti belediyeden aradılar merhaba güncel adres isteyecektik mutfak için 750tl card yollayacağız geldik ulamadık diye. Neyse tek tek buralar ile iletişime geçip anlattım iptal ettirdim ama bulursanız durumu yoksa devam edin benim bu hattım yeni filan. Sonra aklıma geldi bir gün dur şifre isteyeyim dedim kızın İns Facebook Twitter ne varsa tüm şifrelerini yeniledim :) mail adresini filan değiştirdim. Yapmamam gereken tek bir şey yaptım halen daha içim sızlar Google fotoğraflara bakam dedim kimmiş neler neler vardı halen daha aklımda :)

• keşke öyle havuzdan düşen hatları ucuza satsalar. yeni hat almak istiyorum çok pahalı

• Çöle düşsem kutup ayısı yer beni. Bahtsız bedeviyim.

Sonunda 0551'li kullanılmamış diye sevinmiştim. Hayaller suya düştü.

Daha fazla uğraşmadım, hattı tozlu rafa kaldırdım. 9GB hediyesi midir, ne zıkkımdır onla da uğraşmadım. Kapatırım büyük ihtimal, başıma bela olmasın, başka amaç ile kullanılmış olabilir.

• Bende bu hattımı Vodafone almıştım askerdeyken. İlk başlarda bir hukuk bürosu mesaj atıyordu galiba borcunuz var diye mi ne öyle hatırlıyorum. Sonradan atmaz oldular

• Parana yazık olmuş

• bimcell'de hat kaç lira hocam? ben de almayı düşünüyorum

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt
    165TL

• yuh amma pahalıymış be. en ucuz hat bimcell'de mi satılıyor?

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt
    Evet,en ucuzu şuan BIMcell. Turkcell,Turk Telekom,Vodafone falan da ucuza satabiliyor.

Turkcell hattımı 200TL'ye.
    Vodafone hattımı 128TL'ye.
    Turk Telekom hattımı 200TL'ye.
    Bimcell hattımı 165TL'ye, almıştım.

• Ben 2017'de aldığım ilk hattımı hâlâ kullanıyorum. Şansıma Türk Telekom'un (50x ve 55x numaraların dağıtımı Türk Telekom'un) numarası olmasına rağmen numara temizdi. Şimdi aynı numara ile 2019'dan beri Vodafone kullanıyorum.

• 1-2 Yıl sonra görecem seni.

Mandafone'a geçme gibi bir hata yapmışsın. Birşey başına gelmeden tüy derim.

• aynen öyle. vodafone pişmanlıktır. türkiyenin en rezil operatörüdür.

• @MobilRadar hocam pztsi akşam 6 gibi bimcell hattını aldım. ama hala açılmadı. sende kaç günde açılmıştı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.