Şimdi Ara

Türkcell'den özel numara aldım. Bayi Tahaddütsüz açamadı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Kendi numaramı iş yerinde kullandığım için ne hafta tatilimde ne de akşamları çalan telefonlardan rahat edemiyordum. Upcall uygulaması ile kapalı göstererek önemli olan kişilere dönüş yapıyordum. Artık ikinci numara alma vakti gelmişti. Malesef ki telefonum tek hatlı olduğu için diğer numarayı bipten kullanmaya başladım.

Türkcell web sitesi üzerinden hat al bölümünde 532 xxx 08 93 numarayı rezerve ettim. Hat alma seçeneğini bayi olarak işaretledim. İstediğim numara turkcell timde bile çıkmadı. 532 li havuz doldu diyerek gönderdiler. Talebi güncelleyerek tekrar gönderdim. Türkcel herhangi bir çözüm bulamadı. Son rakamı 1993 olan 532 li numara alma kararı ile çalıştığım Vodafone bayisinin karşısında ki turkcelle gittim. Web sitesi üzerinde gördüğüm 533 xxx 1993 numarayı bayiden faturalı olarak aldım. Rezerve ettiğim 532 li numara çıkmıyor da 533 lü numaranın çıkması garibime gitti.

Bayi yeni hattın tahaddütsüz açılamayacağını söyledi. Faturasıza geçmek istersen bir ay sonra iptal bedelini ve sim kart vergisini ödeyerek geçebilirsin dedi. 31 gün olduktan sonra ikinci aya gireceği için 2 aylık iptal bedeli ödemem gerekecekti. Bende müşteri hizmetlerini arayarak tahaddütü iptal ettirdim, paket aylık kampanya ya dönüştü. Müşteri hizmetleri tahaddüt olmadan yeni hat alabileceğimi söylüyor bayi bence prim almak için tahadütsüz açamayacağını söylüyor olabilir.
    Türkcell hatlarımı faturasız kullanmak istemiyorum. Zaten türkcell faturasız kullanım için uygun değil.

Şimdi sizden öğrenmek istediğim 91 gün sonra operatör değişikliği yapıp tekrar türkcelle geleceğim. 79,00 TL + 34,15 TL vergileri toplu halde mi ödetirler yoksa kalanı mı bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 9 Nisan 2020; 16:12:6 >

• Hocam aldığınız numara özel numara değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55XXXX0606
    55XXXX1919

Özel numara budur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatlar açılırken otomatik taahhüt ile açılıyor diye biliyorum. Almış olduğunuz bayiye sorunuz ya da mhz'ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaptikBirHataKomiserBey -- 2 Haziran 2020; 0:34:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.