Şimdi Ara

Meğer Hattım Daha Önce Kullanılmış !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuyu kesinlikle sırf konu olsun ya da laf olsun diye açmadım.

9 aydır kullandığım hat meğer daha önce kullanılmış.Bunu nasıl fark ettim.

Turkcell tanışma setinin arka tarafında küçük puntolarla yazılmış yani küçük harflerle yazılmış bir yazı var.Şöyle ;

Daha önce kullanılmış olan bu hat en az 6 ay önce iptal edilmişdir.

Zaten hattın ambalajını aldığım günden beri çekmeceye koymuştum ve hiç fark etmedim.

Acaba başıma bir iş gelir mi?Yani kullanılmış hattan dolayı.Aslında aynı numaralar beni bir kaç kez arıyor ama ben açmıyorum

• Benim bir hattım da bu şekilde,bankadan filan arıyorlar,eski sahibini soruyorlar,ben "tanımıyorum o şahsı,bu hattı yeni aldım" deyip kapatttım,bir daha aramadılar,
    Aradıkları siz olmadğınız için rahat olun,o kişiyi arayana da bunu anlatırsanız bir daha rahatsız etmezler sizi,
    Hatta cevap vermediğiniz zaman ısrarla aramaya devam ederler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de hattımı ilk aldığımda paketin üstünde aynısı yazıyordu. 6 ay önce iptal olduğu için sorun yok ama ilkten kıllanmadım değil hani.
  • warsa bi kac sapigin olur. hattini acik hat olarak almadysan hicbir sknti olmaz. ztn alti ay once kapatilms diyor resmi olarak gecmis seni baglamaz. ama dedigim gbi sapigin varsa hayirli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamiismail H kullanıcısına yanıt
    Kendi kimliğimle aldım.
    Aslında eskiden bu tip uyarılar Turkcell tanışma setinin ön yüzünde büyükçe yazıyordu.Ben böyle hatırlıyorum.

Şimdi galiba çakmasınlar diye arka tarafa küçükçe yazmışlar.

Aslında alırken sordum bu hat daha önce kullanılmış mıdır diye.Görevli kullanılsa bile üzerinde yazar dedi.Arkasına bakmak aklıma bile gelmedi
  • Bir sorun teşkil etmiyor hocam bu durum.
  • 532'li hatların 0 denilen hepsi kullanılmış yani sıkıntı yok benim aldığım 535li sıfır hat bile kullanılmış ve başkasının adına çıktı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şuanda piyasada 532 li hiç kullanılmamış hat bulunmuyor.Diğer operatörlerdede turkcell de dahil kullanılan hatları belirli bir süre sonra piyasaya yeniden sürüyorlar.
  • arkadaslar merhaba turkcell calısanı olarak soyluyorum almıs oldugunuz hatlar ile ilgili mahkeme borc vd gibi durumlar sizinle alakalı degildir ancak turkcell gibi abone sayısı fazla olan bir kurumda bu tarz durumların olması muhtemeldir rahatsızlık ile ilgili cozum olarak ise herhangi bir turkcell tim den veya muşteri hizmetlerinden ufak bir ucret karsılıgında numara degişikligi yapabilirsiniz...
  • Annemin hatıda öyleymiş. Arayan hep aynı adamın ismini soruyor hatta 1-2 yıl hep aradılar ... bey ordamı diye ama annem her seferinde yok yanlış numara dedi artık aramayı bıraktılar
  • Benim aldığım hatta aynı şekilde, "Bu hat daha önce kullanılmış olup, en az 1 yıl önce iptal edişmiştir" yazıyordu. Aldıktan 3-5 ay sonra bir iki defa doktor sordular, "yanlış numara" dedim, dahada arayan soran olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murattyyy

arkadaslar merhaba turkcell calısanı olarak soyluyorum almıs oldugunuz hatlar ile ilgili mahkeme borc vd gibi durumlar sizinle alakalı degildir ancak turkcell gibi abone sayısı fazla olan bir kurumda bu tarz durumların olması muhtemeldir rahatsızlık ile ilgili cozum olarak ise herhangi bir turkcell tim den veya muşteri hizmetlerinden ufak bir ucret karsılıgında numara degişikligi yapabilirsiniz...

Ufak ùcret 20 ve 10 lira :) pekte ufak değil aslında bu tip durumlarda müşteri memnuniyeti uygulanmıyor mu?

• Turkcell'de sıfır numara var. Sıfır numara yok diyerek yalnış bilgi vermeyelim.

0530, 0531 ile başlayan sıfır numaralar var. Ayrıca 0533 0xx ve 0536 0xx şeklinde başlayan sıfır numaralarda var. Hat alırken daha önce kullanılmamış numara istediğinizi söylerseniz havuzdan bakıp o şekilde hat verebiliyorlar.

Vodafone'da da 543, 544 ve 545 şeklinde hiç kullanılmamış numaralar var. Özellikle 545 ile başlayan ve hiç kullanılmamış çok güzel numaralar bulunuyor. Ben hat alırken hep bu konuya dikkat ederim. Bu sayede bugüne kadar böyle sıkıntılı bir durumla karşılaşmadım.

Tabi bulgarlar sıfır numarada olsa numaranızı bulup rahatsız ediyor, bundan kurtuluş yok. Özellikle bir yerlere numaranızı verirken dikkat edin, ben ismi lazım değil bir giyim firmasının özel kredi kartına başvuru yaparken numaramı vermiştim, ertesi gün reklam smsleri yağmaya başladı.
  • benim hattımı da başkası kullanmış daha önce bir de garanti bankası'na kaydettirmiş.

bankaya defalarca söyledim silmediler numarayı. bir gün aradı banka, band kaydı yapmışlar. kredi kartı limitinizin artırılmasını istiyor musunuz diye? ben de onayladım kadının kart limiti 2000 lira daha artırıldı ve yenisini gönderdiler.

ondan sonra bankaya ulaşıp sildirmiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.