Şimdi Ara

Yeni hat aldım 4 gün geçti ama açılmadı daha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Edit: Sorun çözülmüştür. Hattım öğlen saatlerinde açıldı, yani toplam 4 günde açıldı.

Evet başlıkta bellirtiğim gibi.
    Türk telekom yeni hat.

Hattı aldığım zaman (p.tesi s:11) öğleden sonra hattınız açılır demiştiler. (Ben de güzel dedim sevindim.)
    Aldığımın 2. günü baktım açılmıyor, aldığım bayiye gittim dedim hatım açılmadı 2 gündür dediler ki sistem ağır, sistemden kaynanlanan bir sorun var açılır herhalde ya bugün açılır dediler (çarşamba s:10) ,ama o gün açılmadı ve 4. gün oldu hala açılmadı. Yıl olmuş 2018

Ne yapabilirim bu durumda?

Edit: Ha bu arada Türk telekomdan bir şey almayın artık rezalet ya. 6 üstü bir hat aktifleştirecekler yok sistemden kaynaklanıyormuş, yok bilmem ne, 4 gün geçti tık yok rezalet ya ne biçim sistem bu bence artık Turk telekoma bulaşmayın derim. Ben bulaşmam artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zlatan.İbrahimovic -- 30 Mart 2018; 14:55:59 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Türk Telekom Hattın Açılmadı mı? İşte Bilmen Gerekenler

Yeni bir Türk Telekom hat satın aldıysan ve hattının henüz açılmadığını fark ettiysen, endişelenme. Yeni hatların açılması genellikle birkaç gün alabilir.

Türk Telekom Yeni Hat Ne Zaman Açılır?

Yeni Türk Telekom hatlarının açılması genellikle 1 ila 4 iş günü sürer. Ancak bu süre, talebin yoğunluğuna ve hattın türüne göre değişebilir.

Yeni Alınan Hat Ne Zaman Açılır Türk Telekom?

Yeni alınan bir Türk Telekom hattının açılması için gereken süre, aşağıdakiler de dahil olmak üzere bir dizi faktöre bağlıdır:

• Hattın türü (GSM, fiber optik vb.)
    • Hattın bulunduğu bölge
    • Talebin yoğunluğu

Türk Telekom Hattım Açılmadı, Ne Yapmalıyım?

Hattın 4 iş gününden uzun süredir kapalıysa, aşağıdaki adımları uygulayabilirsin:

• Türk Telekom müşteri hizmetleriyle iletişime geç.
    • Müşteri hizmetleri temsilcisine hattının açılmadığını bildir.
    • Hattın durumunu kontrol ettir ve olası gecikmelerin nedenini öğren.
    • Temsilci, hattının açılması için ek adımlar önerebilir.

İpuçları:

• Hattını satın alırken, tahmini aktivasyon süresini sormayı unutma.
    • Hattın açılmasını beklerken yedek bir iletişim yöntemi sağladığından emin ol.
    • Hattının durumunu Türk Telekom'un web sitesinden veya mobil uygulamasından kontrol edebilirsin.

Umarız bu bilgiler Türk Telekom hattının açılmasını bekleme sürecini anlamana yardımcı olur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben hat aldığımda açık hat almışım gibi bir şey olmuştu. Anında aktifleştirmişlerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl oluyor bu
  • yaklaşık 4 sene önce o zaman avea iken turkcellden geçiş yapmıştım, aynısı benim de başıma geçti. 1 hafta açmadılar. aradığımda işlemlerinizi başlatmamışız kusura bakmayın şimdi başlatıyorum dediler. 3 gün sonra yine aradım. şimdi işlemleri başlatıyorum dedi istemiyorum iptal edin dedim. hiç soru sormadan "peki onaylıyor musunuz" deyip iptal etti.
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    vala hocam hattı aldıktan 2 gün sonra bayiye gittiğim zaman, o hat almadan önce doldurduğumuz belge var ya işte o belge masanın üzerindeydi ve eleman o belgeye baktı dedi ismin bu mu dedim evet sonra dedi sistemden kaynaklanıyor vs. vs. acaba hala sisteme girmemişmiler şüphelendim şimdi. belgemin orda ne işi var çoktan gitmesi gerekirdi bilemiyorum yani.
    vala en sonda sinirlenecem gidecem turkcell hat alacam bu hattı da ablama verecem onunki kapanmış zaten bilemiyorum ya. müşteri hizmetlerini arasam acaba
  • Zlatan.İbrahimovic Z kullanıcısına yanıt
    ara sor. merak ettim şimdi aynısını mı diyecekler acaba eğer bana dediklerinin aynısını söylerlerse hiç bekleme. kapattır gitsin. tt yerine en kötü vodafone a geç bence. tt bu konularda aşırı sorumsuz
    peki hat iptali olur mu acaba? olursa hiç düşünmeden iptal ederim turksel hat alacam anında açıyorlarmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    belirtilen süre içerisinde açılmazsa iptal etme hakkın var diye biliyorum. ara sor neden açılmadı diye. yaşadığın muhitin tt alt yapısı nasıl ?
    yaşadığım muhitin tt alt yapısı orta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zlatan.İbrahimovic -- 30 Mart 2018; 8:39:54 >
    operatör seçerken yaşadığınız yeri baz almak önemli bence. Trabzon'dayken turkcell harici operatörler çöptü. şimdi İstanbul'dayım yani buralarda tt de vodafone da az çok işinizi görür. orta derece diyorsanız tt sizi pek tatmin etmeyebilir. eğer süresi geçtiyse ve kart aktif olmadıysa iptal edin derim
  • Ay sonu gelmiş ve aylık kotasını doldurmuş bayi büyük ihtimalle önümüzdeki ayı bekliyor yeni kota için. Bütün suçlu sistemler zaten
  • bayatbayat B kullanıcısına yanıt
    öyle bir şey var mı ya ilginçmiş. peki ne yapmamı önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zlatan.İbrahimovic -- 30 Mart 2018; 9:57:1 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.