Bildirim
İsveçten İphone 5 Getirdim halen Açıldmadı [Kayıtları Falan Hepsi Tamam ]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: EminSargin
Öncelikle Herkeze İyi Forumlar
Isveçten iphone5 Aldık ve Türkiyeye Getirttik ve Geldikten 1 Gün Sonra Maliyeye Gidip Harçımı Ne varmış onu yatırdık Daha Sonra Pasaport Kaydını Yaptırdık ve Telefon Halen Açılmadı Etkinleştirme Gerekli yazıyor Neden Olabilir Yardımcı Olanlara Şimdiden Teşekkürler
Sanırım sorunun simkilidi olan bir telefon getirtmen. Türkiye operatörlerinden birinin simkartıyla etkinleştirme yapamıyorsan, sorun simkilitli olmasındandır. -
quote:
Orijinalden alıntı: myfranco
quote:
Isveçten iphone5 Aldık ve Türkiyeye Getirttik ve Geldikten 1 Gün Sonra Maliyeye Gidip Harçımı Ne varmış onu yatırdık Daha Sonra Pasaport Kaydını Yaptırdık ve Telefon Halen Açılmadı Etkinleştirme Gerekli yazıyor Neden Olabilir Yardımcı Olanlara Şimdiden Teşekkürler
Sanırım sorunun simkilidi olan bir telefon getirtmen. Türkiye operatörlerinden birinin simkartıyla etkinleştirme yapamıyorsan, sorun simkilitli olmasındandır.
sanırım öyleymiş Ben Ispartada Oturuyorum Simkilit Kırdırmaya Gittiğimde 350 lira para istediler bugun ne yapmalıyım ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EminSargin -- 30 Nisan 2013; 1:38:35 >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: myfranco
quote:
Sanırım sorunun simkilidi olan bir telefon getirtmen. Türkiye operatörlerinden birinin simkartıyla etkinleştirme yapamıyorsan, sorun simkilitli olmasındandır.
sanırım öyleymiş Ben Ispartada Oturuyorum Simkilit Kırdırmaya Gittiğimde 350 lira para istediler bugun ne yapmalıyım ?
Türkiyeden alacağınız paraya, yurtdışı telefon alıyor gibi oluyorsunuz. İsveç operatörü ile irtibat kurma şansınız varsa deneyin derim. 350 tl az değil.
-
hangi operatör'e bağlıysa telefon durumu onlara izah edecek bir mail at "türkiyede yaşıyorum sim kilidi kaldırın" gibi
çoğu firma yapıyor bunu. -
telefonu geri yolladık 24 ay lı bişeye bağlımı ne alınmış yenisini vericekler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X