Şimdi Ara

K.ARKADAŞIM 1 SENE ÖNCEKİ KONUŞMA KAYITLARIMI NERDEN BULUYOR ? [ ÇÖZÜLDÜ GELİN ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
245
Cevap
23
Favori
23.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar sorunu Gray Hat Ghost arkadaşımızın paylaştığı bilgiler sayesinde çözdüm.
    ( Bahsi geçen yorum link :https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=124473479 )

Çok dikkatli olun arkadaşlar sizde mutlaka bir göz atın. Bu facebook veri kopyasını indirdiğimde şok oldum resmen. Bütün hayatım neredeyse orda.

Resimde kutu içerisine aldığım html dosyasının içinde rehberinizdeki kişiler ve telefonunuzdaki operatör üzerinden yaptığınız bütün aramaların kaydı mevcut. Android kullanan arkadaşların dikkatine.

K.ARKADAŞIM 1 SENE ÖNCEKİ KONUŞMA KAYITLARIMI NERDEN BULUYOR ? [ ÇÖZÜLDÜ GELİN ] K.ARKADAŞIM 1 SENE ÖNCEKİ KONUŞMA KAYITLARIMI NERDEN BULUYOR ? [ ÇÖZÜLDÜ GELİN ]

Merhaba arkadaşlar.

Kız arkadaşım 1 Sene önceki konuştuğum kişilerin dökümanını attı bana. Böyle birşey nasıl olur kafam durdu. Bilenleriniz varmı ? Hayatımda ilk kez böyle bişeye şahit oldum. İnternette bulamadım, böyle birşeye nasıl erişebilir anlamıyorum ya.

K.ARKADAŞIM 1 SENE ÖNCEKİ KONUŞMA KAYITLARIMI NERDEN BULUYOR ? [ ÇÖZÜLDÜ GELİN ]

04.03.17 Edit :

Dün gece sürekli bir arkadaşımı arıyordum bu durumla ilgili, bugün bana neden sürekli onu arıyosun diye sordu ? ben şok ben iptal

Casus programı oldugunu sanmıyorum bunu dedikten sonra. Üstüne gittim ve Facebook tan buldugunu söyledi ama nasıl yapıldıgını söylemedi. Facebook üzerinden bunu yapması bulması mümkünmü ? Şifremi biliyordu zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Noise -- 4 Mart 2017; 22:37:9 >

• Hocam acilen Facebook şifreni değiştirmeni tavsiye ediyorum.
    Senin olayın Facebook ile alakası yok ama Facebook geçmişine çok rahatlıkla erişebilir.

Şimdi Facebook geçmişine nasıl erişebileceğini anlatıyorum hem önlemini al hem de buradaki diğer insanlar önlemini alsın çünkü bir çok kişi Facebook'tan sevgilisiyle yazışıyor ayrılıp mesajları silince de bir daha ulaşılamayacağını düşünüyor ama Facebook , kullanıcıların hesap oluşturduğu tarihten itibaren her yaptığını kayıt ediyor.

Hangi saatte hangi Ip adresi hangi tarayıcı hangi cihaz ile kime mesaj atıldığına kadar log tutuluyor.

Bu bilgilere Facebook hesabına giriş yapabilen ve e mail adresinin şifresini bilen herkes ulaşabilir.

Şimdi anlatıyorum , Facebook ayarlar kısmında şöyle bir yer var.

Buraya tıkladığınız an e mail adresinize bir link gidiyor.

Zıp olarak indirdiğiniz dosyanın içinde her şeye ulaşabiliyorsunuz.

Aşağıda gördüğünüz konuşmalar annemin Facebook hesabına ait , siyah olanlar annem , kırmızı olanlar(İsim yazıyordu boyadım) mesajlaştığı kişi.

Konudaki olay da buna benzer bir olay aslında .
    İki seçenek var :
    1- Operatörde çalışan tanıdığı var.
    2- Casus yazılım ile 1 yıldır takip ediyor.

Facebook hesabının şifresini değiştirmeni öneririm.
    Buradaki herkese de şunu söyliyim , Facebook'tan önemli konuşmalar yapmayın şayet sevgiliniz iyi bir stalkerse enselenirsiniz.

Edit : Kız arkadaşına bunu yaparak intikam alabilirsin.
  • wow
  • telefonuna casus bir program yüklemiş olabilir. Ama bence çok ayıp bişey, dersini ver.
  • bu telefon şirketlerinin sitelerine giriş yapınca orada kimlerle konuştuğunu kaç dk konuştuğunu görebiliyorsun sanırım.

ben bi ara kız kardeşime bu kim 30 dk konuşmuşsun diye geyiğini yapıyordum :) muhtemelen kız arkadaşın senin giriş şifreni felan biliyor.

yada bi ara telefonun ondayken sen farketmeden kayıt olmuş olabilir :D

yalnız kız sağlam stalker çıkmış takdir ettim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RüzgarGibiGeçti-

telefonuna casus bir program yüklemiş olabilir. Ama bence çok ayıp bişey, dersini ver.

Zannetmiyorum hocam. 7 gün öncede 14 gün öncesinin kaydını bulup atmıştı. Telefon iphone zaten böyle bişey yapabiliceğini zannetmiyorum.

@Naganzo

Hocam girip baktım oraya, bu şekilde çıkmıyor. Rehberimdeki kişileri kaydettiğim isimleriyle bulmuş bunları. Turkcell in sitesinde Numara olarak gözüküyor ve numaranın tamamı gözükmüyor. Bende çok takdir ettim, benim gibi teknoloji kurdunu dahi şaşırttı.
  • Night_Noise kullanıcısına yanıt
    Kendi söylesin nasıl yaptığını. Bu kadar sır olmak neymiş. İlginç bişey aslında. Ben de eski mesajları geri getirmek istiyorumda yolu yok bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    telde arayanı bil gibi bir uygulama varmı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    o kısım seni etkilemek için yapılmış bence. Senin telefonunda kayıtlı olan isimlerle numaraları karşılaştırmış olabilir ortak arkadaşlarınız olabilir felan.

Kız baya kafa yormuş bu işe bence senin yanındayken bile numaraları aramış isimlere bakmış :D

Telefonunla çok oynayan biriyse yapması çok zor değil :) Sağlam stalker biri olarak neler yapabileceğini tahmin ediyorum sadece :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naganzo -- 4 Mart 2017; 3:40:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angaralı_06

Kendi söylesin nasıl yaptığını. Bu kadar sır olmak neymiş. İlginç bişey aslında. Ben de eski mesajları geri getirmek istiyorumda yolu yok bulamadım

Deli etti hocam, söylemiyor çıldırmak üzereyim.

@-RüzgarGibiGeçti-

Mahkemeye verip tazminat davaşı açmayı düşünüyorum hocam
  • Casus yazılım

Resmen tek tek log tutmuş programda pahalıdır eğer telefon iphone ise.

200 300 TLden fazla bu programların lisansı
  • quote:

telde arayanı bil gibi bir uygulama varmı.

Yok hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naganzo

o kısım seni etkilemek için yapılmış bence. Senin telefonunda kayıtlı olan isimlerle numaraları karşılaştırmış olabilir ortak arkadaşlarınız olabilir felan.

Kız baya kafa yormuş bu işe bence senin yanındayken bile numaraları aramış isimlere bakmış :D

Telefonunla çok oynayan biriyse yapması çok zor değil :) Sağlam stalker biri olarak neler yapabileceğini tahmin ediyorum sadece :D

Zannetmiyorum hocam. Çünkü arama kayıtları dogru o günkü aradığım kişileri hatırlıyorum saatlerini pek hatırlamıyorum ama saatleride doğru olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PİMİ ÇEKİLMİŞ BONBA

Casus yazılım

Hocam banada öyle geliyor ama okadarını yapamaz ya. Helede casus programlara 200 300 tl vermek psikopatlık, manyaklık resmen.

Bu süre zarfında zaten 3 kere telefon değiştirdim. Araç çubuğundan anlaşılıyo zaten internet adresinden bakmıyo, bilgisayarın klasörlerindeki bir dosyadan bakıyor. Ama casus program işleri imkansız geliyor bana.

Ekleme: Bunun bir polis tandığı filan olsa bu şekilde bulabilirmi diye düşünüyorum ama polis böyle birşeyi göze alabilir mi anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Noise -- 4 Mart 2017; 3:48:40 >

• Hocam söylemiyorsa ayrıl bence yaptığı ayıp. Çok zor bir şey de değil alt tarafı call logları bi olayı yok bi şekilde bulunabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Hocam söylemiyorsa ayrıl bence yaptığı ayıp. Çok zor bir şey de değil alt tarafı call logları bi olayı yok bi şekilde bulunabilir.

Hocam 2016 ocaktan beri 3 cihaz değiştirdim. Cihazlar iphone ama, böyle birşeyi iphone a yapabilicek kapasitesi yok ki bu kızın.
  • normal yollardan ulaşması mümkün değil. Senin telefona bişeyler yüklenmiş senin kaydettiğin isimlerle çıkması bunun kanıtı.

küçük bir araştırma yapınca hemen karşınıza şurası çıkıyor ve casus yazılım tavsiyeleri geliyorhttps://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-534481.html

Kafaya taktıysa her şeyi yapar. İyi bir yönlendirme olsun yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -RüzgarGibiGeçti- -- 4 Mart 2017; 3:57:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night_Noise

quote:

Orijinalden alıntı: PİMİ ÇEKİLMİŞ BONBA

Casus yazılım

Hocam banada öyle geliyor ama okadarını yapamaz ya. Helede casus programlara 200 300 tl vermek psikopatlık, manyaklık resmen.

Bu süre zarfında zaten 3 kere telefon değiştirdim. Araç çubuğundan anlaşılıyo zaten internet adresinden bakmıyo, bilgisayarın klasörlerindeki bir dosyadan bakıyor. Ama casus program işleri imkansız geliyor bana.

Ekleme: Bunun bir polis tandığı filan olsa bu şekilde bulabilirmi diye düşünüyorum ama polis böyle birşeyi göze alabilir mi anlamadım.

Polis değil de, senin hattının servis sağlayıcısında çalışan bir arkadaşı varsa yaptırabilir.

Ama çok sağlam bir arkadaşı olması lazım ki işten kovulmayı ve tarafına dava açılmasını göze alabilsin.

Bu 2. bir ihtimal ama en sağlam ihtimal dediğim gibi casus programlar.

Bu programların ücretsizleride var, ki muhtemelen bu ücretsiz olanlardan.

Neden dersen sana attığı ss de gayet basit html'ye yazılmış loglar var, kaliteli ücretli programlarda daha detaylı ve anlaşılır şekilde loglanıyor.

En sağlam ihtimal casus program yüklenmiş sana, telefonuna jailbreak yaptın mı ?

Eklemeyi unuttum : SS de görülüyorki numara şeklinde değil de telefonuna nasıl kaydettiysen öyle gözüküyor loglar. Bu demektir ki polis veya başka birşeylik değil bu durum. direk telefonundan arama yapıldığı an ona gönderilmiş. Polislik bir durum olsa orda numara yazardı. Sonuçta polisler konuşma dökümanlarını çıkarırken telefonunda nasıl kayıt edildiğini bulamazlar.

Birşey daha ekleyeyim hattının online işlemlerine girdiğinden şüpheleniyorsan, telefonuna online işlemlere girdiğin zaman bir mesaj gelir "kullanım detaylarınızı incelediniz" türünden. eğer bu tür mesajlar almıyorsan online işlemlerine girmiyordur.

Bunun bir suç olduğunuda unutmamak lazım. Yaptığı cezasız kalmayacak bir suç, umarım farkındadır.

Sevgilinin ismi Yeliz mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAMİNG EKİPMANCIM -- 4 Mart 2017; 4:3:33 >

• biraz daha net bir fotoğraf olsa üstteki adresten bişeyler çıkarırız belki
  • quote:

normal yollardan ulaşması mümkün değil. Senin telefona bişeyler yüklenmiş senin kaydettiğin isimlerle çıkması bunun kanıtı.

küçük bir araştırma yapınca hemen karşınıza şurası çıkıyor ve casus yazılım tavsiyeleri geliyorhttps://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-534481.html

Kafaya taktıysa her şeyi yapar. İyi bir yönlendirme olsun yeter

Vallahi bu kadınlardan korkulur hocam. Dediğiniz gibi düşünüyorum bende ama iphone'a nasıl yaptı diye merak etmiyorda değilim yani.

hala konuşuyorsan itiraf etmesini sağla.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.