Şimdi Ara

K.ARKADAŞIM 1 SENE ÖNCEKİ KONUŞMA KAYITLARIMI NERDEN BULUYOR ? [ ÇÖZÜLDÜ GELİN ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
23
Favori
23.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok ısrar etme. Üstüne gidersen daha çok kıymete biner. Açıklama yapmak zorunda değilsin. İster söyle, ister söyleme.

Çok zorlarsan ayrılığa kadar gider.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PİMİ ÇEKİLMİŞ BONBA

quote:

Orijinalden alıntı: Night_Noise

quote:

Casus yazılım

Resmen tek tek log tutmuş programda pahalıdır eğer telefon iphone ise.

200 300 TLden fazla bu programların lisansı

Hocam banada öyle geliyor ama okadarını yapamaz ya. Helede casus programlara 200 300 tl vermek psikopatlık, manyaklık resmen.

Bu süre zarfında zaten 3 kere telefon değiştirdim. Araç çubuğundan anlaşılıyo zaten internet adresinden bakmıyo, bilgisayarın klasörlerindeki bir dosyadan bakıyor. Ama casus program işleri imkansız geliyor bana.

Ekleme: Bunun bir polis tandığı filan olsa bu şekilde bulabilirmi diye düşünüyorum ama polis böyle birşeyi göze alabilir mi anlamadım.

Polis değil de, senin hattının servis sağlayıcısında çalışan bir arkadaşı varsa yaptırabilir.

Ama çok sağlam bir arkadaşı olması lazım ki işten kovulmayı ve tarafına dava açılmasını göze alabilsin.

Bu 2. bir ihtimal ama en sağlam ihtimal dediğim gibi casus programlar.

Bu programların ücretsizleride var, ki muhtemelen bu ücretsiz olanlardan.

Neden dersen sana attığı ss de gayet basit html'ye yazılmış loglar var, kaliteli ücretli programlarda daha detaylı ve anlaşılır şekilde loglanıyor.

En sağlam ihtimal casus program yüklenmiş sana, telefonuna jailbreak yaptın mı ?

Eklemeyi unuttum : SS de görülüyorki numara şeklinde değil de telefonuna nasıl kaydettiysen öyle gözüküyor loglar. Bu demektir ki polis veya başka birşeylik değil bu durum. direk telefonundan arama yapıldığı an ona gönderilmiş. Polislik bir durum olsa orda numara yazardı. Sonuçta polisler konuşma dökümanlarını çıkarırken telefonunda nasıl kayıt edildiğini bulamazlar.

Birşey daha ekleyeyim hattının online işlemlerine girdiğinden şüpheleniyorsan, telefonuna online işlemlere girdiğin zaman bir mesaj gelir "kullanım detaylarınızı incelediniz" türünden. eğer bu tür mesajlar almıyorsan online işlemlerine girmiyordur.

Bunun bir suç olduğunuda unutmamak lazım. Yaptığı cezasız kalmayacak bir suç, umarım farkındadır.

Sevgilinin ismi Yeliz mi ?

Jailbreak yok hocam cihazımda. Bu kıza jailbreak desem zaten '' haa '' der bana. Böyle şeyleri bilmez o.

Online işleme giriş yok hocam, hemen hemen 2 3 günde bir yeni şifre istemek zorunda kalıyorum zaten ve dediğiniz gibi mesaj geliyor zaten. Ordan bakmıyor.

Sizin dediğiniz gibi casus programı oldugundan neredeyse eminim bende. Ama bu kız iphone a bu yazılımı nasıl atıyor ben orayı anlamadım. Böyle bir girişimde bulunsa zaten benim illaki haberim olur farkederdim. bu 9.3.2 jailbreak zamanlarında filan neredeyse 3 4 günde bir restore ediyodum cihazı. 1 ay bile olmadı, cihazım garantiden değişti sıfır cihaz geldi.

İnanın aklım almıyor bunca şeylerden sonra bile bunlara nasıl ulaşıyor. Belkide ocak 2016 daki numaralar birde 14 gün öncekiler vardır elinde bilemiyorum. Bana gönderdikleri bunlar sadece.

İsmi yeliz değil, arkadaşının bilgisayarından bakıyorlar sanırım.

• Lanet olası fedaraller.

Kız aynasızmış dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RüzgarGibiGeçti-

biraz daha net bir fotoğraf olsa üstteki adresten bişeyler çıkarırız belki

Atmıyor ki hocam, defalarca dedim delirtti beni.

İtiraf etmiyor malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

Çok ısrar etme. Üstüne gidersen daha çok kıymete biner. Açıklama yapmak zorunda değilsin. İster söyle, ister söyleme.

Çok zorlarsan ayrılığa kadar gider.

Dediğiniz gibide oluyor hocam.
  • cevap vermiyorsa boşver. Senden özür dileyene kadar konuşma ne hali varsa görsün. Cankeş olduğunu hissetmesin. Elbet bir zaman öğrenirsin.

Bu kadar eski tarih atmasının sebebi elinde sadece onların olması olabilir. Ben olsam bir iki arkadaşımı ahu ve zeynep diye kaydeder uzun uzun konuşurum bakalım ne oluyor.

Kız istediğini internetten araya araya bulmuştur, sende ararsan bulabilirsin bence bişeyler.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Casus yazılım

Hocam banada öyle geliyor ama okadarını yapamaz ya. Helede casus programlara 200 300 tl vermek psikopatlık, manyaklık resmen.

Bu süre zarfında zaten 3 kere telefon değiştirdim. Araç çubuğundan anlaşılıyo zaten internet adresinden bakmıyo, bilgisayarın klasörlerindeki bir dosyadan bakıyor. Ama casus program işleri imkansız geliyor bana.

Ekleme: Bunun bir polis tandığı filan olsa bu şekilde bulabilirmi diye düşünüyorum ama polis böyle birşeyi göze alabilir mi anlamadım.

Polis değil de, senin hattının servis sağlayıcısında çalışan bir arkadaşı varsa yaptırabilir.

Ama çok sağlam bir arkadaşı olması lazım ki işten kovulmayı ve tarafına dava açılmasını göze alabilsin.

Neden dersen sana attığı ss de gayet basit html'ye yazılmış loglar var, kaliteli ücretli programlarda daha detaylı ve anlaşılır şekilde loglanıyor.

En sağlam ihtimal casus program yüklenmiş sana, telefonuna jailbreak yaptın mı ?

Eklemeyi unuttum : SS de görülüyorki numara şeklinde değil de telefonuna nasıl kaydettiysen öyle gözüküyor loglar. Bu demektir ki polis veya başka birşeylik değil bu durum. direk telefonundan arama yapıldığı an ona gönderilmiş. Polislik bir durum olsa orda numara yazardı. Sonuçta polisler konuşma dökümanlarını çıkarırken telefonunda nasıl kayıt edildiğini bulamazlar.

Birşey daha ekleyeyim hattının online işlemlerine girdiğinden şüpheleniyorsan, telefonuna online işlemlere girdiğin zaman bir mesaj gelir "kullanım detaylarınızı incelediniz" türünden. eğer bu tür mesajlar almıyorsan online işlemlerine girmiyordur.

Bunun bir suç olduğunuda unutmamak lazım. Yaptığı cezasız kalmayacak bir suç, umarım farkındadır.

Jailbreak yok hocam cihazımda. Bu kıza jailbreak desem zaten '' haa '' der bana. Böyle şeyleri bilmez o.

Online işleme giriş yok hocam, hemen hemen 2 3 günde bir yeni şifre istemek zorunda kalıyorum zaten ve dediğiniz gibi mesaj geliyor zaten. Ordan bakmıyor.

Sizin dediğiniz gibi casus programı oldugundan neredeyse eminim bende. Ama bu kız iphone a bu yazılımı nasıl atıyor ben orayı anlamadım. Böyle bir girişimde bulunsa zaten benim illaki haberim olur farkederdim. bu 9.3.2 jailbreak zamanlarında filan neredeyse 3 4 günde bir restore ediyodum cihazı. 1 ay bile olmadı, cihazım garantiden değişti sıfır cihaz geldi.

İnanın aklım almıyor bunca şeylerden sonra bile bunlara nasıl ulaşıyor. Belkide ocak 2016 daki numaralar birde 14 gün öncekiler vardır elinde bilemiyorum. Bana gönderdikleri bunlar sadece.

Arkadaşının bilgisayarından bakıyorsa durum feci, hekır arkadaşı var belliki

Adres çubuğunda farketmişsin sende yeliz yazıyor.

Aslında o kısmın tam bir fotoğrafı varsa anlarız hangi programın olduğunu, belli eder kendini oradan.

Emin olabilirsin telefonunda casus yazılım var. Bu bir polis veya başka birisinin işi değil.

Telefonun dinleniyor bile olabilir şuan, bu yazılımlar sadece log tutmaz sesinide kaydeder, şarjın çabuk bitiyorsa bilki bi poklar var

İnternetin girdi çıktısını alan bir program yükle, hangi uygulama kaç kb internet kullanmış gör, senin kullandığından başka mesela sistem uygulamaları vs. Onları ele, geriye kalan uygulamalar zaten kendini belli eder yüksek internet kullanımından o aman anlarsın ki casus yazılım var.

• hangi operatörü kullanıyorsun?
  • quote:

cevap vermiyorsa boşver. Senden özür dileyene kadar konuşma ne hali varsa görsün. Cankeş olduğunu hissetmesin. Elbet bir zaman öğrenirsin.

Bu kadar eski tarih atmasının sebebi elinde sadece onların olması olabilir. Ben olsam bir iki arkadaşımı ahu ve zeynep diye kaydeder uzun uzun konuşurum bakalım ne oluyor.

Kız istediğini internetten araya araya bulmuştur, sende ararsan bulabilirsin bence bişeyler.

Dünün kayıtlarını at diyorum atamıyor hocam zaten, bu işte var bi bokluk hadi hayırlısı.
  • Night_Noise kullanıcısına yanıt
    o bir ara yüklemiştir senin tele birşey o dönemki kayıtları gösteriyordur sonra sen telefonu formatlayınca vs. programda uçmuştur. Elinde birtek o kayıtla kalmıştır.

Aklınca seni köşeye sıkıştırmak isteyebilir. Hiç pas verme, yaptığının çok ağır bir davranış olduğunu filan söyle bir süre yazma.Bişey açıklamak zorunda değilsin, ipleri salma haklı konuma geç.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Casus yazılım

Arkadaşının bilgisayarından bakıyorsa durum feci, hekır arkadaşı var belliki

Adres çubuğunda farketmişsin sende yeliz yazıyor.

Aslında o kısmın tam bir fotoğrafı varsa anlarız hangi programın olduğunu, belli eder kendini oradan.

Emin olabilirsin telefonunda casus yazılım var. Bu bir polis veya başka birisinin işi değil.

Telefonun dinleniyor bile olabilir şuan, bu yazılımlar sadece log tutmaz sesinide kaydeder, şarjın çabuk bitiyorsa bilki bi poklar var

İnternetin girdi çıktısını alan bir program yükle, hangi uygulama kaç kb internet kullanmış gör, senin kullandığından başka mesela sistem uygulamaları vs. Onları ele, geriye kalan uygulamalar zaten kendini belli eder yüksek internet kullanımından o aman anlarsın ki casus yazılım var.

Telefonu restore ettim yine, böyle birşey yapmamam gerek kalmadı artık.

Ah o adres çubugunu bende görebilisem zaten buraya konu açmak zorunda kalmazdım. Arkadaşı bu işleri iyi biliyo heralde fotoğrafı bile belli olmasın diye adres çubugunu tam göstermeden çekip atmışlar.

• quote:

o bir ara yüklemiştir senin tele birşey o dönemki kayıtları gösteriyordur sonra sen telefonu formatlayınca vs. programda uçmuştur. Elinde birtek o kayıtla kalmıştır.

Aklınca seni köşeye sıkıştırmak isteyebilir. Hiç pas verme, yaptığının çok ağır bir davranış olduğunu filan söyle bir süre yazma.Bişey açıklamak zorunda değilsin, ipleri salma haklı konuma geç.

Aynen dediğiniz gibi düşünüyorum hocam bende.

Ayarı vericem artık çok sinir oldum çünkü bu duruma bende. Ortada hiç birşey olmamasına rağmen taa 2016 ocakta böyle birşey yapıyorsa gerçekten çok yazık.
  • bunu yapan başka şeylerde yapmış olabilir dikkat et.

Zaten bu paranoya ile çok sürdüremezsiniz.
  • quote:

bunu yapan başka şeylerde yapmış olabilir dikkat et.

Zaten bu paranoya ile çok sürdüremezsiniz.

Vallahi bilmiyorum hocam artık, bakıcaz duruma göre.
  • O kızdan ayrıl

• Kıs kıkırdak çetesinden bence

• Arkadaşınız Ayyıldız Hack Team üyesi galiba

• Operatör kaydı vs. değil. Basit bi casus yazılım. Muhtemelen mail atıyor günlük olarak. İsterseniz suç duyurusunda bulunabilirsiniz size bu ekran görüntüsünü attığı konuşmanın kayıtları duruyorsa.
  • Yarın bir gün "DonanımHabere benim hakkımda konu açmışsın" diye gelirse şaşırma.

• Her operatörün sitesinde bakilabiliyor ne abartmışsınız

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.