Merhabalar, e-dergi aboneliğimi iptal etmek istiyorum. E-dergi uygulamasından iptal edilmiyor, müşteri hizmetlerini aradım onlarda biz iptal edemeyiz dedi ve play storeden iptal ediceksiniz denildi. Play storeden de nerden iptal edeceğimi bulamadım, bütün siteyi didik didik ettim ama bulamadım, aboneliklerde de çıkmıyor. Bana adım adım anlatarak yardımcı olur musunuz? |
E-Dergi Aboneliğinizi İptal Etme Rehberi
E-dergi aboneliğinizi iptal etmek mi istiyorsunuz? İşte "Türk Telekom E-Dergi İptali" işlemini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmenize yardımcı olacak adım adım bir kılavuz:
Türk Telekom E-Dergi İptal Etme Yolları:
-
Müşteri Hizmetlerini Arayın: 0850 454 44 44 numaralı telefondan Türk Telekom Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçebilir ve e-dergi aboneliğinizi iptal etme talebinde bulunabilirsiniz.
-
Online İptal Formunu Doldurun: Türk Telekom'un web sitesinde yer alan çevrimiçi iptal formunu kullanarak aboneliğinizi iptal edebilirsiniz. Formda gerekli kişisel bilgilerinizi ve abonelik bilgilerinizi doldurun.
-
E-posta Gönderin: destek@turktelekom.com.tr adresine bir e-posta göndererek e-dergi aboneliğinizi iptal etmek istediğinizi bildirin. E-postada adınızı, soyadınızı, abonelik numaranızı ve iptal etme nedeninizi belirtin.
E-Dergi İptal Prosedürü:
Aboneliğinizi iptal ettikten sonra Türk Telekom, isteğinizi işleme koyacaktır. İptal işlemi genellikle anında veya birkaç iş günü içinde tamamlanır. İptal işlemi tamamlandığında, e-dergi gönderimleri duracaktır.
Önemli Notlar:
- Aboneliğinizi iptal etmeden önce şartları ve koşulları dikkatlice okuyun.
- İptal işlemi tamamlandıktan sonra aboneliğinizi geri alamayabilirsiniz.
- Aboneliğinizi iptal ettikten sonra, geçmişe dönük herhangi bir geri ödeme almayacaksınız.
Bu kılavuzu takip ederek, Türk Telekom E-Dergi aboneliğinizi kolayca ve hızlı bir şekilde iptal edebilirsiniz.