Şimdi Ara

535 HAZiR KART BULUNURMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2000 li yillarda almanyaya gitmeden once 535 li hazirkart numaram vardi.2010 yilinda okulum bitti vatana dondum.size sorum bayi arkadaslar varsa nasil bulabilirim.tesekkurler.su anda satilan 531 li ler mevcut su anda nedense

• ben 535 li özel numarayı gittigidiyor'dan almıştım. oradan aratırsan sonu çift çift olan özel numaralar var.

http://urun.gittigidiyor.com/0535-615-94-94-SUPER-TURKCELL-OZEL-NUMARA_W0QQidZZ12650362

benim aldığım kişi bu değildi ve bu işin hilesi falan olursa bilmem yani. (açılmış hattın zarfını satmak gibi)

tabii bu pahalı bir çözüm. sıradan ve normal fiyata bulunuyor mu bilmiyorum. geçen sene orada çok fazla 535 li numara vardı ve azalmış. özel numaralar ilgini çekiyorsa ve bi defa alıcam paraya kıyarım diyorsan bu siteden araştırabilirsin. bir de zaten sıfır hat alma parası da arttı epey. turkcell faturasız hat için fiyatı bilmiyorum. onu da hesaba katmalısın. (hile hurda olur mu satıcı tarafından bilmiyorum diye baştan belirteyim.)

• Ilginize cok tesekkur ederim.
  • denk gelirse bayilerde de olabilir ya , illa 100lerce lira para verme yoluna gitme yani.
  • 532 li hazırkart bile oluyor artık :)
  • tabii canım , 535li faturalı oluyorda hatta 542li Turkcell oluyorda o niye olmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni 532 li hat alınırsa faturalı olarak açılıyormuş.
  • 534 lü bi hat gördüm bugün. son dört rakam xx yy şeklinde olduğu için beğendim. sordum 28 lira dedi. genç tarifeli açabiliyorsanız tamam dedim. açamıyormuş ve yaşım 25 den büyük. o zaman 28 tl verip zarfı alayım dedim. 20 lira da açılıştan kazanıyoruz, 48 lira alırım o şekilde dedi. ne desem yokuşa sürdü ve anlaşamadık. sahiden 20 tl mi kalıyor bayiye hat açılışından? (20 tl kalıyorsa o 28 in hepsi turkcell'e mi gidiyor?)

(hatlar her yerde 28 tl dedi, şu ilerde 25, biraz ilerde yine 25 dedim. ona bakarsan 22 ye satan da var dedi. bi dediği bir dediğini tutmadığı için hat açmadan 20 tl kazanma konusu doğru mu diye merak ettim. o kadar çok mu kalıyor sahiden?)
  • 20lira mi maaşallah.
    dogrudur belkide.
  • evet de mutlaka alacağı 28 tl den de bişeyler kalıyordur. 22 tl ye satan varsa, demek ona bile kalıyor bir şeyler 22 içinden. hat açma standı başında da boşuna eleman bekletmiyor mutlaka. ama 28 den ayrıca 20 tl kalması çok fazla bir rakam olarak geldi bana. (içinde 5 tl kontör yüklü olan hatları diyorum.)
  • Turkiyede numara tasima cok ilgi goruyor anladigim kadariyla hazirkart alma sebebim turkiyede yilda 4 veya 5 ay kalacak olmam fatura takibi zor olur. Cevap yazan arkadaslara cok tesekkur ederim.ozelden mesaj atan arkadaslarin cep telefonu istemesi olayina gelince yilda 4 telefon getirme hakkimaz var yanilmiyosam cok isteyen arkadaslar olursa mesaj atsin almanya fiyatina getiririm
  • bence en fazla bayiye her hat için 5 tl ayrıca 3 ayın yuklemesi takiben 9+5= max 14 tl kalıyor

diye biliyorum
  • Piyasada 535 li hat dolu,eğer aramasını bilirsen.

0542 li hatlarda bir azlık var,bulunması zor.
    0555 li hat bulmak zor.

Bunun dışındaki numaralara raslamak çok mümkün,en fazla da 0532 ye raslarsınız,Turkcell anlamış milletin 0532 takıntısını,piyasaya paso daha önce hattı kapananlardan aldığı hatları sürüyor.Borcunu ödeyemeyenlerden turkcell para kazanmaya devam ediyor.
  • Peki daha onceden bizim olan ve kapanmis numaramizi tekrar almamiz mumkun mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hekim

Peki daha onceden bizim olan ve kapanmis numaramizi tekrar almamiz mumkun mu acaba?

Hangi operatör. Hangi prefix.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratoto

quote:

Orijinalden alıntı: Hekim

Peki daha onceden bizim olan ve kapanmis numaramizi tekrar almamiz mumkun mu acaba?

Hangi operatör. Hangi prefix.

Turkcell ve 535li numara
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetAnket.Net

Piyasada 535 li hat dolu,eğer aramasını bilirsen.

0555 li hat bulmak zor.

Bunun dışındaki numaralara raslamak çok mümkün,en fazla da 0532 ye raslarsınız,Turkcell anlamış milletin 0532 takıntısını,piyasaya paso daha önce hattı kapananlardan aldığı hatları sürüyor.Borcunu ödeyemeyenlerden turkcell para kazanmaya devam ediyor.

bildiğin 535 'li hat arama yolunu da anlatabilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

quote:

Orijinalden alıntı: NetAnket.Net

Piyasada 535 li hat dolu,eğer aramasını bilirsen.

0555 li hat bulmak zor.

bildiğin 535 'li hat arama yolunu da anlatabilir misin?

bol bol gezmek

• Hekim Hem Turkcell hem 535 li hat. Malesef çok zor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.