Bildirim
539 PUANLA HASAN KALYONCU HUKUK
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up -
Yazık etmiş arkadaşım geçen yıl 100k civarı bi sıralama ile girmişti.. -
Bence de hocam, galatasaray koç bilkent dururken -
geçen senede 490 puanla tavanı kapatmış /686 sıralama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alamankurdu -- 31 Ağustos 2020; 23:50:0 > -
Bayağı para veriyor o zaman bu okul, yoksa niye gitsinler -
Aylık 6 bin TL burs veriyodu mezun olduğunda o parayı kazanamaz -
Hocam Galatasaraydan mezun olsa da mı kazanamaz, Türkiyenin en iyi hukuk fakültesi -
Kalyoncu ailesi baya varlıklıymış,özgeçmisleri sağlam bir aile ismi.Tavan Puanlar Çevreden veyahut burslu okuttukları ögrençilerden olabilir.
Kalyoncu Hukuk Bürosuda mevcut imkanlardandır. -
Doğrudur hocam. Ne diyelim, hayırlı olsun. Bence galatasaray koç bilkente gitse yine iyi bürolarda çalışabilirdi. -
GS a gitse kazanırdı daha mantıklı tabi ama herhalde kalyonculardan tanıdıkları vs vardır işi hazırdır zaten çoktanquote:
Orijinalden alıntı: riseofstar
Hocam Galatasaraydan mezun olsa da mı kazanamaz, Türkiyenin en iyi hukuk fakültesi -
Buna nereden bakıyoruz hocam -
bu aileden biri olabilir, fiziksel engeli olabilir şehir dışına gitmek için, burayı yazarsa iş verileceği gibi bir anlaşma yapılmış olabilir vs vs. -
Çoğu üniversite uzaktan olduğu için belki 1 yıl okuyup+bursu alıp 2. yıl geçiş yapmak için yazmıştır. -
Gaziantep şehrinde yaşıyor bile olabilir zaten hukukta şehrin önemi yok. -
Hocam ilk ikisi kabul edilebilir de iş verilme konusuna katılmıyorum. Gs hukuktan mezun herhangi bir kişinin iş sıkıntısı çekeceğini düşünmüyorum. -
Ben de düşünmüyorum zaten de direkt o büroda staj ve beğenilirse iyi bir maaştan iş verileceği teklifi yapılmışsa yazabilir -
İstanbul-hamburg hukuk... -
Çöp bölüm hocam o. Çünkü çift hukuk diploması hiçbir işe yaramıyor
Aylık 6 bin TL burs veriyodu mezun olduğunda o parayı kazanamaz
|
Çoğu üniversite uzaktan olduğu için belki 1 yıl okuyup+bursu alıp 2. yıl geçiş yapmak için yazmıştır.
|
|
Kalyoncu ailesi baya varlıklıymış,özgeçmisleri sağlam bir aile ismi.Tavan Puanlar Çevreden veyahut burslu okuttukları ögrençilerden olabilir.
Kalyoncu Hukuk Bürosuda mevcut imkanlardandır. |
Benzer içerikler
- en iyi matematik anlatan youtube kanalları
- ayt fizik formülleri
- acil doktoru maaşı
- apotemi problemler zor mu
- ıq paragraf zor mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X