Şimdi Ara

5379 TL Samsung M52 128-8GB/Snpdrgn 778G(6nm)/6.7 S.AMOLED 120Hz/64MP(GW3)+32MP(IMX616)/5000mAh(25W) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
12.511
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben m52 modelini kastediyorsunuz sandım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • torquehp kullanıcısına yanıt

konusu varmı bilmiyorum ama 1 hafta önceki hepsiburada kampanyasında sd li s20 fe uygun fiyata satıldı 6800 dü.

ben nisan ayında da s20 fe yi 7k altına indireceklerini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acemix -- 9 Nisan 2022; 23:30:8 >
  • Güncel fiyat 5226 TL.

• 2 gun önce 4999 ₺ idi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt

kayınvalideye aldık hoş ve hafif bir telefon. Ama şahsen ben bundan sonra iphone alırım. Hangi marka alırsanız alın androidler 2 sene maks 3 sene sonra çöp oluyor.

• incubus İ kullanıcısına yanıt

Çok alakasız ve mantıksız bir yorum olmuş.

5379 TL Samsung M52 128-8GB/Snpdrgn 778G(6nm)/6.7 S.AMOLED 120Hz/64MP(GW3)+32MP(IMX616)/5000mAh(25W)

Tamam

• BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt

Andoidler demeyelim de Samsung telefonlar diyebiliriz.

5. Yila girdim xiaomi mi6 kullaniyorum. Ilk günkü gibi stabil calisiyor. Batarya değişimi yaptim ve 2 yil daha kullanabilir. Şuan bakiyorumda iPhone 6 iphone 6s kullanilmaz durumdalar.

• Bende aldım 4963 liraya geldi +240 lira bonus kazandim

Telefona gelecek olursak

Bence eksileri malzeme kalitesi ve kulaklık girişi olmaması

Kulaklık girişi benim için pek sorun değil kablosuz kulaklık alırım en kötü zaten bu devirde kablolu kullanan az

Artıları çok fazla

128 gb hafıza + SD card

120 Hz ekran

8 GB ram

778G işlemci

5G desteği

NFC

5000 Mah batarya

Batarya 1 ile 1.5 gün arası yetiyor normal kullanımda

Bu ekran boyutuna 6000 mah olsaymis iyiymis

Hangi açıdan çöp oluyor?

Bende 3. senesi dolmak üzere olan Xiaomi telefon var. Ne işlemci ne performans ne de kamera açısından sorun var, ilk günkü gibi. Takılma, donma, kasma vb. yok.

Bir tek batarya performansı azaldı. O da bütün telefonlar için geçerli.

Android giriş seviyesi bir cihaz kullanıp da bütün Android telefonlar çöp oluyor demek talihsizlik olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cool Storm -- 5 Mayıs 2022; 23:49:54 >
    güncelleme olmaması daha iyi, her güncellemede telefon daha kötü oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • en ucuz se3 10500tl den başlarken 5400tl lik telefonla kıyaslıyorlar. android 3 sene güncelleme alıyormuş iphone 6 sene... olsun o kadar sonuçta 2 katı fiyat farkı var.

• 5379 TL Samsung M52 128-8GB/Snpdrgn 778G(6nm)/6.7 S.AMOLED 120Hz/64MP(GW3)+32MP(IMX616)/5000mAh(25W)

Samsung'un kendi sitesinden 5.269 tl ye sipariş verdim. Yanında da smarttag ücretsiz olarak veriliyor. Smarttagi telefonla birlikte sepete eklemek gerekiyor. Konuya mesaj atana kadar fiyatı 5.479 yapmışlar. Fiyat belki tekrar düşer. Almak isteyen varsa ara ara baksın

• erco35coast kullanıcısına yanıt
    iPhone kullananlar güncelleme yapabiliyormu ki her güncelleme öncekini aratıyor,forumda iPhone se 2020 konusu var bi göz atın isterseniz bende güncelleme yapmıyorum.

• Şu an 5300 seviyelerinde satılıyor. Düşünen varsa Amazon ve hepsiburada ya bakabilir.

• Frk_Plt kullanıcısına yanıt

donanım olarak güzel ama malzeme kalitesi olarak 2000-2500 tl lik telefonlardan bile kötü

bu para kesinlikle verilmez

• bjkyener kullanıcısına yanıt
    Doğrusu ben de almıştım. Hatta şu an kargoda ama 1 saat önce iptal ettim. Ana konusunda ekran sorunundan bahsedenler olmuş. Bende şans yok. Risk edemedim.
    Başka cihaz bakacağım artık.

• Frk_Plt kullanıcısına yanıt

Telefon fiyatlarında üç kağıtçılık var

Yurt dışında

Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128 260 dolar Samsung m52 8/128 de 260 dolar böyle bir mantık var mı

yurt dışındaki adamda kar ve vergisini koyuyor millete hendrik telefon parası ödetiyorlar (1 telefon devlete + 1 telefon satıcıya + 1 telefon alıcıya)

kar ve vergileri çıkar bu telefon 200 dolara iner

200x 3 (1 telefon devlete + 1 telefon satıcıya + 1 telefon alıcıya)= 600dolar

5379 TL Samsung M52 128-8GB/Snpdrgn 778G(6nm)/6.7 S.AMOLED 120Hz/64MP(GW3)+32MP(IMX616)/5000mAh(25W)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 15 Mayıs 2022; 10:26:39 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.