< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
5379 TL Samsung M52 128-8GB/Snpdrgn 778G(6nm)/6.7 S.AMOLED 120Hz/64MP(GW3)+32MP(IMX616)/5000mAh(25W) (2. sayfa)
-
-
konusu varmı bilmiyorum ama 1 hafta önceki hepsiburada kampanyasında sd li s20 fe uygun fiyata satıldı 6800 dü.
ben nisan ayında da s20 fe yi 7k altına indireceklerini düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acemix -- 9 Nisan 2022; 23:30:8 > -
Güncel fiyat 5226 TL.
-
2 gun önce 4999 ₺ idi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kayınvalideye aldık hoş ve hafif bir telefon. Ama şahsen ben bundan sonra iphone alırım. Hangi marka alırsanız alın androidler 2 sene maks 3 sene sonra çöp oluyor.
Çok alakasız ve mantıksız bir yorum olmuş.
-
Tamam
Andoidler demeyelim de Samsung telefonlar diyebiliriz.
5. Yila girdim xiaomi mi6 kullaniyorum. Ilk günkü gibi stabil calisiyor. Batarya değişimi yaptim ve 2 yil daha kullanabilir. Şuan bakiyorumda iPhone 6 iphone 6s kullanilmaz durumdalar.
Bende aldım 4963 liraya geldi +240 lira bonus kazandim
Telefona gelecek olursak
Bence eksileri malzeme kalitesi ve kulaklık girişi olmaması
Kulaklık girişi benim için pek sorun değil kablosuz kulaklık alırım en kötü zaten bu devirde kablolu kullanan az
Artıları çok fazla
128 gb hafıza + SD card
120 Hz ekran
8 GB ram
778G işlemci
5G desteği
NFC
5000 Mah batarya
Batarya 1 ile 1.5 gün arası yetiyor normal kullanımda
Bu ekran boyutuna 6000 mah olsaymis iyiymis
Hangi açıdan çöp oluyor?
Bende 3. senesi dolmak üzere olan Xiaomi telefon var. Ne işlemci ne performans ne de kamera açısından sorun var, ilk günkü gibi. Takılma, donma, kasma vb. yok.
Bir tek batarya performansı azaldı. O da bütün telefonlar için geçerli.
Android giriş seviyesi bir cihaz kullanıp da bütün Android telefonlar çöp oluyor demek talihsizlik olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cool Storm -- 5 Mayıs 2022; 23:49:54 >
güncelleme olmaması daha iyi, her güncellemede telefon daha kötü oluyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
en ucuz se3 10500tl den başlarken 5400tl lik telefonla kıyaslıyorlar. android 3 sene güncelleme alıyormuş iphone 6 sene... olsun o kadar sonuçta 2 katı fiyat farkı var.
-
Samsung'un kendi sitesinden 5.269 tl ye sipariş verdim. Yanında da smarttag ücretsiz olarak veriliyor. Smarttagi telefonla birlikte sepete eklemek gerekiyor. Konuya mesaj atana kadar fiyatı 5.479 yapmışlar. Fiyat belki tekrar düşer. Almak isteyen varsa ara ara baksın
iPhone kullananlar güncelleme yapabiliyormu ki her güncelleme öncekini aratıyor,forumda iPhone se 2020 konusu var bi göz atın isterseniz bende güncelleme yapmıyorum.
Şu an 5300 seviyelerinde satılıyor. Düşünen varsa Amazon ve hepsiburada ya bakabilir.
donanım olarak güzel ama malzeme kalitesi olarak 2000-2500 tl lik telefonlardan bile kötü
bu para kesinlikle verilmez
-
Doğrusu ben de almıştım. Hatta şu an kargoda ama 1 saat önce iptal ettim. Ana konusunda ekran sorunundan bahsedenler olmuş. Bende şans yok. Risk edemedim.
Başka cihaz bakacağım artık.
Telefon fiyatlarında üç kağıtçılık var
Yurt dışında
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128 260 dolar Samsung m52 8/128 de 260 dolar böyle bir mantık var mı
yurt dışındaki adamda kar ve vergisini koyuyor millete hendrik telefon parası ödetiyorlar (1 telefon devlete + 1 telefon satıcıya + 1 telefon alıcıya)
kar ve vergileri çıkar bu telefon 200 dolara iner
200x 3 (1 telefon devlete + 1 telefon satıcıya + 1 telefon alıcıya)= 600dolar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 15 Mayıs 2022; 10:26:39 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X