55-58 lvl arası asasin alınır.. ankaradan 15 20 ytl civarında para veririm itemli olarak msn cihat1991@hotmail.com
charın varsa takas ederim 59lwl asas var
quote:
Orjinalden alıntı: superez
charın varsa takas ederim 59lwl asas var
ben diesde 60 lvl mage verebilirim
Can't wait for a real thing !
Charlarım satılıktır EDANALI 3 char'ım da aynı account dadır... Gizli soru mail ve c&b hesabı (kredi kartı iptal durumda bu yüzden bunuda vermekten çekinmiyorum) hepsini verecem...
+7 Takılar +1 Dual Kekuri Ring 3 tane +0 kekuri ring
Dual +7 MD
Priest Mathilda : Level 58 Buff/Heal
+8/+7 STR Takılar +7 STR Kıyafet +7 Large Breaker
Mage Anca : Lvl 51 Flame/Glacier +7/+8 MP Kıyafetler +7 HP kıyafetler +7/+8/+9 MP takılar 35 Kağıdı 51 ve 57 skilleri için tüm itemler hazır +8 Myhtral Staff
Bütün karakterlerin Master İtem'leri hazırdır... 50M parası mevcuttur... Sayısız opal,safir,kristal,pot,up kağıdı ıvır zıvır mevcuttur... Hiçbirinin hiçbir eksiği yoktur... Çok sayıda premium aldığından billing'i kabarıktır yani K2 ye sözünü geçirtir.. Hiç BAN yememiştir,Hiç KOXP kullanmamıştır,Hiç DUPE yapmamıştır,Hiç KS yapmamıştır... Eski halleri imzamda şimdi karakterlerin hepsi daha iyi durumda...
Satış Şartlar : 1.) Kesinlikle tek tek itemler satılmayacaktır account u bütün satacam 2.) Kayseri ve Niğde dışında lütfen teklif vermeyin başka şehirde olmanız beni irdelemez gelebilecek varsa çıksın gelsin yada bu şehirlerdekiler gelsin satış yüz yüze olacaktır 3.) Makul ve tatminkar rakam veriniz 4.) Oyun bırakma sebebim sinirlerimin bozulması 5.) Fiyatı PM ile bildiriniz 6.) Alacak arkadaş lütfen NCS atsın Antoriye'ye 7.) Bu bir fiyat araştırması değil cidden satıcıyım sadece fiyat pm leyin geyiğine gerek yok 8.) PM ile çamur yapan arkadaşları burada rezil ederim 9.) Karakterin şusu busu varmı şurası şöylemi diye lütfen buradan yazınız
MOD arkadaşlardan ricam lütfen konu bir süre silinmesin biliyorum satış yasak ama azcık göz yumun
Edit: Bir süre fiyatta veya başka şeyde anlaşamazsam karakter aynen bir dostuma verilecektir yada itemleri dağıtılıp çıplak olarak verilecektir. (Bir süre = 1 hafta)
satan varsa ben 55+ asasın satan varsa esk de cıplak 20 -25 ytl arası bende alıcam msn pnky_26@hotmaıl.com