Şimdi Ara

55-60 bin tl arası spor görünümlü araç tavsiyesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Orijinalden alıntı: osmanbardak

quote:

Orijinalden alıntı: triptister

quote:

astra j coupe çok havalı duruyor 1.4 turbo düşünülebilir

Yakıt tüketimi biraz fazla sanırım.Sıfır skoda fabia 1.2 tsi nasıldır arkadaşlar? Tipi falan güzelmiş.

1.4 tsi scirocco dahamı az yakıyor sanıyorsun

Tabi daha az yakiyor . Astra mi az yakacakti ?

tesellinizi kullanan insanlar yemez . Yok opel sonradan aciliyor yok su bu sanki 240 tan sonra acilip 300 e yuruyecek

Dsg sorunlu olsa da gayet iyi sanziman tsi a da laf atsaniz da o da Dsg ile cok uyumlu .

Astra K kasa ciksin o zaman hadi neyse de

haklısın bağyım. opelin eşekleri alınmaz. dünya skandallı vw alınır.
    bol dsgli patlamalar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

quote:

quote:

astra j coupe çok havalı duruyor 1.4 turbo düşünülebilir

Yakıt tüketimi biraz fazla sanırım.Sıfır skoda fabia 1.2 tsi nasıldır arkadaşlar? Tipi falan güzelmiş.

1.4 tsi scirocco dahamı az yakıyor sanıyorsun

Tabi daha az yakiyor . Astra mi az yakacakti ?

tesellinizi kullanan insanlar yemez . Yok opel sonradan aciliyor yok su bu sanki 240 tan sonra acilip 300 e yuruyecek

Dsg sorunlu olsa da gayet iyi sanziman tsi a da laf atsaniz da o da Dsg ile cok uyumlu .

Astra K kasa ciksin o zaman hadi neyse de

haklısın bağyım. opelin eşekleri alınmaz. dünya skandallı vw alınır.
    bol dsgli patlamalar

Al iste ben yorumumumda yazmisim .

İki araci kullandiysaniz yorum yapin vw ye laf atsak da sanziman ve motor uyumu cok cok daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Spor görünümlü olacak diye konfordan ve hacimden vazgeçmen gerekecek, hergün 60 km yol yapacak isen konfor senin için çok önemli bir detay olacaktır, o yüzden spor odaklı değil de konfor ve performans odaklı bir araba almanı öneririm, yeni model mi istiyorsun, 10 yaşındaki arabaya razı mısın bunlar önemli detaylar, spor olsun diye tek kapı araba alma ihtimalin yüksek...

Spor görünümlü ve kendisi de spor olan araç önerim SUBARU WRX

Mantıklı araç önerim ise bu linkte, bunun gibi bir araba kesinlikle seni pişman etmez, hem kullanışlı, hem konforlu hem ekonomik... AUDİ A3 1.6 TDİ S-TRONİC

Benzinli olarak mantıklı bir araç, yalnız pek ekonomik olacağını sanmıyorum BMW 116i

• BMW E46

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhabalar Allah'ın izniyle bir araç alacağım.şuan okulum yakın olmasada metro ile gidip geliyorum.Okulumun seneye taşınma ihtimali var ve günlük 60 km yol yapacağım.Hergün mü gideceğim orasını bilemiyorum yalnız.Lpg li araç istemiyorum.dizel benzinli önerileriniz bekliyorum.

2014 makyajli giuletta 60.000 tlye bulunabilir. Spor gorunur, surus karakteri spordur, biraz yalitimi ve malzeme kalitesi kotudur. Ama o parayi hakeder.

Ben alacak olsam 1.6 tdi leon alirdim. Bi de ledli olursa cok guzel gorunur

• quote:

Orijinalden alıntı: BlancpaiN

Spor görünümlü olacak diye konfordan ve hacimden vazgeçmen gerekecek, hergün 60 km yol yapacak isen konfor senin için çok önemli bir detay olacaktır, o yüzden spor odaklı değil de konfor ve performans odaklı bir araba almanı öneririm, yeni model mi istiyorsun, 10 yaşındaki arabaya razı mısın bunlar önemli detaylar, spor olsun diye tek kapı araba alma ihtimalin yüksek...

Spor görünümlü ve kendisi de spor olan araç önerim SUBARU WRX

Mantıklı araç önerim ise bu linkte, bunun gibi bir araba kesinlikle seni pişman etmez, hem kullanışlı, hem konforlu hem ekonomik... AUDİ A3 1.6 TDİ S-TRONİC

Benzinli olarak mantıklı bir araç, yalnız pek ekonomik olacağını sanmıyorum BMW 116i

Teşekkür ederim.bmw airbag açmış o yüzden ucuz :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hyildiz2

quote:

Merhabalar Allah'ın izniyle bir araç alacağım.şuan okulum yakın olmasada metro ile gidip geliyorum.Okulumun seneye taşınma ihtimali var ve günlük 60 km yol yapacağım.Hergün mü gideceğim orasını bilemiyorum yalnız.Lpg li araç istemiyorum.dizel benzinli önerileriniz bekliyorum.

2014 makyajli giuletta 60.000 tlye bulunabilir. Spor gorunur, surus karakteri spordur, biraz yalitimi ve malzeme kalitesi kotudur. Ama o parayi hakeder.

Ben alacak olsam 1.6 tdi leon alirdim. Bi de ledli olursa cok guzel gorunur

Düşük km li leon yok gibi birşey hocam.1.2 tsi ledsiz olanlar bu fiyata

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sizin yerinizde olsam Kia proceed alırdım

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.