Şimdi Ara

55-60 bin tl arası spor görünümlü araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar Allah'ın izniyle bir araç alacağım.şuan okulum yakın olmasada metro ile gidip geliyorum.Okulumun seneye taşınma ihtimali var ve günlük 60 km yol yapacağım.Hergün mü gideceğim orasını bilemiyorum yalnız.Lpg li araç istemiyorum.dizel benzinli önerileriniz bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Megane coupe

• quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

Megane coupe

1.5 dci edc olanlarına baktım ancak performansı nasıldır bilemiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ufak bir hesap yapman gerekecek. 4gün okula gitsen 240km yapar. Hiç ekstra gezmeyecek misin, onu da kattık haftada 400 aya 1600-1700 km yol yapacaksın. Benzinli aracın yakıtı cebini yorar üstüne başına, gezmene harcamak yerine(ya da kenarda biriktir) parayı yakıta bağlarsın. dizel doğru tercih olacaktır.

Performans göreceli bir kavram test edip kendin bakmalısın. megane 3 1.5dci edc'yi şirket aracı olarak kullanmıştım. istediğin kadar bas 7 litreden fazla yakmıyor.(şirket aracı olarak bunu yakıyor normal kullanıcı bu değerlere ulaşmaz).
    Kia proceed'ler görünüş olarak megane'dan daha hoş(kişisel görüş). dizel otomatik kombinasyonu megane'a göre sert kullanırsa 2lt daha çok yakar. bir incele istersen.

Not: Hey gidi günler üniversiteye günde git gel 200km yol yapıp giderdim. 2litre benzinli araç ile. yakıtı sorun değildi o zamanlar. şimdi en az yakan dizelle bile gidilmez o yollar.

• ibiza cupra

• quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

Ufak bir hesap yapman gerekecek. 4gün okula gitsen 240km yapar. Hiç ekstra gezmeyecek misin, onu da kattık haftada 400 aya 1600-1700 km yol yapacaksın. Benzinli aracın yakıtı cebini yorar üstüne başına, gezmene harcamak yerine(ya da kenarda biriktir) parayı yakıta bağlarsın. dizel doğru tercih olacaktır.

Performans göreceli bir kavram test edip kendin bakmalısın. megane 3 1.5dci edc'yi şirket aracı olarak kullanmıştım. istediğin kadar bas 7 litreden fazla yakmıyor.(şirket aracı olarak bunu yakıyor normal kullanıcı bu değerlere ulaşmaz).
    Kia proceed'ler görünüş olarak megane'dan daha hoş(kişisel görüş). dizel otomatik kombinasyonu megane'a göre sert kullanırsa 2lt daha çok yakar. bir incele istersen.

Not: Hey gidi günler üniversiteye günde git gel 200km yol yapıp giderdim. 2litre benzinli araç ile. yakıtı sorun değildi o zamanlar. şimdi en az yakan dizelle bile gidilmez o yollar.

öneriniz için çok teşekkür ederim.Evet aynısı düşündüm yaklaşık sizin hesaba geliyor.Ekstra gezmem çok olmuyor :) kia düşündüüm ancak yazılanlar hep yüksek tüketimi gösteriyor.Şöyle bir şey de sorayım 2012 model 40 bin km de gt line olmayan 1.5 dci megane coupe 59 bin tl.fiyat nasıl ?

• quote:

Orijinalden alıntı: xrebelliousx

ibiza cupra

okulum taşınmasa alacağım araçtı fakat taşınma durumu var riske atmak istemiyorum.teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30.000 liraya araba tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o fiyata genesis coupe vardı tam onu önereyim dedim ama son baktığımdan beri 10 bin pahalılanmış onlarda.

ben biraz daha ekleyip scirocco alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

o fiyata genesis coupe vardı tam onu önereyim dedim ama son baktığımdan beri 10 bin pahalılanmış onlarda.

ben biraz daha ekleyip scirocco alırdım.

1.4 tsi 160 hp lık bakıyorum evet.Biraz eklenebilirse alınabilir.Yakıt durumu nasıl tam bilmiyorum.Otobanı çoğunlukla kullanacağım 100-110 sabit giderim genelde ?

• Bence de Ibıza Cupra.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 Benzinli i40

lux duruyor

• Cooper s

• Scirocco olabilir eger benzini dert etmiyorsaniz

• Cooper s sahibiyim... tavsiye ederim
  • Scirocco

• quote:

Orijinalden alıntı: conquête

Cooper s sahibiyim... tavsiye ederim

Yakıt tüketimini sorabilir miyim ? Sakin kullanan birisiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: NightGuardian

Scirocco olabilir eger benzini dert etmiyorsaniz

Yakıt tüketimi kullanıcıya göre çok değişiyor.Forumlarda net bilgi bulamadım.Otoban kullancağım yukarıdada yazdığım gibi 100-110 sabit giderim sakin şekilde :) ne olur acaba ortalama?

• quote:

Orijinalden alıntı: triptister

Merhabalar Allah'ın izniyle bir araç alacağım.şuan okulum yakın olmasada metro ile gidip geliyorum.Okulumun seneye taşınma ihtimali var ve günlük 60 km yol yapacağım.Hergün mü gideceğim orasını bilemiyorum yalnız.Lpg li araç istemiyorum.dizel benzinli önerileriniz bekliyorum.

Hocam sen hic maceraya girme o paraya 2012-13 Full dizel guiletta bulursun hem sekil yaparsin hemde az yakar

• quote:

Orijinalden alıntı: alp8700

quote:

Orijinalden alıntı: triptister

Merhabalar Allah'ın izniyle bir araç alacağım.şuan okulum yakın olmasada metro ile gidip geliyorum.Okulumun seneye taşınma ihtimali var ve günlük 60 km yol yapacağım.Hergün mü gideceğim orasını bilemiyorum yalnız.Lpg li araç istemiyorum.dizel benzinli önerileriniz bekliyorum.

Hocam sen hic maceraya girme o paraya 2012-13 Full dizel guiletta bulursun hem sekil yaparsin hemde az yakar

Hocam iç yapısı doblodan alınma diye biliyorum.Yanlış anlaşılmasın kalite diyoruz 60 bin lira vereceğiz ama içi fiattan alınma olacak.Dolu bulamadım 1.6 dizel ç.Bakacağım teşekkür ederim.

• Cupra diyenler olmus

Katiliyorum

Sabit hizlarda 5-6 . Benim sakin kullanisimla 5.5 -6 mesela ancak sehir icinde 8-9 a cikiyor cok rahat .

Beyaz , sari farli donanimsiz scirocco alicaksan lutfen alma

En yakin arkadasimda da scirocco var , tuketimlerimiz ayni sayilir benim araba daha hafif oldugu icin 0.2 litre daha iyi o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 25 Ekim 2015; 18:42:21 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.