Şimdi Ara

55-60 inc TV Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Samsung Lg ve Philips markalarindan 55 inc ve uzeri televizyon almak istiyorum. Gidiyorum bakiyorum ama cok anlamadigim icin bir turlu karar veremiyorum. Butcem max. 3.500 TL dir. Yardimlarinizi rica ediyorum.Internet kullanmiyorum, 3d film izlemeyi sevmiyorum. Yani cok akilli bir tv olmasi sart degil. En onemlisi goruntu kalitesi ve basimi agritmayacak bir tv. Simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mert Ağa M kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle internet kullanayıp 3D film sevmiyosanız çok yüksek paralar vermeye gerek yok diye düşünüyorum. size iki farklı markadan iki tavsiye, ikisi de kaliteli ve işinizi fazlası ile görür ve başınızı ağrıtmaz.
    Samsung UE-55H6270 55" SMART 3D LED TV + 2 Adet Gözlük ( Samsung Türkiye Garantilidir )
    LG 55LB652V 55" 500Hz WiFi Uydu Alıcılı 3D SMART FULL HD LED TV + 2 Adet 3D Gözlük ( LG Türkiye Garantilidir )
    Benim tercihim LG den yana. Karar sizin

• bende aynı bu ölçütlerde bir televizyon arıyorum birkaç gündür araştırığım tv; lg 55ub850v
    fakat aklıma takılan diğer tvler;
    LG 55LB870V
    Philips 55PFS8109
    LG 55LF650V

sizce?
  • xxxbenxxxben X kullanıcısına yanıt
    Philipsi bende takip ediyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annemlerde LG 55LB670 V var. Bir sürü 55 inç serisi var. Hepsinin fiyatı da ayrı ayrı. Boş yere saçma sapan kullanmayacağım özellik için, ya da yeni model olduğu için fazla para vermek istemiyorum. Ama teknosaya falan gidersem, adamlar direk UHD 4K al diyorlar.
    Teknosada bakıp karar veremediğim tv ler söyle;
    1-Philips 55PUS7909/12 DVB-T2 UHD 3D ANDROID : 3.299 TL
    2-Philips 55PUS8809 .... : 3.999 TL
    3-LG 60UF850V DVB-S2/T2/C 4K PRIME UHD WEBOS 2 0 SMART LED LCD TV+2 GÖZLÜK: 4.189 TL
    4-LG 70LB650V DVB S2/T2/C 3D FHD ........... : 4.999 TL

3.500 üzeri bana pahalı geliyor. Hala kararsızım.
  • hakan068 H kullanıcısına yanıt
    Merhaba Hakan Bey,
    Benimde nedense gönlüm LG den yana. Annemlerde LG 55LB670V aldı. Bu önerdiğiniz LG Gold'ta 2.500 e gördüm. Annemlerin aldığı modeli ise 3.200 TL lerde. Arasında ne fark var biliyor musunuz?
    Benim tek yaptığım flash bellek ile film seyretmek ve digiturk seyretmek. Zaman zamanda ps3 oynarim.
    İlgin için ayrıca teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan068

Hocam öncelikle internet kullanayıp 3D film sevmiyosanız çok yüksek paralar vermeye gerek yok diye düşünüyorum. size iki farklı markadan iki tavsiye, ikisi de kaliteli ve işinizi fazlası ile görür ve başınızı ağrıtmaz.
    Samsung UE-55H6270 55" SMART 3D LED TV + 2 Adet Gözlük ( Samsung Türkiye Garantilidir )
    LG 55LB652V 55" 500Hz WiFi Uydu Alıcılı 3D SMART FULL HD LED TV + 2 Adet 3D Gözlük ( LG Türkiye Garantilidir )
    Benim tercihim LG den yana. Karar sizin

LG modelini epeydir takip ediyorum. Güvenilir sitelerin çoğunda kalmamış. 2014 tv olduğu için..
    Bu siteye de güvenip alınır mı ki ? Yeni duyuyorum şu anda :/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    65" tv tavsiyesi
    8 ay önce açıldı
    65" TV Tavsiyesi
    10 ay önce açıldı
    65 inç TV tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert Ağa

Annemlerde LG 55LB670 V var. Bir sürü 55 inç serisi var. Hepsinin fiyatı da ayrı ayrı. Boş yere saçma sapan kullanmayacağım özellik için, ya da yeni model olduğu için fazla para vermek istemiyorum. Ama teknosaya falan gidersem, adamlar direk UHD 4K al diyorlar.
    Teknosada bakıp karar veremediğim tv ler söyle;
    1-Philips 55PUS7909/12 DVB-T2 UHD 3D ANDROID : 3.299 TL
    2-Philips 55PUS8809 .... : 3.999 TL
    3-LG 60UF850V DVB-S2/T2/C 4K PRIME UHD WEBOS 2 0 SMART LED LCD TV+2 GÖZLÜK: 4.189 TL
    4-LG 70LB650V DVB S2/T2/C 3D FHD ........... : 4.999 TL

3.500 üzeri bana pahalı geliyor. Hala kararsızım.

3 günlük bir kampanyaydı. Bitti sanırım. Halen bu fiyata satılan şube var mı?

• Ben alışveriş yapıyorum buradan sıkıntı yaşamadım. size kalmış artık. Büyük sitelerin kandırmaları ve reklam maliyetleri ile diğer maliyetlerini üstlenmekten bıktım. ben de tavsiye üzerine alışveriş yaptım. isim vermeyim ama büyük bir sitede 499 tl ye kampanya adı altında satılan Fakir veyron süpürgeyi buradan 379 tl ye aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan068

Ben alışveriş yapıyorum buradan sıkıntı yaşamadım. size kalmış artık. Büyük sitelerin kandırmaları ve reklam maliyetleri ile diğer maliyetlerini üstlenmekten bıktım. ben de tavsiye üzerine alışveriş yaptım. isim vermeyim ama büyük bir sitede 499 tl ye kampanya adı altında satılan Fakir veyron süpürgeyi buradan 379 tl ye aldım.

Büyük markaların indirimleri öyle değil mi zaten ?
    Fiyatları şişirip indirim adı altında aslında olması gereken fiyata satmak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZamanYananSaman -- 2 Temmuz 2015; 12:32:29 >
  • Elbette öyle ama insanlar salatalık gönderen sitelerden korktukları için (haklı olarak) hep bilindik sitelerden alışveriş yapıyor. bu siteler de durumu fırsata çeviriyor istediği fiyata veriyor ürünü. sonuçta insanlara referans lazım. ben referans ile aldım daha doğrusu gözümle gördüm ve güvendim aldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.