Şimdi Ara

55 TL fiyat cektiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 28 TL fiyatla ayda 4 gb kullaniyodum taahhut bitmek uzere. Turkcelli aradim 5gb 55 lira. 3 GB 39 lira. Telekoma gecsem sinir krizine sokar mi cekmiyo diye bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Faturasiza gec 1ay kullan olmadi vodafone dene .

• Ne siniri kanser eder

• Genç iseniz faturasızda uygun paketler var. Ya da konumunuzda vodafone veya tt hangisi iyi öğrenin öyle geçin.

• Genç iseniz faturasızda uygun paketler var. Ya da konumunuzda vodafone veya tt hangisi iyi öğrenin öyle geçin.

• Gozun kapalı tt ye geç

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turkcell hesabıma gir şikayet kaydı aç bu tarifeye geçmek istediğini aksi takdirde turk telekom un yeni müşteri kampanyalarından yararlanacağını yaz

https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/hazir-kart-faturali-hat-gecis-paketleri/faturali-4gb-plus-paket
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    %25 çek alınır fiyat 100 tl
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • malesef genc tarifeye gececek yaslari gectim. telekoma gecmeyi degerlendireyim bari. tcell tok satici.

• TT den taahhüt süz tarife al cekmezse biraz idare eder sonra geçiş yaparsın başka hatta

• faturasiz benzersiz 6gb tarife aldim. 28 lira. turk telekom.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliriza81 -- 1 Temmuz 2018; 20:7:39 >
  • Telekom kullanan arkadasiniz varsa bi sorun o bolgede durumlar neymis. Bizim burada cok iyi ama taahhutlu 23tlye kullandigim pakeri taahhut bitimi 73 liraya cikardilar yeni teklifleride olmadi.Ekstradan Tivibu gibi taahhut vermeyevekseniz ve bolgenizde duurmlari iyiyse 29 tlye 10gb lik bir paketi vardi (abone alimina kapatmadilarsa) yeni gelene 12 ay taahhutlu .

• Turkcell de faturasızda gayet iyi paketler var *100#de tavsiye ederim fiyatları da gayet ucuz bi bakın isterseniz ille faturalıyla devam etmeyin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.