Şimdi Ara

55 watt yerine 100 watt h11 beyaz ampül (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
8.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu yüzden yanan Audi vardı hem de forumdaydı. Neyse ki erken fark edilmişti eriyik bir tamponla kurtulmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: odun_veren

quote:

Orijinalden alıntı: player_x

Neden beyaz renk düşündüğünüzü anlayamadım, beyaz yağmurda görüşü sıfıra indiriyor, ayrıca led uygulamasinda iyi havalandirmaya ihtiyaç duyulur, aksi takdirde led uzun ömürlü olmayacaktır.çünkü led ısıyı sevmez.

Saygılarımla.

beyaz park lambaları + beyaz sis kombini gece için

yanlış başlamış oradanda devam ediyorsunuz..

stil yarışması mı kombinlemek..

sarı renkli sisler neden sarı dır hi düşündünüzmü.sisi en rahat delip geçen ışık kırmızıdan sonra sarıdır.

ve önünüzü görmenizede olanak tanır.

beyaz tabiri ile ile satılan xenon türevdeki renkler sisin başladığı yerde biter hareket dahi edemezsiniz

otomobildeki her detay yol güvenliğ ve emniyet için tasarlanmıştır hafife almayın

50 w lık ampulu 100 wat ile kombinlerseniz kablolar tutuşur aracı yakarsınız.

sonra düşünürsünüz nerede yanlış yaptık diye.

sokakta hava atarım sislere beyaz çakayım derseniz.

orasını bilemem.

ayrıca gittiğiniz elektrikçi öyle dedi sanayideki usta böyle yaptı ile hareket etmeyin başınıza iş açarlar ampul olayında olacağı gibi.

dikkatli olun

sis farı ile ilgili bolu dağında öyle bir sis vardıki o beyaz renkli tüm araçlar durup gidemediler.
    ben orjinal sarı sis lambalarımla yol aldım o denli.

hayat kurtarır unutmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Bu yüzden yanan Audi vardı hem de forumdaydı. Neyse ki erken fark edilmişti eriyik bir tamponla kurtulmuştu.

hocam iyice tırstım şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Bu yüzden yanan Audi vardı hem de forumdaydı. Neyse ki erken fark edilmişti eriyik bir tamponla kurtulmuştu.

hocam iyice tırstım şimdi

Konunun kendisi silinmiş ama:
    https://forum.donanimhaber.com/audi-si-yanan-arkadasin-konusu-hakkinda--91512272

• quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: player_x

Neden beyaz renk düşündüğünüzü anlayamadım, beyaz yağmurda görüşü sıfıra indiriyor, ayrıca led uygulamasinda iyi havalandirmaya ihtiyaç duyulur, aksi takdirde led uzun ömürlü olmayacaktır.çünkü led ısıyı sevmez.

Saygılarımla.

beyaz park lambaları + beyaz sis kombini gece için

yanlış başlamış oradanda devam ediyorsunuz..

stil yarışması mı kombinlemek..

sarı renkli sisler neden sarı dır hi düşündünüzmü.sisi en rahat delip geçen ışık kırmızıdan sonra sarıdır.

ve önünüzü görmenizede olanak tanır.

beyaz tabiri ile ile satılan xenon türevdeki renkler sisin başladığı yerde biter hareket dahi edemezsiniz

otomobildeki her detay yol güvenliğ ve emniyet için tasarlanmıştır hafife almayın

50 w lık ampulu 100 wat ile kombinlerseniz kablolar tutuşur aracı yakarsınız.

sonra düşünürsünüz nerede yanlış yaptık diye.

sokakta hava atarım sislere beyaz çakayım derseniz.

orasını bilemem.

ayrıca gittiğiniz elektrikçi öyle dedi sanayideki usta böyle yaptı ile hareket etmeyin başınıza iş açarlar ampul olayında olacağı gibi.

dikkatli olun

sis farı ile ilgili bolu dağında öyle bir sis vardıki o beyaz renkli tüm araçlar durup gidemediler.
    ben orjinal sarı sis lambalarımla yol aldım o denli.

hayat kurtarır unutmayın

hocam burada sis olmaz hemde hiç olmaz desek yeridir sis lambası süs lambası olarak kullanılıyor ben en son ne zaman kasaları açtımı hatırlamıyorum bile

• Role gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

Role gerek.

? ozanab tüm sorun çözlürmü ? zarar verme ? açısından rahat rahat kulanabilirmiyim
  • Elektronik teknikeriyim,

tesisatta cok buyuk sorunlar cikarabilir, yazik olur araca, iki alternatifiniz var,

Role yardimiyla akuden direkt besleme yaparak sadece farlari tehlikeye atarak deneyebilirsiniz, arabayi komple tehlikeye atmadan nispetwn ucuza bu riski deneyebilirsiniz,

Ikincisi,

Netten yurtdisinda ece normunda, orjinal osram vb. Markalarin urettigi yol kullanimi yasaklanmis off road gibi trafik disi yerlerde kullanilmasi serbest olan modelleri vardir. h11 rallye bulb diye aratirsaniz cesit cesit modelle karsilasiesiniz, normal ampulunuzden sadece 10/15 watt daha fazla tuketen, aracin bu yuku tolore edebilecegini dusundugum modelleri tercih edebilirsiniz.

Orneginhttps://www.europaparts.com/bulb-2110335-flosser.html

• quote:

Orijinalden alıntı: SeKSandDoRT

Elektronik teknikeriyim,

tesisatta cok buyuk sorunlar cikarabilir, yazik olur araca, iki alternatifiniz var,

Role yardimiyla akuden direkt besleme yaparak sadece farlari tehlikeye atarak deneyebilirsiniz, arabayi komple tehlikeye atmadan nispetwn ucuza bu riski deneyebilirsiniz,

Ikincisi,

Netten yurtdisinda ece normunda, orjinal osram vb. Markalarin urettigi yol kullanimi yasaklanmis off road gibi trafik disi yerlerde kullanilmasi serbest olan modelleri vardir. h11 rallye bulb diye aratirsaniz cesit cesit modelle karsilasiesiniz, normal ampulunuzden sadece 10/15 watt daha fazla tuketen, aracin bu yuku tolore edebilecegini dusundugum modelleri tercih edebilirsiniz.

hocam ben buradaki gelen yorumlara göre araştırdım ve hesaplı olarak tam istediğim 2 çifthttp://urun.n11.com/sis-fari/h11-sis-ampulu-2-adet-takim-12v-18-led-P139256406 şunları buldum bunlar alacağım siz anlayan biri olarak bunlar problem çıkarmaz heralde ? orjinal tesisatı ellemek istemiyorumda

• quote:

Orijinalden alıntı: Prinz Eugen

Cam değil far komple değişir zaman içerisinde sis farlarını yakan düğme yanabilir ekstra sorunlar çıkartabilir sigorta kutusuyla ilgili.

Düğmeye birşey olmaz, artık tüm araçlarda röleyle kontrol ediliyor aydınlatma tertibatı. Röleler de genellikle yüksek akımı kaldıracak düzeyde oluyor.

Ben daha önce 55/60W'lık H4 yerine 80/85W'lık H4 ampulleri çok uzun süre kullanmıştım, ne tesisatta ne far reflektöründe hiçbir sorun olmadı.

Gerçi sis lambalarının reflektörü fara çok daha yakın, 100W'lık sis sıkıntı çıkarabilir reflektörde orası başka. İşi sağlama almak isterseniz sigorta kutusundan ampulün rölesine ve kaç amper kaldırdığına bakın, ayrıca far kablolarını elektrikçiye kontrol ettirin, 100W demek yaklaşık 8-9 Amper demek, buna uygun kablo yoksa daha kalın ve kaliteli bir kablo çektirerek önüne geçersiniz.

İşin en garanti kısmı ise, önce kaliteli ve bu güce uygun far soketi bulursunuz, sonra 100W'lık ampullere doğrudan aküden kablo çekip, bir de 2x100W'ı kaldıracak 20Amper ve üzeri 12V rölesi alır bağlatırsınız, reflektör kararması veya erimesi dışında hiçbir risk kalmaz. Onun da önün geçmeniz pek mümkün değil eğer ampul soketi reflektöre yakınsa.

• bu sonradan beyaz lamba vs takan arabaların muayeneden gecmemesi lazım çünki gece insanın gözünü alıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SeKSandDoRT

Elektronik teknikeriyim,

Ikincisi,

hocam ben buradaki gelen yorumlara göre araştırdım ve hesaplı olarak tam istediğim 2 çifthttp://urun.n11.com/sis-fari/h11-sis-ampulu-2-adet-takim-12v-18-led-P139256406 şunları buldum bunlar alacağım siz anlayan biri olarak bunlar problem çıkarmaz heralde ? orjinal tesisatı ellemek istemiyorumda

Niyet beyaz isiksa led en mantiklisi,

Daha iyi gorus ise ikinci soyledigim daha mantikli,

Ledler de genellikle marka urun bulunmadigindan, yeterince arge yapilamadigindan daha fazla aydinlatma gucu icin cok limitlerde calistiriliyorlar, bundan dolayida omurleri kisa oluyor,

Elekteonikciler bilir, normalde led isi uretmez,

Ama gunumuzde ledler isaret amacli degil, aydinlatmak icin kullanmaya baslayinca, kapasitelerinin ustunde calismaya zorlanmaya basladilar, sogutma yontemleriyle isidan korumaya calisiyorlarki hicbir ise yaramaz,

Led in cekirdegi isindigi icin omru hizla tukeniyor, bu teknik bir konu fazla uzatmayim

• yardımcı olmaya çalışan herkeze teşekürler üstündn çıkan osran h11 ampülleri geri taktırdım aldığım ampüleride 15 tl iade ve 2 adet beyaz park lambaları ile değişim yaptım interneten h11 led getirip kendim takarım artık en azından parklar değiştirdik parkları led ile değiştirdim daha uzun ömürlü dedi adam onlar sorun yaratmaz heralde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke__17 -- 10 Mayıs 2017; 13:48:39 >
  • yardımcı olmaya çalışan herkeze teşekürler üstündn çıkan osran h11 ampülleri geri taktırdım aldığım ampüleride 15 tl iade ve 2 adet beyaz park lambaları ile değişim yaptım interneten h11 led getirip kendim takarım artık en azından parklar değiştirdik parkları led ile değiştirdim daha uzun ömürlü dedi adam onlar sorun yaratmaz heralde ?
  • İyi yapmışsınız ledlerden sorun olmaz daha az enerji harcıyorlar kaliteli led istiyorsanız ancak far yuvasına sığar mı bilmem.

http://urun.n11.com/ampul/inwells-led-xenon-h7-h1-h4-hb3-hb4-h11-h3-kucuk-8000-lm-maxisik-P138130255

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 10 Mayıs 2017; 14:8:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prinz Eugen

İyi yapmışsınız ledlerden sorun olmaz daha az enerji harcıyorlar kaliteli led istiyorsanız ancak far yuvasına sığar mı bilmem.

http://urun.n11.com/ampul/inwells-led-xenon-h7-h1-h4-hb3-hb4-h11-h3-kucuk-8000-lm-maxisik-P138130255

sağolun hocam o yazdığım yazılar sonrası sanayiye tekrar gittim bu seferde iç aydınlatmaları kople lede çevirdim birtek takamadğım torpidaki oldu bi türlü çıkmıyor nasıl çıkıar bı bi fikriniz varmı bagajdakını uraştırmıştı ama bukadar değil

• Tırnak yuvaları vardır yanında dikkatli bakın düz tornavida ile çıkartabilirsiniz zorlamadan.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.