Şimdi Ara

550-600 tl ikileme düştüm yardımmm ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben öğrenci olarak uzuun zamandır para biriktiriyorum ve en sonunda ortalama bir telefon alıp 5-6 sene kadar kullanabileceğim duruma eriştim =) Tabii ki bu durum çok iyi karar vermemi gerektiriyor =)

* Dokunmatik olsun
    * Çok oyun oynayan biri değilim
    * elimde zırt pırt twitter facebook' a bağlı yaşayan biri değilim
    * müzik,video,resim kalitesi ortalama olsa yeterli
    * ama elimin altında mutlak google, maps.google ve gps programı olmalı
    * artık insan içinde çıkarmaktan çekinmeyeceğim ve beni 5-6 sene götürecek bir telefon arıyorum..

araştırmalarım sonucunda ;

1-)LG P503
    2-)SONY ERICSSON LIVE WITH WALKMAN
    3-)SAMSUNG GALAXY ACE S5830
    4-)ACER LIQUID E
    5-)HUAWEI U8800 IDEOS X5
    6-)NOKIA C6-01
    7-)Sony Ericsson Xperia Neo V

birinde pil sorunu var, birinde flash desteği yok, birinin yazılımı güvenilmez, birinin kamerası başarısız... vb uzuyor okuduğum yorumlar.. haftaya almayı planlıyorum yardımlarınızı bekliyorum Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c4rp3 -- 4 Şubat 2012; 3:05:28 >

• Malesef dört dörtlük telefon yapmıyorlar zaten, hepsinin bir eksiği var...Elbetteki satış stratejisi bu...
    Dokunmatiklerde en büyük sıkıntı pil konusudur, bence pil en önemli kriterin olmalı, hele GPS kullanırken yolda kalmamak adına seçici davranmanı öneririm....
  • quote:

Orijinalden alıntı: c4rp3

Arkadaşlar ben öğrenci olarak uzuun zamandır para biriktiriyorum ve en sonunda ortalama bir telefon alıp 5-6 sene kadar kullanabileceğim duruma eriştim =) Tabii ki bu durum çok iyi karar vermemi gerektiriyor =)

* Dokunmatik olsun
    * Çok oyun oynayan biri değilim
    * elimde zırt pırt twitter facebook' a bağlı yaşayan biri değilim
    * müzik,video,resim kalitesi ortalama olsa yeterli
    * ama elimin altında mutlak google, maps.google ve gps programı olmalı
    * artık insan içinde çıkarmaktan çekinmeyeceğim ve beni 5-6 sene götürecek bir telefon arıyorum..

araştırmalarım sonucunda ;

1-)LG P503
    2-)SONY ERICSSON LIVE WITH WALKMAN
    3-)SAMSUNG GALAXY ACE S5830
    4-)ACER LIQUID E
    5-)HUAWEI U8800 IDEOS X5
    6-)NOKIA C6-01
    7-)Sony Ericsson Xperia Neo V

birinde pil sorunu var, birinde flash desteği yok, birinin yazılımı güvenilmez, birinin kamerası başarısız... vb uzuyor okuduğum yorumlar.. haftaya almayı planlıyorum yardımlarınızı bekliyorum Teşekkürler...

Saydığınız cihazlar içinde sizin isteklerinize en iyi cevap verebilecek ve şu an güncel,popüler olan 3 cihaz var.

Xperia Neo V
    Galaxy Ace
    Live with walkman

Bunların içinde tavsiyem ise Xperia Neo V

• Nokia ve acer haric f/p olarak güzel telefonları listelemişsin,eksiksiz bir telefon istediğinde bu kez fiyat 1000tl lere çıkıyor ,şarj konusunda akıllı telefonların nerdeyse hepsi aynı durumda,ben tercihimi live walkmanden yana kullanırdım, vatanın kdv indirimiyle 600tl'ye alabilirsin
    1 ghz işlemci
    512 MB ram
    720p video kayıt
    Led flash
    Flash Player

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhdemir -- 4 Şubat 2012; 10:13:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhdemir

Nokia ve acer haric f/p olarak güzel telefonları listelemişsin,eksiksiz bir telefon istediğinde bu kez fiyat 1000tl lere çıkıyor ,şarj konusunda akıllı telefonların nerdeyse hepsi aynı durumda,ben tercihimi live walkmanden yana kullanırdım, vatanın kdv indirimiyle 600tl'ye alabilirsin
    1 ghz işlemci
    512 MB ram
    720p video kayıt
    Led flash
    Flash Player

nakit mi kredi kartına taksit mi 600 tl verıo.. çünkü nakitse pek işime yaramaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: c4rp3

quote:

Orijinalden alıntı: serhdemir

Nokia ve acer haric f/p olarak güzel telefonları listelemişsin,eksiksiz bir telefon istediğinde bu kez fiyat 1000tl lere çıkıyor ,şarj konusunda akıllı telefonların nerdeyse hepsi aynı durumda,ben tercihimi live walkmanden yana kullanırdım, vatanın kdv indirimiyle 600tl'ye alabilirsin
    1 ghz işlemci
    512 MB ram
    720p video kayıt
    Led flash
    Flash Player

nakit mi kredi kartına taksit mi 600 tl verıo.. çünkü nakitse pek işime yaramaz..

Sanırım sadece word karta taksit yapıyorlar,hafta sonları takip etmen lazım

• Sony ericsson neo v yi en az 700 tl 600 e nerden bulcan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 7. al
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhoneMaster

Sony ericsson neo v yi en az 700 tl 600 e nerden bulcan ?

sony ericsson live with walkman vatanda haftasonları 600 tl oluyormus.. neo v yi bilmiyorum onu siz sölediniz şimdi, var mı böle bir şey?
  • vatanda nakit yada world carda'a Walkman 600tl Neo V 725lira oluyor.

ve Neo V bence daha mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

vatanda nakit yada world carda'a Walkman 600tl Neo V 725lira oluyor.

biraz daha artırabılsem aslında parayı benımde gozum tuttu neo v yi ama yapıcak bısey yok :/
  • neo v
  • quote:

Orijinalden alıntı: ixxxi

neo v

niye çok mu fark var ki bu neo v ile live with walkman arasında?
  • Alabiliyorsan bence neo v al.
  • Moblden giriyorum kisa yazcam. Xperia Neo iyi telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

vatanda nakit yada world carda'a Walkman 600tl Neo V 725lira oluyor.

sanırım bıraz daha butceyı artırıp neo V alıcam. Çünkü gidip gördüm bugün vatanda walkman ın ekranı kucuk geldı o yuzden lımıtımı aşıp alıcam ama sizin dediğiniz gibi sordum neo V 725 lıra oluyormus dıye, adam ımkansız ole birsey hic olmadı ole birsey olamazda gibi bir cevap verdi.
  • Neo v.
  • hazır bu fıyatlara cıkmısken sorıım dedım, neo V mi yoksa samsung wave II mi?

sony ericsson xperia neo v vs samsung wave-II
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.